• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amiiinn inşallah. çok iyi oldum gördüğüm gerçekten. içimde kalan en ufak sevgi bile yok oldu resmen yüzünü dahi görmek istemiyorum.

Süper bir karar vermişsin canım benim :KK66:

Ekmekle kahve nasıl gitti yahu :)))

suyun nasıl peki canım ? sporuda yaparsan süper olacak :KK66:

Menün güzel canım ama keşke cacığı yemekle yeseydin geç saate mi kaldı ?

Tatlım bazen bazı günler fazlasıyla artı gibi görünebilir. çünkü bende çokça denk geldim. merakla sonucunu bekliyorum aslında hurma diyeti ile nasıl olacak diye. ama inşallah bünyen zayıf düşmez. çünkü vücudumuzun alması gereken vitamin ve mineraller var illaki ve bu bünyende ters etki yaratmasın :KK66:

Süpeerr canımm :KK66: yarın sendende harika sonuçlar bekliyorum :KK66:

oyyy fena olmuş krep ama sende farkındasın zaten :KK66: ama yürüyüşle götürürsün onu yada yarın arttırırsın sporunu :KK66:

her zamanki gibi harikassın tatlımm :KK66: suyu fazla arttırma ama yinede bence :KK66: fazlası da zarar malum :KK66:
AradArada yarim saat var :-)

Yaa kızlar 4 haftadır bende söyle bi durum oluyo bir gün tartı güzel iniyor sonra hafta ici o rakamı perşembe kadar yada çarşambaya kadar göremiyorum sonra cuma tekrar inişe geçiyo nası bişey yaaa. Başka böyle olan var mı ki. Yasemin soysalin kitabından mi çok etkilendim acaba

Günaydın arkadaşlar gecen gün için özür diliyorum herkesten.sizinle alakalı değildi esasında başka bi durum vardı kizdigim buraya malum oldu.aynurayi da baya uzmusum seni üzmek istemezdim. Tabi tubayi da :oops:

Gizem bazen kilo verimi duruyor ama kilo vermicen anlamına gelmiyo.bu haftadan sonra hızlanır mutlaka sporu arttirdin çünkü.ödem olabilir bide

Ohhh zeynep geri döndüü :)

Birde reglime 5 gün falan kaldı muhtemelen onunda etkisi vardır. Eğer o da değilse bende bi anormallik var. Sporun faydası olduğuna eminim çünkü bacaklarım karnım falan feci ağrıyo kaç gündür doğru yolda olduğuma eminim. Belkide 15 kilo verdim ve dinlenmeye geçti bünyem çünkü bu durum hiç mantıklı değil. Haftaya doktora tekrar sorucam. Geçen hafta sorduğumda her hafta 1 kilo vermeyi bekleme böyle gr gr olabilir demişti:KK51:

Yaa kızlar 4 haftadır bende söyle bi durum oluyo bir gün tartı güzel iniyor sonra hafta ici o rakamı perşembe kadar yada çarşambaya kadar göremiyorum sonra cuma tekrar inişe geçiyo nası bişey yaaa. Başka böyle olan var mı ki. Yasemin soysalin kitabından mi çok etkilendim acaba
Evet canım olabiliyo ;)

Amiiinn inşallah. çok iyi oldum gördüğüm gerçekten. içimde kalan en ufak sevgi bile yok oldu resmen yüzünü dahi görmek istemiyorum.

Süper bir karar vermişsin canım benim :KK66:

Ekmekle kahve nasıl gitti yahu :)))

suyun nasıl peki canım ? sporuda yaparsan süper olacak :KK66:

Menün güzel canım ama keşke cacığı yemekle yeseydin geç saate mi kaldı ?

Tatlım bazen bazı günler fazlasıyla artı gibi görünebilir. çünkü bende çokça denk geldim. merakla sonucunu bekliyorum aslında hurma diyeti ile nasıl olacak diye. ama inşallah bünyen zayıf düşmez. çünkü vücudumuzun alması gereken vitamin ve mineraller var illaki ve bu bünyende ters etki yaratmasın :KK66:

Süpeerr canımm :KK66: yarın sendende harika sonuçlar bekliyorum :KK66:

oyyy fena olmuş krep ama sende farkındasın zaten :KK66: ama yürüyüşle götürürsün onu yada yarın arttırırsın sporunu :KK66:

her zamanki gibi harikassın tatlımm :KK66: suyu fazla arttırma ama yinede bence :KK66: fazlası da zarar malum :KK66:
Alıntıya bakkkk :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Günaydın kızlar tartı beni çok mutsuz etti nerde hata yaptım diye düşünüyorum :/
umarım siz güzel sonuçlar almışsınızdır.
Geçmişi okuyum geliyorum.

Back
X