Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havvacımmm Eş olduk seninle,ben sevindim valla :) bakıyorum şuan menüneeee...diyecek söz bulamıyorum..çok iyi.. Ben menü yapamıcam bu akşam.,geç vakit dışarı çıkacağız eşimle..bişeyler içebilirim ama yarına söz :)Menüm
Kahvaltı 9:00
Kiymali yumurta
1dilim ekmek
Yarım greyfurt
10:00
1kutu light süt
14:00
1cipura
1kocaman kase salata
Ara
Elma portakal
Akşam 17:00
1tabak pirasa yemeği
1kase yoğurt
45 dk step yaptım bu gün 2lt su içtim
Bunu yazmamismiydim size ben ?Bağırsaklar mı doydu?hhhani yıllardır bizi miydeniz acıktı diye kandırmışlar mı?
Aynuram o tabaktakı pastaların tariflerini yazsana buraya,yaparız bizde..oğlumun doğumgününe menü düşünüyorum..o yuvarlak gibi olan dikkatimi çekti..Sıkı durunnn bayramdan dolayı kendimi saldım.bi kaç güne super menülerimle ve 2haftada 2beden pilatesle incel proqramıyla geliyorummmm..
Pasta deyil bitanem o tuzlu poğaça tarzı bi şey ...Aynuram o tabaktakı pastaların tariflerini yazsana buraya,yaparız bizde..oğlumun doğumgününe menü düşünüyorum..o yuvarlak gibi olan dikkatimi çekti..
Ne içicen kız?Havvacımmm Eş olduk seninle,ben sevindim valla :) bakıyorum şuan menüneeee...diyecek söz bulamıyorum..çok iyi.. Ben menü yapamıcam bu akşam.,geç vakit dışarı çıkacağız eşimle..bişeyler içebilirim ama yarına söz :)
Valla sen bu diyet konusunda prosun..Bunu yazmamismiydim size ben ?
Kizlar 2. Beynimiz bagirsaklarimiz , uzun sureli aclik ve tokluk ince bagirsaklardan gelir. Sabah ve oylen bagirsaklari iyi doyurursak gece acikma olmaz.
Mehmet öz'ün kitabindan.
Niye düşsünki Güzelim.aeben güzel fikir tabi de az verenin motivasyonu düşer diye düşünmüştüm
Türkü dinlemeye gidecez sanırım ,milli içecekten içerim bikaç dubleNe içicen kız?
25 sene diyet diye kafayi yersen sonuc bu oluyorValla sen bu diyet konusunda prosun..
Hah işte bende tuzlu değişik bişey istiyorum içinde ne var harç olarak?Pasta deyil bitanem o tuzlu poğaça tarzı bi şey ...
Ben de yediğimi düşünüyordum ama yoooook sen beni çok aşmışsın..sen daha bilimsel bakıyorsun.ben daha ilk kez para verip bi diyet kitabı aldım,eşimde tuhaf tuhaf baktı..25 sene diyet diye jafayi yersen sonuc bu oluyor![]()
Alkol mü alıcan tatlım?Türkü dinlemeye gidecez sanırım ,milli içecekten içerim bikaç duble![]()
Elifim istemiyorsan katilmaya bilirsin guzelimaeben güzel fikir tabi de az verenin motivasyonu düşer diye düşünmüştüm
Tam bilmiyorum ama undan yapılan içine garip baharatlar konan bi şey.bi de hamuru falan yapmasl,öğlü yuvarlak kat kat olması çok zor bi olay. YıllarIn kadınları beceremez onu öyle katlı yapmayıHah işte bende tuzlu değişik bişey istiyorum içinde ne var harç olarak?
katılırım bişey yapılacaksa neden katılmayım motivasyonu artıracak şeyler lazım zaten bizedeElifim istemiyorsan katilmaya bilirsin guzelimzorla bisi olmaz sanki hepimiz patir patir kilomu veriyoruz
..
2ay ne klz?2hafta 2 haftaATV de pilatesle 2 ayda 2 beden incelemeyi anlatıyor Şuan![]()
Nasıl oluyo anlat bakalim2ay ne klz?2hafta 2 hafta