Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
öldüm bittim geberdim çok yoruldumkafamçokkarıştı
çarşıya gittim para çekme bahanesiyle...çarşıda gezinti şeklinde bayaa bi yürüdüm,sonra da eve kadar 1 saat tempolu yürüdümhihoyyytgüneşten dolayı sersemledim çok sıcaktı-tatlicadiarzu-
yolda da kaptanımı aradım,onla konuşa konuşa iyi olii,dakikasında rapor veriyom yani:roflol::roflol:
neyse,iyi başladım di misempatiksalakcinniakşama ütü var,yarın okuldan gelince de nivea body egzersiz,akşama da yürüyüşümü yapıcamkaydirigubbakcemile2bi de müsli aldım marketten bkalımyerimseniben
öğle yemeği olarak bi tabak kuru fasulye,1 dilim kepek ekmeği yemiştim,2 büyük dilim de kavun
çaşıda da akşam yemeği niyetine tavuk şiş yedim,ayran içtim...ekmek pide vs yokeyvahedigeldismile
hilal çok merak ettim canım ekle ekledelikafaduldenkeşke ben de dikebilsem bayılıırm böyle işlere ama elimden gelmiyoboshayallersmile
aslıcım sağol canımın içi:1hug:çok gülüyom sana kıss,çoklu alıntıyı bilmiyo musun herkese tek tek atı yapıyosun
aşkitoooooodelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendondurmalar götürsün seni:icecream::icecream:laelaelaelaelaesırnaşık şeynaniknanik
vaay kime dikion yavrum? bebişine mi, kendine mi? maşallah on barnağında 10 marifet. aynı zamanda güzellik uzmanı mısıbn?
emosumm helal sana guzumm:lepi:
zalimi amaaann nolmus .. ne var ki onda.. günümüzde böyle marufetlere gerek yok bence hahah verirsin terziye olur biterrr:))
yha kizlar ben stepten cok SIKILDIm acaba haftada 3 günemi indirsem..
bacaklarima kkramp giriyo ayni haraketten wallahi :)
bisi diinde icimi rahatlatinnn plsss
aslı kuşum hoşgeldin bebeğim...geçmiş olsun kıyamam ben arkadaşıma:)))
gizem çok sağol hayatım bi de öyle denemeli yoğurdu...
kendime dikiyorum canım...yok güzellik uzamnı değilim ama profilime öyle yazdım bir arkadaşım beni bulabilir diye..buralardaydı da..
aslında matematik bölümü mezunuyum..matematik öğretmenliği yaptım drsn de sonra evlendim çocuk falan derken bıraktım.iyide oldu.çok aşırı yoruluyordum.
selamlar
artık aranızdayım nihayet
bu sabah 2 dilim uno denge 2 domates 1 dilim az yaglı beyaz peynir yedim. 1 çay bardağı da portakal suyu içtim şekersiz.
az önce karpuz yedim. ögle yemegi yemek istemiyor canım hiç. yaz geldi sıcaklar bastırdı ya öglen yemek hiç ama hiç çekilmiyor. Karpuz da çok tehlikeli biliyorum ama napiyim..