• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende mi gitmesem.ya bide bizim çalışma arkadaslari sinir ediyo beni diyete olduğumu biliyorlar sinir ediyorlar sürekli ye ye o kadar da olmaz öldürelim mi kendimizi diyip kıskanıyorum bazıları o kadar belli ki.kilo verdiğini duyunca deliriyo bazıları. Bide yemek gotursem tüm hastaneye söylerler

salla gülüm salla güzeliim . kim ne derse desin . Hazır su içmeyi hiç sevmedğim için tupperware den aldığım 1 litrelik pembe şişeme su doldurup götürüyorum benim su şişeme bile demedikleri kalmıyo. cahiller bunlar hep . 7 saat derse gireceğim gün nası yarım litrelik suyla durayım diyorum biz duruyoruz ya diyolar .

niye diyet yapıyosun sen ?? sana asıl kilo aldıran şey şu falan filan bir sürü laf söylüyolar

Herkes uzman kesiliyo . Ben de sustum hiç bişeye cevap vermiyorum artk :) ne derlerse desinler . umurumda değil

Yarın sabah tartılayım ben. Yanlış not almışımdır belki.
Nazcım öncelikle şunu sorayım o çiğ köfte etlimi Güzelim?

Sonracığıma...evet çok iyi gidiyorsun,inşallah gelecek cuma listedesin,geçmiş cumadakı kilonu boş verelim.inşallah bu cuma ve önümüzdeki cumaya bakalım;)

salla gülüm salla güzeliim . kim ne derse desin . Hazır su içmeyi hiç sevmedğim için tupperware den aldığım 1 litrelik pembe şişeme su doldurup götürüyorum benim su şişeme bile demedikleri kalmıyo. cahiller bunlar hep . 7 saat derse gireceğim gün nası yarım litrelik suyla durayım diyorum biz duruyoruz ya diyolar .

niye diyet yapıyosun sen ?? sana asıl kilo aldıran şey şu falan filan bir sürü laf söylüyolar

Herkes uzman kesiliyo . Ben de sustum hiç bişeye cevap vermiyorum artk :) ne derlerse desinler . umurumda değil
Ya aslında biliyorum kiskaniyo onlar sürekli diyorlar ki zeynep genç kiz oldu yine bak bak incecik oldu hiçbirşey yemiyodum diyorlar.önüme hamur isi getirip ye diye yalvariyip kendisi diyet yapiyo ya sabırrr

Menü : sabah 2 hurma

öğlen : Kuru fasulye ve şehriye çorbası . ( İstemiyorum dediğim halde aşçı amca zorla pilav ve tatlı koydu tabağıma ama ben yer miiyiiimm yemeemmm :)

akşam : Ayran Çorbası içecem birazdan

su : 2 lt
spor : yok henüz

Ya aslında biliyorum kiskaniyo onlar sürekli diyorlar ki zeynep genç kiz oldu yine bak bak incecik oldu hiçbirşey yemiyodum diyorlar.önüme hamur isi getirip ye diye yalvariyip kendisi diyet yapiyo ya sabırrr
bırak güzelim çatlasınlar :KK76:

öğlen : Kuru fasulye ve şehriye çorbası . ( İstemiyorum dediğim halde aşçı amca zorla pilav ve tatlı koydu tabağıma ama ben yer miiyiiimm yemeemmm :)

Çok iyi Menün canım inşallah bu hafta guzel sonuç alırsın

Nazcım öncelikle şunu sorayım o çiğ köfte etlimi Güzelim?

Sonracığıma...evet çok iyi gidiyorsun,inşallah gelecek cuma listedesin,geçmiş cumadakı kilonu boş verelim.inşallah bu cuma ve önümüzdeki cumaya bakalım:KK66:
Benim menümde çiğ köfte yok tatlım. Akşam yemeğim ciğer sote.
Cuma ya hiç kaçamak yapmayımda başlangıç kilom biraz düşsün. :D

Bugün ayrancı çok =)
Sabah 2 hurma yetti mi tatlım. öğlen gösterdiğin irede için tebrik ederim.=)

Anaaam ciyer soteni çiğ köfte görmüşüm yahu :KK70:
yok zaten başlanğıç kilon 84.3 olacak:KK66:
Artık aklında neler var sa :D
O zaman 84.3 ün altına düşmem şart. Çarşamba perşembe akşamı yoğurt ya da ayran çorbası içeyim.=)

Ne desem simdi anlamicaksin beni ki haklisin da hergun ayniyim.o kadar moralim bozuk ki .dengesiz bi istahim var
Hatırlıyormusun geçenlerde de ekmeye başladın öğle dedin sonra bi gün ekmeksiz yedin ve her şey yolundaydı.bilemiyorum ya ben ne desem ki şimdi.yine sen başara bileceksin bunu yenmeyi....

Hatırlıyormusun geçenlerde de ekmeye başladın öğle dedin sonra bi gün ekmeksiz yedin ve her şey yolundaydı.bilemiyorum ya ben ne desem ki şimdi.yine sen başara bileceksin bunu yenmeyi....
Evet doğru diyon iştah kontrolum yok iste çok konuşma yım en iyisi :(

Evet doğru diyon iştah kontrolum yok iste çok konuşma yım en iyisi :(
Neden konuşmayasın bitanem?konuş hislerini paylaş,kkarar ver ve başbaşar.bak kızlar duraksamaya geçtikleri halde devam ediyorlar pes etmeden.sen de ne güzelki şanslısın yemediyinde kilo veriyorsun.

Back
X