- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
Hoş bulduk :)hoşgeldin tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş bulduk :)hoşgeldin tatlım
Ben cikolatasız günüm olmaz benim için rekor bi gündür caramio yemedim hani öyle böyle değil bide ben asçıyım ondano pasta aşkı bende de var , yemek yemiyim hergün pasta börek yiyim itirazım olmazDI tabi artık onlar cıss
Selam canım.aramıza hoş gelgeldin.evet evet sen mutlaka bizim takımda olmalısln.çünki zahıflamak en çok sana gerek fıstığım benimmm.peki bi rahatsızlığın falan var mı?ADINIZ: BAHAR
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:164CM
KİLONUZ:121.9
HEDEF KİLONUZ:75
KİLO ALMA NEDENİNİZ:YEMEK VE PASTA AŞKI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:RAHAT NEFES ALMAK,İSTİYORUM İSTEDİGİM GİBİ ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTEDİGİMİ GİYMEK,MUTLUOLMAK,KENDİMİ AYNADA VE FOTOĞRAFLARDA ZAYIF GÖRMEK İSTİYORUM.VE EN ÖNEMLİSİ BAKISLARLA İGNELENMEKTEN KURTULMAK İSTİYORUM
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: ROMAN OKUMAYI SİNEMAYA GİTMEYİ VE ALIŞVERİŞ YAPMAYI ÇOK SEVERİM SEVECEN VE CANA YAKIN Bİ İNSANIMDIR
Tatlı ablam nasılsın?yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinize başarılar diliyom. inş istediğiniz kilolara ulaşırsınız umarım hepberaber
İyilik güzellik sen nasılsın?spor manyağı kas yaptın mı karında?Naber kizlarr
Rahatsızlığın yok canım bencede ben bu takımda olup artık zayıflamaliyimSelam canım.aramıza hoş gelgeldin.evet evet sen mutlaka bizim takımda olmalısln.çünki zahıflamak en çok sana gerek fıstığım benimmm.peki bi rahatsızlığın falan var mı?
Rapor
Sabah
Bir yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Cay
Bir dilim çavdar
Öğlen
Az sonra yicem
Haslanmis tavuk
Salata ayran
Aksam
Geç saate birakmadan acikirsam çorba
Yoğurt
Su iki
Lt
Spor
Mekik
Plates
Squat
100 ip atoma
Yarim şinav
Kızlar sohbetinizi uzaktan izledim mirjam çok güzel bilgiler vermişsin.=)
Ben bi yoğunlaştım yazamıyorum buraya. Akşamda gelemem şehir dışından misafirim geliyor mutluluktan havalara uçuyorum.=)
Mesai bitene kadar buradayım boş oldukça yazarım ama yazamazsam unutmadan menümü ekleyim.
Kahvaltı: 1 muz, 1 kutu süt
Öğle: Ciğer kavurma
Ara: 1 kutu süt , 1 elma
Akşam: Tam olarak evde ne gibi bir menü olduğunu bilmiyorum. Cıslara bulaşmadan ekmek tüketmeden akşamı atlatırım inş.
Ara: Meyve yerim
Su: 2 litre anca biter daha 2 litre içebildim.
Kız seninde lavaşlar bitmedi gitti valla :) her gün yepyeni bir cısla karşımızdasın :)))sabah : bir dilim ekmek peynir zeytin ve çay
öğlen : bezelye yemeği mercimek çorbası ( pilav vardı kendime hakim oldum almadı
Akşam saat 16 da dışarda yedim bi daha yemeyecem bugün .. bir porsiyon tavuk döner ve birazck lavaş
su : 2 litre içtim bile . :) yatana kadar 3 olacak
Spor tam 45 dakika yürüyüş yaptım öğlen arası kampüste![]()
Patates kızartması pek olmamış sanki.bugün menüm biraz saçma oldu
sabah 2 dl ekmek, peynir, lor, domates, salatalık, bikaç patates kızartması, zeytin, biberiye-yeşilçay, badem
öğle sade türk kahvesi yanına cıss
ara bir parça ekmek,peynir (egeyi sallarken)
akşam çorba
Şu müsli ve benzeri şeyleri bi türlü sütle yiyemiyorum ya hep yoğurta tüketebiliyorum ve ancak o zaman doyduğumu hissediyorum.Geçmişi okudummmm geldim...inşallah bişey kaçırmamışımdır...
Menüm
11:00 sütlü müsli
17:00 160 gram ton balığı yağı süzdürülmüş...marul salatası (abartmıyorum bir kıvırcık marulun tamamını yedim) 2 etimek,1 sb şalgam
1,5 saat dışarıda yürüdüm...
Sabah
Suzme ve tel peynir 3 ceviz
Oglen
Turlu
Bulgur pilavi
Az ezo corba
Ara armut
Aksam
Ciger sote yogurt salata
TeKrar ggeçmiş olsun. Kisa zamanda iyilesmen dileğiyle
Sabah
Eki Görüntüle 1469038
aksam
Bi kase tarhana corbasi
patlican salatasi
1 dilim ekmek
öglen Ara ogun olarak
1 tane eetimek
Bi kase yogurt
spor
5000 adim attim
100.kere ip atlama
50 kere mekik
su2.5![]()
KIZLAR LİSTEM:
sabah:domates,yeşillik,1 haş yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,1 dilim ekmek
öğle:1 ayran,1 dilim ekmek
akşam:1 kase ıspanak,1 kase yoğurt
birazdanda meyve yerim inşallah
Hoşgeldin canımmADINIZ: BAHAR
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:164CM
KİLONUZ:121.9
HEDEF KİLONUZ:75
KİLO ALMA NEDENİNİZ:YEMEK VE PASTA AŞKI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:RAHAT NEFES ALMAK,İSTİYORUM İSTEDİGİM GİBİ ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTEDİGİMİ GİYMEK,MUTLUOLMAK,KENDİMİ AYNADA VE FOTOĞRAFLARDA ZAYIF GÖRMEK İSTİYORUM.VE EN ÖNEMLİSİ BAKISLARLA İGNELENMEKTEN KURTULMAK İSTİYORUM
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: ROMAN OKUMAYI SİNEMAYA GİTMEYİ VE ALIŞVERİŞ YAPMAYI ÇOK SEVERİM SEVECEN VE CANA YAKIN Bİ İNSANIMDIR
Kesinlikle burdayım artık canımKız seninde lavaşlar bitmedi gitti valla :) her gün yepyeni bir cısla karşımızdasın :)))
Patates kızartması pek olmamış sanki.
Şu müsli ve benzeri şeyleri bi türlü sütle yiyemiyorum ya hep yoğurta tüketebiliyorum ve ancak o zaman doyduğumu hissediyorum.
menüler süper valla
Hoşgeldin canımminşallah hep beraber güzel güzel kilolarımızı vereceğiz. Her gün mutlaka menü su sporunu paylaşmayı unutma
Katılımın güzel olursa 3. cumaya listede olacaksın inşallah
![]()
Teşekkür ederim hoş bulduk inşallah veririz hep birlikteKız seninde lavaşlar bitmedi gitti valla :) her gün yepyeni bir cısla karşımızdasın :)))
Patates kızartması pek olmamış sanki.
Şu müsli ve benzeri şeyleri bi türlü sütle yiyemiyorum ya hep yoğurta tüketebiliyorum ve ancak o zaman doyduğumu hissediyorum.
menüler süper valla
Hoşgeldin canımminşallah hep beraber güzel güzel kilolarımızı vereceğiz. Her gün mutlaka menü su sporunu paylaşmayı unutma
Katılımın güzel olursa 3. cumaya listede olacaksın inşallah
![]()
İyi o zaman desene tıkır tıkır gidecek kilolar...iinşinşallah.ne zaman başladın?kendine belirlediyin yol nedir?Rahatsızlığın yok canım bencede ben bu takımda olup artık zayıflamaliyim
iyiyim canım çok şükür rabbime sizler nasılsınızTatlı ablam nasılsın?
İ
Kesinlikle burdayım artık canım
T
Teşekkür ederim hoş bulduk inşallah veririz hep birlikte
İyiyim aynuram[QUOTE="Aynura88, post: 40150516, member: 553calisiyorum'güzellik sen nasılsın?spor manyağı kas yaptın mı karında?