saol canım şımartıyorsunuz beni valla:kedi:emo$umm yarin seni daha motiveli görmek istiyorum..
hadi cuma ya yil var daha :) iki kilo atarsinn sen.. azimli arkadasim benim..
Liv mali götürmüssün :)
twist dedigin stepper mi?
ohcanimdeysin sen gayet iyi beslenmissin.. harika walla.. hayran kaliyorum azmini gördükce
sabah
1 tost
öglen yok
dondurma
aksam
makarna.
aksam yemeseydim gece krizim tutabilirdi. önlem die seyttim :)
ama hayatım oldum oalsı diyetlerle geçtiği için artık öyle fazla kilolar alıp tekrar vermeye uğraşmak çok zoruma gidiyor..o yüzden en azından almayayım kilomu koruyayım diyorum..azim ordan geliyor aslında..gönül yorgunluğundan:1ninca:
bende de var o ama ben belimi incitmiştim onunla..çok dikkatli yapmak gerekiyor..belin üstü ve altı birbirinden bağımsız gibi hareket ediyor,hızlı ve dikkatsiz yaparsanız birden kal geliyor.tutuluyorsunuz..aştikom bu işte =) beli incelitiyormuş 9-10 tl civarında bir şeye almıştım denemekte yarar var =))))
![]()
liv canım spor yapılan parklar var yaa,oralarda ona benezeyen aletlerden var...bizim burda da var,arada yapıyorum ben...bel için faydalıdır elbetkaydirigubbakcemile2
hilal saol ilgin için tatlımopuyorumnanaktanbugünkü menün süpermiş...çok güzel bir örneksin sen yaa...harikasın gerçektenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aşkitom sağol kankamolumunekankayizsmileama 2 kilo falan veremem kuu...nerdesempatiksalakcinnibu hafta regl haftam,yine fazla çıkabilirim...ama tekrar motive olmak bile benim için yeterli...yarın kesinlikle dönüm noktam olmalı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hava bu kadar bunaltıcı olmasa...okuldan gelince arım saat,bi de akşam üstü 1 saate ykın yürürdüm süper olurdukaydirigubbakcemile2ama nerde...en iyisi steppera çıkayım okuldan gelinceCADIARZUtv yi açarım,karşısında yarım saat yapsam iyidirhihoyyytama bu seferde burakla savaşıyoruzbenneyaptımki
canm en kı9sa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz..inşallah bugün dönmüşsündür...kaydirigubbakcemile5 yaz geldi bak yanıyor buralar valla..bütün ülkelde sel var burası çöl sıcağı