• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

üyeliğini iptal ettirmiş 3 üyelik ile sitede bizlik bir durum yok

Kazen beyin takimdaki mesajini gormedinmi aynuram ?
gördüm ablam.hani sen dedin ya sitede ikinci üyelikler sorun olur diye.ondan ben de sana diyorum ki kendisi iptal etmiş...yöneticilik bir durum yok.e doğru anlamışım.bi de kafamı hep kurcalayan bir şey vardır,yönetim bu tip olaylardan nasıl hemen haberdar oluyor:KK52:

gördüm ablam.hani sen dedin ya sitede ikinci üyelikler sorun olur diye.ondan ben de sana diyorum ki kendisi iptal etmiş...yöneticilik bir durum yok.e doğru anlamışım.bi de kafamı hep kurcalayan bir şey vardır,yönetim bu tip olaylardan nasıl hemen haberdar oluyor:KK52:
Bi insan neden 3 kere üye olur konuda anlamış değilim garipsedim

Kazen beyin doga ustu gucleri var dermisim :-) kulaklari cinlasin :-)...

Benim kardeşimin telefonu bozuldu oda bnm tableti aldi vermiyor akşamları giremiyotrum :(

Back
X