• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaç aylık ? Allah bağışlasın çok tatlı maşallah

2 oğlun mu vardı? kütüphaneye götürüyorum yazmıştın
Allah razi olsun ablam yok sadece bir oglum var burda cocuklar 3 aylik olunca kutuphaneden davetiye geliyor cocugunu getirip kaydet diye ve her carsamba sabahi gidiyoruz 1 saat oglum ordaki cocuklarla oynuyo ve 1 saatte annelere toplanti yapiyolar cocugunu daha iyi nasil egitebilirsin, gelisimi icin nasil destek olabilirsin vs.. gibi seyler anlatiyorlar cocuklara kitabi daha 3 aylikken bez kitaplarla o yasta alistiriyorlar malum yabancilar kitaba cok onem veriyorlar bende oglum icin gidiyorum herhafta

Allah razi olsun ablam yok sadece bir oglu var burda cocuklar 3 aylik olunca kutuphaneden davetiye geliyor cocugunu getirip kaydet diye ve her carsamba sabahi gidiyoruz 1 saat oglum ordaki cocuklarla oynuyo ve 1 saatte annelere toplanti yapiyolar cocugunu daha iyi nasil egitebilirsin, gelisimi icin nasil destek olabilirsin vs.. gibi seyler anlatiyorlar malum yabancilar kitaba cok onem veriyorlar bende oglum icin gidiyorum herhafta
işte buna medeniyet deniyor....

Allah razi olsun ablam yok sadece bir oglu var burda cocuklar 3 aylik olunca kutuphaneden davetiye geliyor cocugunu getirip kaydet diye ve her carsamba sabahi gidiyoruz 1 saat oglum ordaki cocuklarla oynuyo ve 1 saatte annelere toplanti yapiyolar cocugunu daha iyi nasil egitebilirsin, gelisimi icin nasil destek olabilirsin vs.. gibi seyler anlatiyorlar malum yabancilar kitaba cok onem veriyorlar bende oglum icin gidiyorum herhafta

ne güzel bir uygulamaymış hem çocuğunda diğer çocuklarla kaynaşıyordur

kız 30 yaş bunalımındayım bir de ablam diyosun :KK70:

sabah 1 elma yedim çıktım şu vakit çorbamı yeni içtim.. 4 koca kupa nescafe içtim,Allahtan şekersiz..sütsüz..çorbamda güzel olmuş :)

ne güzel bir uygulamaymış hem çocuğunda diğer çocuklarla kaynaşıyordur

kız 30 yaş bunalımındayım bir de ablam diyosun :KK70:
Elifim yok öyle 30 yaş 40 yaş bunalımı...Aaaaa Nilgün Belgün'e baksana kaç yaşında..yaşını sorun etmeyen insanlar daha mutlu ve genç görünüyorlar...espri yapıyosun dimi sen ;)

işte buna medeniyet deniyor....
evet gercekten oyle ben oraya gidene kadar yatmadan once cocuguna okudugun kitabin bu kadar onemli oldugunu bilezdim (ustelik cocuk egitimi uzerine okudum) :) normal bir cocuk 2 yasinda sadece 1500 kelime ogrenirken yatmadan once kitap okunan 2 yasindaki cocuk 3500 kelime ogrendigini biliyoruydunuz

Elifim yok öyle 30 yaş 40 yaş bunalımı...Aaaaa Nilgün Belgün'e baksana kaç yaşında..yaşını sorun etmeyen insanlar daha mutlu ve genç görünüyorlar...espri yapıyosun dimi sen :KK66:

şaka yaptım ya sendeki ablalık halleri bende de var aslında. hep böyle olgun oturaklı bir abla imajım vardır herkesin gözünde

şaka yaptım ya sendeki ablalık halleri bende de var aslında. hep böyle olgun oturaklı bir abla imajım vardır herkesin gözünde
balkon saksıları için çiçek almaya gittim çiçekçiye ablam şu ne kadar bu ne kadar..aaa baktım benimle yaşıt neredeyse :KK70: Ablam diyince her türlü olumsuz yaklaşım önleniyor aslında..iyi oluyor yani..onun dışında ruhum genç yaaa çok genç hissediyorum kendimi,yazmıştım önceden yeğenim ergen teyzem der bana..ama yakın ve eski arkadaşlarım da böyledir..

Back
X