Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım genelde yazıyorum ya
kahvaltılarım genel olarak domates,salatalık peynir maydonoz 3 zeytinden oluşuyor
sıkılırsam 1 kase sütlü mısır gevreği yiyorum
aram 1 meyve oluyor
öğlen akşam menülerim 4-5 kaşık yemek salata yoğurt oluyor
yer değiştiriyorum bazen çorba yoğurtlama gibi şeyler oluyor..bazen hiç aç hissetmiyorum karpuz peynir yiyorum
ama bakıyorum da bu diyetten çok yaşam tarzım olmuş benim..hep böyle besleniyorum neredeyse
arada kaçamaklarım illaki oluyor ama abartmamaya çok gayret ediyorum..

ay ne güzel ya bunu yaşam tarzı haline getirebilmen. nasıl başardın? sen diyetisyene mi gitmiştin? ben zayıflayınca cozutabilirim. nasılsa zayıfım diye sınırsız yemek istiyorum ama ben de bnu yaşam tarzı yapmam lazım.

senin vücudun galiba olması gereken kiloya indi o yüzden direniyor acı bana acı bana diye :)

bu grup aktif diye gelmiştim galiba herkes tatilde:uhm:
ben en iyisi kabul edilmiş gibi bugünkü menümü yazayım..cumaya kadar annemdeyim evime gecince aktif olurum..

sabah:
kücücük bi tabak az yağlı menemen
2dilim çavdar ekmeği
1kk penir
biraz yeşillik
ara 2 küçük yeşil elma
öglen 2 küçük yeşil elma
ara1dilim karpuz
ikindi:yeşil mercimek salatası
akşam:belli değil
2kupa yeşil çay içtim..

ecemavi hoşgeldin aramıza canım. umarım takıma girersin. bu takımaslında çok güzel muhabbet edilen bir gruptur.yakında gelirler merak etme.

ay ne güzel ya bunu yaşam tarzı haline getirebilmen. nasıl başardın? sen diyetisyene mi gitmiştin? ben zayıflayınca cozutabilirim. nasılsa zayıfım diye sınırsız yemek istiyorum ama ben de bnu yaşam tarzı yapmam lazım.

senin vücudun galiba olması gereken kiloya indi o yüzden direniyor acı bana acı bana diye :)

yok canım hiç gitmedim diyetisyene..ama zaten tv de haftada en az bir gün ender srarç,dilara koçak,taylan kümeli,gürkan kubilay,haluk saçaklı, murat topoğlu çıkıyor..
yani onlardan edindiğim bilgilerle beslenmeye gayret ediyorum..dediklerini uyguluyorum..
hepsinden bişey öğrendim
mesela ben salataya zeytinyağını iyi koyardım yani tadı güzel olurdu.ama taylan kümeli 1 çay bardağı kadar yağ katarsanız 900 kal olur salatanız dedi..o gün bu gündür üzerinde incecik gezdiririm ip gibi

tavuk ve et suyunda yağıyla kullanırdım.murat topoğlu soğutun,üzerinde donan yağını atın dedi..zaten bütün vitaminleri suyunda dedi..onu uyguluyorum.
et yersem mutlaka yanına salata yapıyorum ki vitamini demiri etkili olsun,salatadaki c vit sayesinde..

böyle böyle liste uzar gider canım..
evde abur cubur bulundurmam,pasta börek tatlı yapmam kendimize..misafir gelince yaparım.kalanını komşulara dağıtırım çünkü kalan ne kadar olursa,o kadar yeriz eşimle..oda pisboğaz bende

çok çok tatlı krizine girersek sütlü tatlı yaparım..onuda artık tatlandırıcıyla yapmayı düşünüyorum..

yok canım hiç gitmedim diyetisyene..ama zaten tv de haftada en az bir gün ender srarç,dilara koçak,taylan kümeli,gürkan kubilay,haluk saçaklı, murat topoğlu çıkıyor..
yani onlardan edindiğim bilgilerle beslenmeye gayret ediyorum..dediklerini uyguluyorum..
hepsinden bişey öğrendim
mesela ben salataya zeytinyağını iyi koyardım yani tadı güzel olurdu.ama taylan kümeli 1 çay bardağı kadar yağ katarsanız 900 kal olur salatanız dedi..o gün bu gündür üzerinde incecik gezdiririm ip gibi

tavuk ve et suyunda yağıyla kullanırdım.murat topoğlu soğutun,üzerinde donan yağını atın dedi..zaten bütün vitaminleri suyunda dedi..onu uyguluyorum.
et yersem mutlaka yanına salata yapıyorum ki vitamini demiri etkili olsun,salatadaki c vit sayesinde..

böyle böyle liste uzar gider canım..
evde abur cubur bulundurmam,pasta börek tatlı yapmam kendimize..misafir gelince yaparım.kalanını komşulara dağıtırım çünkü kalan ne kadar olursa,o kadar yeriz eşimle..oda pisboğaz bende

çok çok tatlı krizine girersek sütlü tatlı yaparım..onuda artık tatlandırıcıyla yapmayı düşünüyorum..

valla helal olsun. aslında herkesten bişeyler öğrenmek lazım. ay bizimle de paylaş ya bunları. mesela etsuyunun yağını atmak iyi fikir. tavuksuyu donunca yağı karışmıyo mu içine. yani su zaten tamamen lüplüp oluyo. onu nasıl ayırcaz? benim eşim hamurişi manyağıdır. pasta börek yemek ister hep. gerçi sağolsun yapmadığımda istemez ama ben o seviyor diye yapmak istiyorum. çünkü annesi eşimi hep pasta börekle büyütmüş. zaten ne kadar yese de hiç kilo almaz maşallah. bi de annesi vefat ettiği için ben özlemesin üzülmesin diye ona sevdiğişeyleri yapmaktan mutlu oluyorum. ama evde olunca insanın canı çekiyo elbet.

selam kizlar..
ohcanimadeysin verdigin tüyolar icin mersi sekerimm

ben dün cozuttum.. ama bugün toparlicam insallah.

sabah
1 light kasarli ..yagsiz hindi gögüslü tost yedim

öglen yok(onun yerine MAGNUM :) )

aksamda yememegi düsünüyorum ki.. dün ü dengelemem lazim..

dondurma manyagiyim yanliz ..insallah bu kilo vermeme engel olmaz.
her gün dondurma yemem lazim.. onu da bir ögün yerine koyarak dengelemeye calisiyorum..
nasil fikir sizce?

selam kizlar..
ohcanimadeysin verdigin tüyolar icin mersi sekerimm

ben dün cozuttum.. ama bugün toparlicam insallah.

sabah
1 light kasarli ..yagsiz hindi gögüslü tost yedim

öglen yok(onun yerine MAGNUM :) )

aksamda yememegi düsünüyorum ki.. dün ü dengelemem lazim..

dondurma manyagiyim yanliz ..insallah bu kilo vermeme engel olmaz.
her gün dondurma yemem lazim.. onu da bir ögün yerine koyarak dengelemeye calisiyorum..
nasil fikir sizce?

ben de tam bilmiyorum canım ama sanki ara öğün olarak mı yemek lazım acaba dondurmayı.

aslıcım dondurmayı ara öğüne koyman çok mantuklu çünkü benimde menümde vardı ama gece yatarken vermişti bir yarım saat öncesine ama 3 top dondurmaydı magnum kadar büyük değildi daha hiç dondurmayı tercih etmedim dicektim hatırladım babam almıştı 2top büyüklüğünde bir kalıp maraş yemiştim ameliyat oldu hasta olmucak artık istediği kadar yesin diiye diye kaç gün yedirtti bana onu 1 kilo dondurmaymış o nasıl yedim ama kalıp kalıp tabi küçük kalıplar o bana ayrıydı kendilerine ayrı almışıtı kardeşim normal kakaolu istemişti falan yani vesselam akşam benim iki ara öğünüm var gece yatmadan önceki pek zengin yani epeyce yanlız kan değerlerim çok düşük cnm toz yemek istiyor demir eksikliğindenmi acaba normal değeri 50 benimki 28ti o gün görmüştüm hilalc,m babamın zorunla çıkıyoruz sudan çok seviyorum çünkü arada hadi hem acıktım hem çarpılcanız diyo yemekten sonra yarım saat falan uyuyorum sonra yine iniyorum aşşaya sabah 5buçukta kalkmışım kahvaltıyı hazırladım 1 bardak sütle dolaşmaya çıktım bahçeyi yıkadım öyle yapcak bişiler aradım kendime evim dışında uyuyamam biliyordum böyle olcağını acıkınca iyce kaldırdım herkesi kahvaltı ettik ekşili kabak yaptık biraz önce geldik yine denizden 1 tabak ekmeksiz yedim doydum ama evet çok acıkıyorum geçen senelerde güneş çarpmıştı umarım bu sene olmaz 7 gibi çıkcaz annemle sahilde yürücez

selam canlarım:utangac:
kaçak döndü işte:kedi:
aslıcım geldi geyik topiğinden buldu beni...sağolasın hayatım:1hug:nereye kadar kaçacaktım bilmem:1no2:
s.zeyne mesajını okudum üzüldüm canım çok geçmiş olsun:teselli:a.s.ne kadar olgun,metanetli bi hatunmuşsun...helal sana...allah nasip edrse yine olacak canım,üzmeyin kendinizi:1hug:
gizem sen d ttildesin sanırım...yürüyüş ve yüzmeyle bu işi avantaja dönüştürürsün inşallahkaydirigubbakcemile2

gelelim banaaaaaaaaohaoldumsmile
ben bir fil gibi yiyiyorum...motivasyonum 0...
uğraşıp didiniyorum,kilo veriyorum...sonra o kiloyu misliyle 1 haftada alabiliyorum...bu çok canımı sıkıyor...kendimce düşündüm,boşa kürek çekiyorum,boşa uğraşıyorum kendimi kandırıyorum dedim:delphin:bilirsiniz işte..hepimiz yaşamışızdır buna benzer duyguları...kilo verme sürecine olan inancım ve isteğim kayboldu sanki:çok üzgünüm:
ve sanki intikam alır giibi daha çok ymeye başladım...offf kısır döngü işte:sinifsinif:
ama bugün nette bununailgilibi yazı okudum...diyet yapanlarda benim şu anki psikolojim olabiliyormuş..ve bazen bir kaç hafta sürüyormuş...
artık toparlanmak istiyorum..am sıcklar bastırdı,yürüyüşe çıkamıyorum,içimden bi şey yapmak gelmiyor...ne biliim bi tuhafım işte:1no2:

bni maettinz sorduğunuz için çok çooooook teşekkür edrim:1hug:a.s.
yüzüm yoktu...bi de içimden gelmedi işte:utangac:
kendime ve size söz veriyorum yarından tezi yok toparlanıyoumvereliniortak
hadi bakalım bismillah:1rolleyes:

ayrıca kilo almama rağmen çekinmeden arayıp konuşabildiğim,beni dinleyen,anlayış gösteren,destek veren canım kaptanım ayçinime çooooook teşekkür ediyorum:1hug:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.
seninle konuşmak bna çok iyi geliyorolumunekankayizsmile
ben takımdan çıkmayı bile düşünüyordum çünkü inancım kalmamıştı...ama ayçin bana çok güzel destek oldu,kendime tekrar inamamı sağladı...sağol canım benim,bitanein seolumunekankayizsmilen
inşalah snin canının sıkıntısı da tez zamanda geçer,yüzün hep güler,gülmek sana çok yakışıyor çünküopuyorumnanaktan

selam canlarım:utangac:
kaçak döndü işte:kedi:
aslıcım geldi geyik topiğinden buldu beni...sağolasın hayatım:1hug:nereye kadar kaçacaktım bilmem:1no2:
s.zeyne mesajını okudum üzüldüm canım çok geçmiş olsun:teselli:a.s.ne kadar olgun,metanetli bi hatunmuşsun...helal sana...allah nasip edrse yine olacak canım,üzmeyin kendinizi:1hug:
gizem sen d ttildesin sanırım...yürüyüş ve yüzmeyle bu işi avantaja dönüştürürsün inşallahkaydirigubbakcemile2

gelelim banaaaaaaaaohaoldumsmile
ben bir fil gibi yiyiyorum...motivasyonum 0...
uğraşıp didiniyorum,kilo veriyorum...sonra o kiloyu misliyle 1 haftada alabiliyorum...bu çok canımı sıkıyor...kendimce düşündüm,boşa kürek çekiyorum,boşa uğraşıyorum kendimi kandırıyorum dedim:delphin:bilirsiniz işte..hepimiz yaşamışızdır buna benzer duyguları...kilo verme sürecine olan inancım ve isteğim kayboldu sanki:çok üzgünüm:
ve sanki intikam alır giibi daha çok ymeye başladım...offf kısır döngü işte:sinifsinif:
ama bugün nette bununailgilibi yazı okudum...diyet yapanlarda benim şu anki psikolojim olabiliyormuş..ve bazen bir kaç hafta sürüyormuş...
artık toparlanmak istiyorum..am sıcklar bastırdı,yürüyüşe çıkamıyorum,içimden bi şey yapmak gelmiyor...ne biliim bi tuhafım işte:1no2:

bni maettinz sorduğunuz için çok çooooook teşekkür edrim:1hug:a.s.
yüzüm yoktu...bi de içimden gelmedi işte:utangac:
kendime ve size söz veriyorum yarından tezi yok toparlanıyoumvereliniortak
hadi bakalım bismillah:1rolleyes:

emoşş nerdesin kıs sennn:oklava:
kaç kaç nereye kadar...

seni anlayabiliyorum canım...benimde öyle oluyor bazen ama yersem hemen daha fazlasını lacağım üzüleceğim,emeklerim boşa gidecek deyip kendimi motive etmeye çalışıyorum.
amacıma ulaşamadığım için istediğim kıyafetlerimi giyemeyeceğim,hedefemi biraz daha uzaklaştım diye diye kendimi motive ettim hep..
inan çok etkili oluyor sende dene gerçekten çok iyi oluyor canım...

nolur kendini tez zamanda toparla canım..sonra yine sen üzüleceksinn..:teselli:

gelelim bana
bugün sabah kahvaltıya eşim dışarı götürdü..iskelede bir mekanda yaptım
ama abartmadım
domates,salatalık,peynir
zeytin salam yedim
ekmek çok az yedim bide peynirli omlet yedim...

öğlen orta boy bir karpuzun 4 te 1ini yedim

akşam 1 kase sütlü nesfit yedim

az önce 4-5 dilim karpuz yedim yine(dilimlenmiş)

bol bol su içtim

1 saat yürüdüm 150 mekik çektim

bugun sabah kaltıgım gibi tibet in hareketlerini yaptım

sabah : 4-5 dilim ekmek , domates salatalık peynir

öğlen : yok

akşam : adana yedik(sevgilimle olunca boyle oluyor) yanında salata antep ezmesi =(((((( içecek olarak ayran

bol bol su içtim

gece yatmadan öncede pılates yapacagım

yrnadan itibarende twist baslayacagım

emo$umm yarin seni daha motiveli görmek istiyorum..

hadi cuma ya yil var daha :) iki kilo atarsinn sen.. azimli arkadasim benim..

Liv mali götürmüssün :)
twist dedigin stepper mi?

ohcanimdeysin sen gayet iyi beslenmissin.. harika walla.. hayran kaliyorum azmini gördükce

sabah
1 tost

öglen yok
dondurma

aksam
makarna.

aksam yemeseydim gece krizim tutabilirdi. önlem die seyttim :)

aştikom bu işte =) beli incelitiyormuş 9-10 tl civarında bir şeye almıştım denemekte yarar var =))))

Twister.jpg

liv canım spor yapılan parklar var yaa,oralarda ona benezeyen aletlerden var...bizim burda da var,arada yapıyorum ben...bel için faydalıdır elbetkaydirigubbakcemile2
hilal saol ilgin için tatlım:utangac:opuyorumnanaktanbugünkü menün süpermiş...çok güzel bir örneksin sen yaa...harikasın gerçektenalkisalkisalkisalkisalkisalkis:nazar:

aşkitom sağol kankamolumunekankayizsmileama 2 kilo falan veremem kuu...nerdesempatiksalakcinnibu hafta regl haftam,yine fazla çıkabilirim...ama tekrar motive olmak bile benim için yeterli...yarın kesinlikle dönüm noktam olmalı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hava bu kadar bunaltıcı olmasa...okuldan gelince arım saat,bi de akşam üstü 1 saate ykın yürürdüm süper olurdukaydirigubbakcemile2ama nerde...en iyisi steppera çıkayım okuldan gelinceCADIARZUtv yi açarım,karşısında yarım saat yapsam iyidirhihoyyytama bu seferde burakla savaşıyoruz:emir_bebek:benneyaptımki

iyi akşamlar kızlar

AYÇİNCİM SEVGİLİ KAPTANIM,ben bugünler de aşırı stresliyim ve çok yoğun ders çalışıyorum. kafayı yemiş durumdayım stres tavan yaptı. zaten bi iki gündür bildirimde yapamıyorum. temmuzun 10 unda ya sınavım ben o zamana kadar sadece cuma günleri kilo bildirimi yapsam kabul olurmu grubtan çıkmakta istemiyorum yoksa hemen diyeti bozacakışım gibi hissediorum bir ayda geri klolarımı alacakmışım gibi geliyor. bu şekilde devam etmem uygun olrmu ama cumaları bildirim yaparım kesin

slm kızlar emoşum hoşgeldin

hoşgeldin diyorum çünkü geri dön artık aramıza yazık olacak o kadar uğraşlarına

adet haftam demişsin ödem çayı yapsana hem rahatlarsın biraz

stepper işini ben söylücektim şimdi yorumlarda gördüm normalde dışarı çıkmam ben

yani havalar ısınınca

stepper açıyorum klimayı tv izle süper oluyor

ama çok ağrı oluyor

tabi meyvesi çok tatlı o ayrı mesele :)

belediyenin aletlerine bende gidiyordum

çok faydalı olduğunu hep söylüyorlar

diyetsiz sadece o aletlerle ayda 4-5 kilo kaybı yaşamışlar

şaşırıyorum cidden oluyormu böyle bişey diye

ben hayaller kuruyor sonra onlara ulaşmak için motive oluyorum kendime çok kızıyor sabırsızlanıyorum onlara ulaşmak için

ay çokmu konuştum yine bugün bende dondurma yedim komşu getirdi kahve içmeye gelmişler biraz önce gittiler

hadi iyi geceler ben kaçar :kedi:opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr

sabah sabah bakaym bi dedim kkimse varmı diye ama yokmuş bende kahvaltımı yazayım ozaman
çok sade bi kahvaltı oldu yumurta peynir 1 çay kaşığı kadar kuşburnu marmelatı birde çay ekmek yok
öğlen ve akşam bilmiyorum ne yerim şimdilik bişey yok bu sıralar ben ders çalıştığım için yemekleri kocişim yapıyor bakalım ne yapacak
öğlene patetesli köfte var patatest beni bozar ama herhalde onu yerim
akşama aşcımız ne yapacak bakalım

Back
X