• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynuram nasilsin kuzum bu sira cok gelemiyorsun , yavrus iyiye gidiyor yazmissin cok sevindim , dualarimizda :KK66:..

Elifim guneydin cancazim iyi gidiyorsun sende :KK66:...

Arzum yok 2 gundur ...

Kucuk elif sen nasilsin pek goremiyorum seni..

Tubiş alyazmalim selvi boylum topla kendini tozuttun menuleri iyce :KK43:..

Zeynebim paket yenilendimi bacim :)..
Evet abla yenilendi artik çok girmicem:KK45:

Kiz sanada allah kolaylik versin bir degil iki akreple nasil basediyon :))). Ay annen ve babanin iside zor iki akrep amanin :)) sizin ev baya zor:-)
Maşallah nazar değmesin dengeliyorlar birbirlerini yükselenden kurtarııyorlarda ben arada kaynıyorum:D ikiside çok zor her şeyde baskın olan ben baskınlığımı yitiriyorum bi yerden sonra:D

günaydın güzeller :KK68:

dün gelemedim eşim evdeydi. yediğimi içtiğimi de hiç yazmasam iyi olcak :KK23: kayınvalidem çook tatlı cısslar göndermiş :oops:

havvacım geçmiş olsun kardeşine

eminecim sevgili eşim menün güzeldi :KK50:

Maşallah nazar değmesin dengeliyorlar birbirlerini yükselenden kurtarııyorlarda ben arada kaynıyorum:D ikiside çok zor her şeyde baskın olan ben baskınlığımı yitiriyorum bi yerden sonra:D
:))) aprep ikizleri bi sekilde pasiflestirir, ikizler pratik ve cabuk kavrar olsada akrep kadar olamaz ocean :-).. Biz on sezide ikizleri sollariz :-)..2. Kisiliginizide gormedikmi
tamamdir :-)..tek zayif yanimiz sevilmeyi hissetmek ve sahiplenmek bize bu duyguyu ver sana omrumuzu veririz;).

:))) aprep ikizleri bi sekilde pasiflestirir, ikizler pratik ve cabuk kavrar olsada akrep kadar olamaz ocean :-).. Biz on sezide ikizleri sollariz :-)..2. Kisiliginizide gormedikmi
tamamdir :-)..tek zayif yanimiz sevilmeyi hissetmek ve sahiplenmek bize bu duyguyu ver sana omrumuzu veririz:KK66:.
Annemi özledimmmmm:KK57: tamamiyle öylesiniz ama seviyorum sizi=)

günaydın güzeller :KK68:

dün gelemedim eşim evdeydi. yediğimi içtiğimi de hiç yazmasam iyi olcak :KK23: kayınvalidem çook tatlı cısslar göndermiş :oops:

havvacım geçmiş olsun kardeşine

eminecim sevgili eşim menün güzeldi :KK50:
Oo azeri güzelliklerinden mi yollamış kv?elif bu gün ve yarın telafi etmek için zamanın var.yoksa bozuşuruz;)

Hmmm.tam da zamanı.nevruz bayramı için.ben bu sene yapmayalım diyorum.yoksa yiyip kilo alıcaz.şöğle 5 10tane alırız sofraya koymaj için.kızlar fotolar koyarım buraya bakarsınız nasıl kutladığımıza
Aa koy tabi çok merak ederim bu tarz kültürel detayları ben=)

Back
X