• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Kahvaltı 9:00
Kiymali yumurta
1dilim ekmek
Yarım greyfurt
10:00
1kutu light süt
14:00
1cipura
1kocaman kase salata
Ara
Elma portakal
Akşam 17:00
1tabak pirasa yemeği
1kase yoğurt
45 dk step yaptım bu gün 2lt su içtim
Havvacımmm Eş olduk seninle,ben sevindim valla :) bakıyorum şuan menüneeee...diyecek söz bulamıyorum..çok iyi.. Ben menü yapamıcam bu akşam.,geç vakit dışarı çıkacağız eşimle..bişeyler içebilirim ama yarına söz :)

Bağırsaklar mı doydu?hhhani yıllardır bizi miydeniz acıktı diye kandırmışlar mı?
Bunu yazmamismiydim size ben ?
Kizlar 2. Beynimiz bagirsaklarimiz , uzun sureli aclik ve tokluk ince bagirsaklardan gelir. Sabah ve oylen bagirsaklari iyi doyurursak gece acikma olmaz ;).
Mehmet öz'ün kitabindan ;).

Sıkı durunnn bayramdan dolayı kendimi saldım.bi kaç güne super menülerimle ve 2haftada 2beden pilatesle incel proqramıyla geliyorummmm..
Aynuram o tabaktakı pastaların tariflerini yazsana buraya,yaparız bizde..oğlumun doğumgününe menü düşünüyorum..o yuvarlak gibi olan dikkatimi çekti..

Bunu yazmamismiydim size ben ?
Kizlar 2. Beynimiz bagirsaklarimiz , uzun sureli aclik ve tokluk ince bagirsaklardan gelir. Sabah ve oylen bagirsaklari iyi doyurursak gece acikma olmaz :KK66:.
Mehmet öz'ün kitabindan :KK66:.
Valla sen bu diyet konusunda prosun..

25 sene diyet diye jafayi yersen sonuc bu oluyor :-)
Ben de yediğimi düşünüyordum ama yoooook sen beni çok aşmışsın..sen daha bilimsel bakıyorsun.ben daha ilk kez para verip bi diyet kitabı aldım,eşimde tuhaf tuhaf baktı..

Hah işte bende tuzlu değişik bişey istiyorum içinde ne var harç olarak?
Tam bilmiyorum ama undan yapılan içine garip baharatlar konan bi şey.bi de hamuru falan yapmasl,öğlü yuvarlak kat kat olması çok zor bi olay. YıllarIn kadınları beceremez onu öyle katlı yapmayı:-)

Back
X