Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

büyük bir dikkatle okudum gecmişi
herkese merhaba öncelikle
gizem yeni tanışıyoruz bazı şeyleri söylemem ne kadar doğru bilemiyorum lakin
hepimizin dönem dönem böyle sıkıntıları oldu bende bir dönem babamdan nefret etmiştimmm tabi konular yaşam tarzı farklı idi ama etmiştim işte hala bir çok yaptıgı şeyi onaylamıyorum kızıyorum

senin bu evlilik isteğin sevgiye cok fazla ihtiyacın oldugundan bunu anlayabiliyorum bir insanın birine sınırsız güvenmesi başını omuuzna koyabilmesi ve içindeki kalp çırpıntılarını hissedebilmesi emin ol anlayabiliyorum canım
lakin
sakın ama sakınnnnnn o ortamdan ayrılayım diye biri ile evlenmeee gerçekten cok sevdiğin sevecegin ve seni gerçekten cok sevecek biri mutlaka karşına ccıkacak mutlaka ama
sabret sabır her derdin devası biliyorsun bu sabırların mükafatlarını en yakın zmanda göreceksin inaşllah canım

gelelim kilo konuna yaşın daha cok genç hiç aşılmayacak bir konu degil kesinlikleee bunu aklından cıkartma
sinirlendikçe bende yiyenlerdenim kendimize eziyet yapıyoruz ancak karşımızdakine yada karşımızdakilere bir şey oluyormuuu hayırrrr biraz umursamaz olmaya calış vurduymaz ol umrunda olmasın hiç bir şey
arkadaşlarımızda söylemiş insanları degiştirmek mümkün degil heleki bu saattten sonra hiç degil boşver sallamaaa
bunun cezasını elbet bir gün görecegini düşün baba olmazsa kim olursa olsun verdiği sevgi ve saygı kadar deger görür herkes ötesi yok bunun oldumu tatlım

şimdi senin yapabilecegin neler var ki sende bunun farkındasın gördüğüm kaadrı ile
yaşın 22 ne mezunusun
kpss ye falan girdinmi ??? yada girecekmisin ?? kendini biraz derse versen
inan tek kurtuluşun kendine kendini ispatlamannnnnn bak o zman herşey cok ama cok güzel olacak emin ol

evet canım diyetisyen kontrolünde zayıfladım. bugünün tek fazlalığı akşam yediğim 3 köfte. oğluma yapmıştım dayanamadım yeyverdim. onun duşındakiler normal herzaman böyle beslendim. tabi börek ve kurabiyeler ekmek yerineydi. zaten çok küçüklerdi.
ben akşam yemeklerini her zaman 8den sonra yerim. yani 8 ile 22 arasında. geç. yattığım için sorun olmuyor. yatmadan 2 saat evvel kesiyorum yemeyi.
2 dilim karpuz bildiğin bıçakla kestiğimiz dilim.
canım afiyet olsun
daha öncede söyledim ben akşamları bir şey yemezsem cok rahat kilo veriyorum o aıdan tatlım
karpuz şekerli ya ben hep öyle dşünmüşümdür canm bakmak araştırmak lazım opuyorumnanaktan

bence hiç de çok yememişsin canım. aksine az yemişsin. günde 2 bardak yoğurt ya da süt tüketmemiz lazım mutlaka. akşam yemeğin çok az. nasıl doydun? sebze yemeklerini yemekten korkma. az yağlı olduğu sürece günde 12 kaşık yenebiliyo. tabi salatalara hiç yağ koymayacaksan.

akşamları ölçüyü kaçırmazsammmm kilo verdiğimi,n resmidir kaydirigubbakcemile5
süt hiç içemiyorum biliyorum yaşlarda ilerliyor
yogurt ta tüketemiyorum ayran sevmiyorum yogurtu ancak cacık yaparsam tüketebiliyorum bundan böyle yogurt işine daha cok dikkat etmeye calışacagım teşekkür ederim canım
doymuyorum kikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ebrucum şu an kaç kilosun? verdiğin kiloları geri almışsın, peki nasıl vermiştin kilo?
ben gecen hafta tartıldıgımda 85 gösteriyordu tartı :sinifsinif: ama yokkkkkkk gececek o ibre cok aşagılara düşecekkkkkkkk :1: kaydirigubbakcemile2
nasıl kilo verdiğime gelince herşeyden yedim yeri geldi ama az yedim canım o kadar yeri geldi baklava bile yedim ama bir dilim yiyip kalktım sofradan şimşek hıız ile kalkmayı öğrendim porsiyonlarımı küçülttüm
yeşil çayımı düzenli içtim metabolizma hızlandırıcı cayımdan içtim elma sirkesi içtim aklıma geldikçe kekik suyu içtim amma cok yiyip içmiş olmama ragmen kiloda vermiştimkaydirigubbakcemile3

şimdi gelelim gün boyu yaptıklarıma
ben öyle yataga yatımnca hemen uyuyamama maalesef dönerim dönerim kurarım planlarım sonra uykuya geciş yaparım gece 2 idi en son sabah 6 30 da kalktım zorla ama hem çok kötü görünüyorum hemde hala uykum var geri yattım kalktıgımda 9 olmuş saat nasıl hazırlandım nasıl çıktım evden bilmiyorum
gece yatarken iki yemek kaşıgı kekik suyu içtim ardına kocaaaa man iki bardak su sabah kalkınca da aynı işlemi yapmıştım bu arada
yani kahvaltı yapamadan cıktım evden neyseki işlerimizi hallettik arkadaşımla beraber oğluşun dişini çektirdim

gelirken pogaca börek aldık patiseriden eve geldik kahvaltı yaptık saat 12 30 du
bir pogaca iki çatal yumurta salatalık ve domates yedim

akşam yemegimde düzensizdi bugün ya
dünden kalan yemekler vardı tavuklu bezelye den bir kaç kaşık yedim sadece tanelerinden sonra ik i yemek kaşıgı dolsuu pilav yedim ekmek yok

şimdi midem kazınıyor
ama inatla yemeyeecgim kazındıkça su içiyorum oda sıcaklıgında

mersin gbii bir yerde hava cok sıcak kızlarrr bol su tüketmem lazım

bu arada saat 5 te yedm yemegimi
ortalgı toparlayıp uyudum birde güzel
yorgun bitkin hissediyorum kendimi
işte böyleeeeeeeeee
yarın arkadaşım gelebilir bugün telde konuşmuştuk bakalım
şimdilik gidiyorum gelrimiyim tekrra bilmiyorum oğluş başımda anne ben acıktım deyip duuruyor bişiler hazırlayayım bende bir salatalık yiyebilirim haberiniz ola

herşey ama herşeyyyyyyy gönlünüzce olsun

yarisci
askito
ebtuna
pregant
sailormoon
zeynep__05
nesibe82
zalimi
ecemavi

dedimki takımda kimler var kimler yok bu kadar kişimiyiz bir bakayım
4ü tamam gerisi nerde???

aslı dikkat et anam cumaya ne kaldı üst üste yemede perşembe dikkatli beslen akşam tartıl yaz buraya yazarkende ye nolcak ama sakın bildirimden önce yeme orucumu bozdum dicem yanlış anlaşılcam hiç bişey yemedim bugünde dün akşam gelen misafirlere gittik onun anlattığı bieişey ile koptum ben ve getirdiği meyve tabağından kirazları yemeye başladı midem bayram etmiştir artık 28 saat bişi yememişim su sadece su içtim

neden yemiyosun ki? kız açlık grevine mi başladın? sakın ha. hastalanırsın allah korusun.

canım afiyet olsun
daha öncede söyledim ben akşamları bir şey yemezsem cok rahat kilo veriyorum o aıdan tatlım
karpuz şekerli ya ben hep öyle dşünmüşümdür canm bakmak araştırmak lazım opuyorumnanaktan

akşamları ölçüyü kaçırmazsammmm kilo verdiğimi,n resmidir kaydirigubbakcemile5
süt hiç içemiyorum biliyorum yaşlarda ilerliyor
yogurt ta tüketemiyorum ayran sevmiyorum yogurtu ancak cacık yaparsam tüketebiliyorum bundan böyle yogurt işine daha cok dikkat etmeye calışacagım teşekkür ederim canım
doymuyorum kikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben gecen hafta tartıldıgımda 85 gösteriyordu tartı :sinifsinif: ama yokkkkkkk gececek o ibre cok aşagılara düşecekkkkkkkk :1: kaydirigubbakcemile2
nasıl kilo verdiğime gelince herşeyden yedim yeri geldi ama az yedim canım o kadar yeri geldi baklava bile yedim ama bir dilim yiyip kalktım sofradan şimşek hıız ile kalkmayı öğrendim porsiyonlarımı küçülttüm
yeşil çayımı düzenli içtim metabolizma hızlandırıcı cayımdan içtim elma sirkesi içtim aklıma geldikçe kekik suyu içtim amma cok yiyip içmiş olmama ragmen kiloda vermiştimkaydirigubbakcemile3

haklı olabilirsin canım. ben akşam erken yemek yemeyi hiç denemedim. zaten spora filan gidince hep geç yemek zorunda kalıyorum. gece 2-3 gibi yatıyorum. çok erken yersen bu kez gece şekerim düşüyo dolaba saldırıyorum. karpuz ve kavun düşük kalorili diye biliyorum. ama araştırmak lazım.

ben eskiden hiç yoğurt süt tüketmezdim ama kemik erimesinden korkuyorum. belim kamburlaşmaz inşşallkah. boyum uzun olduğu için bazen kambur duruyorum. aklım başıma gelince hemen dimdik durmaya çalışıyorum.

peki nasıl geri aldın kiloları? doğumdan sonra mı?

bugün
sabah uyanınca 1 bardak süt

2 saat sonra kahvaltı
1 kk poeynir
1 dilim ekmek
2 lokma melemen
domates-salatalık

ara
4 kayısı

öğlen
2 kk peynir
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
karpuz

ara
4 kayısı
1 bağ yeşil nohut (yarısının içi boştu)

akşam
5 kaşık mantar yemeği
6 kaşık kabak yemeği
1 dilim ekmek
salata

ara
belki meyve

bugün 25 dakika yürüdüm, 25 dakika koştum.

haklı olabilirsin canım. ben akşam erken yemek yemeyi hiç denemedim. zaten spora filan gidince hep geç yemek zorunda kalıyorum. gece 2-3 gibi yatıyorum. çok erken yersen bu kez gece şekerim düşüyo dolaba saldırıyorum. karpuz ve kavun düşük kalorili diye biliyorum. ama araştırmak lazım.

ben eskiden hiç yoğurt süt tüketmezdim ama kemik erimesinden korkuyorum. belim kamburlaşmaz inşşallkah. boyum uzun olduğu için bazen kambur duruyorum. aklım başıma gelince hemen dimdik durmaya çalışıyorum.

peki nasıl geri aldın kiloları? doğumdan sonra mı?

sende haklsıın canm ben şu an irademle mücadele veriyorum ama hayır yemeyecegim midemimin gurultularına ragmen birazdan gidip yatagıma yatacagım eyvahedigeldismile
kamburlaşmaz ilk işin süt içmek olmuş baksana opuyorumnanaktan
bende dik duramıyorum mutlaka omuz öne :kedi:
aklıma geldi dikleştim:olmaz: :1:
yok be canım doğumdan sonra degil tabi ilk kilo almamın sebebi doğum sonrası idi ama verdikten sonra almamın sebbei sadece ve sadece pis boğazlılıktı:kedi:
herkese iyi gecelerrrrrrr

takım ile ilgili hala hiç bir şey bilmiyorum :olmaz: :olmaz:
sırnaşık şey

bugün
sabah uyanınca 1 bardak süt

2 saat sonra kahvaltı
1 kk poeynir
1 dilim ekmek
2 lokma melemen
domates-salatalık

ara
4 kayısı

öğlen
2 kk peynir
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
karpuz

ara
4 kayısı
1 bağ yeşil nohut (yarısının içi boştu)

akşam
5 kaşık mantar yemeği
6 kaşık kabak yemeği
1 dilim ekmek
salata

ara
belki meyve

bugün 25 dakika yürüdüm, 25 dakika koştum.
afiyet ler olsun nohutun kalorili oldugunu düşünmüyorum hepsini yesen bile canm
yav aslında okumasaydım midem iyice guuldadı iyimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oh ne güzel sporlar da yapılmış darısı başıma kaçtım bennnnnnnkaydirigubbakcemile4

kavun karpuzdan daha kalorili .. haberiniz olsun :))
karpuzun zarari yok...bir dilim.. bildigimiz normal boyut :) ücgen dilimde 41 kalori falan var.

ben bisi yemicem dedim aksam

ama 2 cips bir yudum cikolata .. bir yudum nutella..
iste canim ne cektiyse azici ucundan isirdim:)))

aksam misafirlerim vardi.. masayi full donattim..
yine iyi siyirdim:))

bugünkü
spor aktivite:

10 dakika bisiklet
35 dakika kosu bandi(tempolu yürüyüs)
150 kol haraketi
120 bacak haraketi.

kizlar kosu bandina biniyorsaniz.. bugün zayiflamak icin spora gitmis bir bayandan bisi ögrendim.
Fitness hocasi kesinlikle kosmamasini..mümkünse uzun süre ayni tempoda yürümesini söylemis.
kosarak degil.. yürüyerek yakarmisiz yaglarimizi.
tabii kosarakta yakilirda :)) anlamadim yani.. öle demis.
bende sevindim..
cünkü en fazla2 dakika hizli kosabiliyorum :roflol:

iyi geceler kızlaaaaaaaar
herkes iy gidiyor bence tebrk ediyor öpüyorum sizleri
ama zalimi niye bi şey yemiyorsun anlamadım öyle yapma tatlım hastalanırsın bak...

bugün kahvaltım 1 yumuta,salatalık domates,az peynir az diyet reçel,2 küçük ç.ekmeği
öğlen söğüş domates
aralarda şeftali yedim oğlumun pinguisinden 1 parça ısırdım
akşam ızgara köfte ayran
gece bol karpuz,kiraz ve az erik
meyveler fazla görünebilir ama diyete yeni yeni alışıyorum açlığımı bastırmak için yemek zorundayım,en zararsızı da meyve:((
ahh bi de spor yapabilsem...
aşkit ve aslı size özeniyorum ne güzel spor yapıyorsunuz

eweet geçmişi mazi derler ama bir bakalım minik anlrdan demet yaptımsize destan yazdım resmen sonunda bitirebildim cankuşlarım öpüyorum hepiciniziopuyorumnanaktanboshayallersmile
büyük bir dikkatle okudum gecmişi
herkese merhaba öncelikle
gizem yeni tanışıyoruz bazı şeyleri söylemem ne kadar doğru bilemiyorum lakin
hepimizin dönem dönem böyle sıkıntıları oldu bende bir dönem babamdan nefret etmiştimmm tabi konular yaşam tarzı farklı idi ama etmiştim işte hala bir çok yaptıgı şeyi onaylamıyorum kızıyorum
maalesef ama artık msnden konuşalım çok darbeler vurdu hayatımın gidişatını her an değiştiriyor çok sıkıldım dayanacak gücüm çok az bakalım sonu ne olacak

senin bu evlilik isteğin sevgiye cok fazla ihtiyacın oldugundan bunu anlayabiliyorum bir insanın birine sınırsız güvenmesi başını omuuzna koyabilmesi ve içindeki kalp çırpıntılarını hissedebilmesi emin ol anlayabiliyorum canım evet çok istediğim birşey hep hayallerimin bir köşesinde
lakin
sakın ama sakınnnnnn o ortamdan ayrılayım diye biri ile evlenmeee gerçekten cok sevdiğin sevecegin ve seni gerçekten cok sevecek biri mutlaka karşına ccıkacak mutlaka ama herkes bunu söylüyor ama ben evlenmeyi çok istediğim evlilik hayatını istediğim için evlenmekten konuşuyorum ama çözüm olması çok çok minik bir ihtimal onun için evlenmem zaten
sabret sabır her derdin devası biliyorsun bu sabırların mükafatlarını en yakın zmanda göreceksin inaşllah canım mübarek kandilde allah dualarını ve hepimizin dualarını kabul etsin umarım kurtulacağım ve herkes bilecek neler olduğunu o zmn herşey değişecek netleşecek kitap okumayı çok seviyorum günlük tarzı bir kitap yazmayı düşünüyorum bazı çok derin tanıyanlar ne sabırlıymışsın valla tebrik ederim seni falan diyo

gelelim kilo konuna yaşın daha cok genç hiç aşılmayacak bir konu degil kesinlikleee bunu aklından cıkartma evet onu ben nisanda yazmıştım hikayein başını da bil diye yazdım kilo sorununu hallediyorum artık çok şükür sizlerinde desteğiyleboshayallersmile
sinirlendikçe bende yiyenlerdenim kendimize eziyet yapıyoruz ancak karşımızdakine yada karşımızdakilere bir şey oluyormuuu hayırrrr biraz umursamaz olmaya calış vurduymaz ol umrunda olmasın hiç bir şey evet maalesef yemeyerek aynı şeyi bende yaptım bugün
arkadaşlarımızda söylemiş insanları degiştirmek mümkün degil heleki bu saattten sonra hiç degil boşver sallamaaa
bunun cezasını elbet bir gün görecegini düşün baba olmazsa kim olursa olsun verdiği sevgi ve saygı kadar deger görür herkes ötesi yok bunun oldumu tatlım evet bekliyorum sabırsızla o günleri görmeyi naptım ben desin ama öyle bir sinir varki üzerimde morga girip son kez bakcam morgdan cenazeye almaya gitcem mezarlığa gitcem ama diyorum kesinlikle geridende olsa yapcam bunları mutlaka

şimdi senin yapabilecegin neler var ki sende bunun farkındasın gördüğüm kaadrı ile
yaşın 22 ne mezunusun
kpss ye falan girdinmi ??? yada girecekmisin ?? kendini biraz derse versen
inan tek kurtuluşun kendine kendini ispatlamannnnnn bak o zman herşey cok ama cok güzel olacak emin olpazarlama ve ev idaresi okudum lisede muhasebe 3 branştan iş bulabilirim ama evden dışarı çıkartmıyorki ne yapayım ne diyeyim kpssyi yapamam ama ısrarlar üzrine öylesine gircem ben ömrüm boyunca bütün okulları sınava girmeden okudum yapamam diyorum anlamıyorlar
[/QUOTE
ebrucum genelde tatilde yakında şenleniriz yine çok eylencelidir yılbaşından beridir buradayım ve bağımlısı olmuş durumdayım yarisci kaptanımızdır şu sıralar işte problemleri var kaptan yardımcısı bnm şu sıralar kaptan vekiliyim kaptanımız bazen bnmde yaptığım gibi inzivaya çekildi
yarisci
askito
ebtuna
pregant
sailormoon
zeynep__05
nesibe82
zalimi
ecemavi

dedimki takımda kimler var kimler yok bu kadar kişimiyiz bir bakayım
4ü tamam gerisi nerde???

neden yemiyosun ki? kız açlık grevine mi başladın? sakın ha. hastalanırsın allah korusun.
ben ayçinimi çok özledim tatilde olduğunu unutmuştum umarım kendni toparlar takımın başına geçersin yine bebişim bnm bu tkm seni çok seviyor bizler için bizi bırakmamalısın dört gözle o eski ayçinimi bekliyorum a.s.
günaydın kızlarrrr

hepinize teşekkür ederim
ama inanınki kendi sorunlarım arasında birde dış etkenleri çekmek ağır geliyor.
burayı kendine iş edinmiş insanların tavırları motive bozucu oluyor.

aslında dediğim gibi bu aralar biraz ayrı kalmaya ihtiyacım var.eğer zalimi burayı idare ederse ayrı kalmak bana iyi gelecek.yine burada olacağım yazacağım ama eskiye dönmek için biraz zamana ihtiyacım var.
sakın kimse salmasın kendini
ben sizlerden destek alıyorum
daha istediğimiz kiloya gelmedik hiçbirimiz gelsekte burada koruma yapacağız
yazmadığım için diyetimi bozdum sanmayın devam ediyorum hatta bazen yemek yemeğe vakit bulamıyorum kendimi başka işlere verdim.bir nevi meşgale işte.arada da sudoku ile rahatlıyorum.

bugünden itibaren bir süreliğine görev zalimide
dediğim gibi takipteyim aman kızlar buraya kadar gelipte salmayın kendinizi
bayıldım buna candan tatlu misafirlerimizkaydirigubbakcemile3
yaa ama oklavaya gerek yoktuki:asigim:
bağırsaklarımda gıcık ve beklediğim sorunlar var ondan kilo tutuyor olmamsenağlama
ve mamalardan yemedim ve yiyemedim :sm_cool:
doktorumu izledim diyetisyen vardı
ve çok kalori alıyoruz onu farkettim
hemde diyetteyiz az kaçamak derken
yiyemememin sebebi şuydu
candan tatlu misafirlerimiz:1hug:
onların tabaklarını hazırladım
çaylarını dağıttım
biber turşusu istediler
getirdim birinin çayı bitmiş
onu doldurdum başkasının
yetmedi bu turşu bida ha getir
çay çay çay getir
aynı anda bitirmiyorlar
kahkahadan yiyemiyorlar sanırsam
anıları süper
sonra arada bir tabak dolusu daha turşu getirdim
bu arada onlar çıkarmam zor oluyor
böylece bitti kavanozu boşaltırdım başka kaba bilseydim
sonra yine çay falan
başka çeşit domateli biber getirdim ama o daha büyük tabaktaydı
onunda yarıya indirerek
mideleri konusunda hayrete düşürdüler beni
sonra teker teker bitti
bittikçe tabak ve bardakları yıkadım
bikaç dk sonra tatlılara tarçın atarak servis yaptım
kaşık yetmedi kayıplar
sanırsam kavgada bir yerlere atıldı
huyumdur elime ne geçerse
git gel derken sonunda oturdum dedim
çocuklarının mezuniyeti olan veya nikaha gidecek olan falan vardı
1:10da geldilerdi 4buçuktu gittiler
sonra teyzem illa bakkala git sigara aldırdılar
bize kahve yaptım erik yedik:1:
yattım sonra uzandım yani
teyzem gitti babam ayran yap mamalarla yicem her an gelebilirim dedi
yine bakkala git yoğurt aldım
blenderda ayran yaptım
üstüne geldi yedi bizde dışarı çıktık annemle
seftüğümüz bir arkadaşa gittik 15 dk yürüdük
1saat oturduk geldik saat 10 gibiydi evdeyidk
neden yemediğimi ve yiyemediğimi biraz kısa şekilde açıkladım:2:
buradaymışınız gibi hissedin istedimlaelaelaelaelae
sizleri seviyorum çok öpüyorum iyi geceleropuyorumnanaktanmirmirmirmir:1closedeyes:
1.buçuk ayda geldiğin nokta...
kendi adıma çoook teşekkür ederim canım..biliyosun son iki haftadır bi performansım yoktu ama bu hafta tekrar atağa kalktımhihoyyyt yürüyüşlerimi düzenli yapmamın çok etkisi var tabi ki...salı günü de diyetisyenimle randevum var bakalım o ne diyecek..evdekiyle farkediyo çünkü akşam saati gidiyorum diyetisyene bi de kıyafetler falan tabi ki 750 800 gram oynuyo..ama daha salıya çok var hep bu haftaki gibi 1.5 gitse ayy ne ka mutlucuk bi insan olurum haaahihoyyyt
senin de korktuğun şeyin başına gelmemesine sevindim canım..700 gram nedir ki senin için hiç bişey değil hemencecik verirsin..a.s. bu hafta herkes güzel kilo vermiş gibi duruyo maşallah topicimize:))):nazar:a.s.
şimdi haziranıda ekleyim
mart/nisan/mayıs

yarisci 69,0/7/9/10

ağır adımlarla ilerliyor

askito 69,5/1.8/-0.7/

izinden yeni döndü

ebtuna 68,9/-0.7/-0.5/-0.7

bendemi bir hata var acaba

pregant 77,0/4/8.5/13

tebrikler çok iyi ilerliyorsun

zalimi 77,0/6/7.7/15

yorumsuz çünkü kendime yorum yapamam onuda sizlerden bekliyorum

meral 61,6/0.4/1.2/1.9

ağır adımlarla ilerliyor

cigdem83 58,6/5/7/6.4

aa gerileme mi var benmi yanlış görüyorum 1 ayda 600 gram almış

genciza 59,6/-/4.1/5

ilk ay iyi vermiş sanırım duraklama döneminde

perperi 99,9/-/-/5.1

iyi gidiyor tebrikler

saliormoon 73,5/-/-/3.1

iyi bir ilerleme zeynep tebrikler

zeynep__05 69.0/-/-/1.6

umarım hızlanarak devam edersin vermeye
ewet gerçekten sizlersiniz bnm destekçim gerçekten bugünde cozutabilirdim ama yemedim 2 bardak ayran ablamın yaptığı akşam yemeği olan börekten ki çok ilginçti ve ben beğendim bnm damak tadım biraz tuhaftır pek çoğunuz beğenmezsiniz sanırım çok güzel az yağlı bir börekten tuzsuz ev yapımı yoğurtlan yapılan ayran içtim çiğdem alıp eve geldik 2-3 tane aldım bie bardak daha ayran içtim ve daha acıkmadım 8-9 gibiydi bunlar olduğunda
zeynep bende çok yıldım

üstelik farklı sorunlarımda vardı

ben bu noktaya 8ocaktan beri geldim

3buçuk ay kadar oluyor

zorlu bir süreç oldu ama sonunda

sonuca ereceğime inanıyorumilk defa

tabi takımım çok destek oldu bana

hepsini çok seviyorum onlar olmasaydı

bırakır baş dönerdim
geçen aylarda koymuşum klibine bayıldığım içime işleyen şarkılardan biri
7adır yaptığım tek gerçek kaçamak diyetsiz bir yaşam sofrası bir öğünde olsa beni çok mutlu etmişti
ewet ya ameliyattan önce yağlı ekmekte istedim ama olmadı bari bunu yiyim didim ölcem yoksa o kdr cnm istiyorki şimdi ayran yapcam ayranın içine atcam kaşık kaşık yicem
sonunda girdim 46 beden hemide beli lastikli deil 3 hafta çnce almıştık giremiyordum pek verdimmi bilmiyorum ama resim koycam bir bakıverin güzel yorumlarınızza ihtiyacım var
cnm uzun boyluydun sanırım ben 160 boyundayım ve 46 beden bacaklardan çıkmıyordu şimdi düğme kapanıyor ama fermuarı açık kalıyor az daha uğraşınca içine gircem inş.
bir zamanlar konuşmalarımızdan biri ama duygusallık benim kanımda var içim dolu zaten hayaller aleminde yaşayan biriyim neredeysesırnaşık şey
sen ameliyat olcan ya duygusalsın sanırım şimdi. ama ben de aynı ameliyatı olduğumda çok çabuk geçmişti ya. kolay bir ameliyattı. umarım senin için de öyle olur.
zar zor belki bir saat aradım sonunda buldum sempatiksalakcinni
7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75=0,1333
0,13333*100=1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
bir üsteki takım kurallarımızsengözlerimebaksanab
sende haklsıın canm ben şu an irademle mücadele veriyorum ama hayır yemeyecegim midemimin gurultularına ragmen birazdan gidip yatagıma yatacagım eyvahedigeldismile
yok be canım doğumdan sonra degil tabi ilk kilo almamın sebebi doğum sonrası idi ama verdikten sonra almamın sebbei sadece ve sadece pis boğazlılıktı:kedi:

sırnaşık şey
cipsi özledim ama en son yediğimde damağımda yara yaptı tuzu yaktı herhal spor hocasının dediği ilginçmiş bir açıklaması vardır tabi ama bende koşamam hatta dalga geçiyom tötüm kalkmıyorki koşayım diye
kavun karpuzdan daha kalorili .. haberiniz olsun :))
karpuzun zarari yok...bir dilim.. bildigimiz normal boyut :) ücgen dilimde 41 kalori falan var.

ben bisi yemicem dedim aksam

ama 2 cips bir yudum cikolata .. bir yudum nutella..
iste canim ne cektiyse azici ucundan isirdim:)))

aksam misafirlerim vardi.. masayi full donattim..
yine iyi siyirdim:))

bugünkü
spor aktivite:

10 dakika bisiklet
35 dakika kosu bandi(tempolu yürüyüs)
150 kol haraketi
120 bacak haraketi.

kizlar kosu bandina biniyorsaniz.. bugün zayiflamak icin spora gitmis bir bayandan bisi ögrendim.
Fitness hocasi kesinlikle kosmamasini..mümkünse uzun süre ayni tempoda yürümesini söylemis.
kosarak degil.. yürüyerek yakarmisiz yaglarimizi.
tabii kosarakta yakilirda :)) anlamadim yani.. öle demis.
bende sevindim..
cünkü en fazla2 dakika hizli kosabiliyorum :roflol:

ne bileyim o eskidenmiş yemek yimek kızdıkça artık açlık grevleri yapıyorum ayağım bir burkuldu eve girince tabi 28 saat bişey yeme olacağı o birilerinin ruhu bile duymadı tabi ama hala yüzüne bile bakmıyorum ona bakmadan geçiyorum veya hiç çıkmıyom onun olduğu zmnlar
iyi geceler kızlaaaaaaaar
herkes iy gidiyor bence tebrk ediyor öpüyorum sizleri
ama zalimi niye bi şey yemiyorsun anlamadım öyle yapma tatlım hastalanırsın bak...

bugün kahvaltım 1 yumuta,salatalık domates,az peynir az diyet reçel,2 küçük ç.ekmeği
öğlen söğüş domates
aralarda şeftali yedim oğlumun pinguisinden 1 parça ısırdım
akşam ızgara köfte ayran
gece bol karpuz,kiraz ve az erik
meyveler fazla görünebilir ama diyete yeni yeni alışıyorum açlığımı bastırmak için yemek zorundayım,en zararsızı da meyve:((
ahh bi de spor yapabilsem...
aşkit ve aslı size özeniyorum ne güzel spor yapıyorsunuz
buna bayıldım

geçmişi okuyodumda ne güzel günler geçirmişim sizlerle bir gün ne oldu anlatayımda gülün size bağımlılığımı bankaya gittim diyom gideyimde hemen yazayımacaba bişey yazdılarmı diye minik birkaç şeyi ebrulum için alıntı yaptım

gece 11e geliyordu maske yaptım 1 yumurta sarısı 3 yemek kaşığı z.yağı 1 çay kaşığı polen acayip yumuşak ve parlak oldu saçlarım sevdim ilk kez yaptım hayatımda

herkese günaydınnnnnnnnnnnn günaydın günaydınn gününüz güzel gecsin kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inaşllahhhh

gizemcim okudum okuudum teşekkür ediyorum takım kuralları okeydir bence bir problem yok 10 a 10 devam edecegim inşallah

henüz kahvaltı yapmadım saat 7 gibi yarım elma yeömiştim hafif mayhoş olanlardan 1 lt su tükettim az sonra kahvaltı yapcam

maske saçlarına hım bende hiç yapmadım % 100 doğal :)))))))))

slm kizlar ayyy buralar hareketlenmis..hosgeldin ebrulum bende geleli bi hafta oldu baktim buralar sessiz takildim öle ama sen iyi sarsmissin hareketlenmis..saolasin´..
yarin tartilma günümüz..bi kac gündür ugrayamadim gecmis ne kadar birikmis...yetisemedim okumaya..olsunda böle olsun...sebebimde kizlar ya 3 gün bulanti bas dönmesi halsizlik nerdeyse test yapacaktim..
dün iyiydim ilk defa..bugün cesaret edip oruca niyetlendim kandiliniz mübarek olsun hepinizin..
oyüzden bugün sabah ögle yok aksamda hafif yemem lazim malum yarin cuma...
gece 1 dilim ekmek kalindi biraz peynir zeytin domates yedim...2.5 lt su ictim az sekerli visne suyu vardi sulandirdim sulandirdim ictim yoksa sirf suyu bi anda icemezdim..
gizemcim hic moralini bozma..ben 82 kiloya kadar ciktim...bekarken cok büyük problemlerim oldu..ailemle okulumla vs vs.beni stres yediriyo zevk icin yemek bana göre degil yani benim yapim o degil herkesin yapisi farkli..diet yapmadan okuluma konsatre olarak 64e indim..esimle tanistim ve 3yildir onunla tanistigim güne sükrediyorum..ne kadarcok stres yaparsan okadar yapisir o kilolar..relax ol..

Son düzenleme:
dün bende yaptim zeytin yagi ve hint yagi kullandim..hint yagini tavsiye ederim kizlar...

sırnaşık şey

en geç yarın herkes gelir canım. yarın kilo bildirim günü.

Back
X