Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler kızlaaaaaaaar
herkes iy gidiyor bence tebrk ediyor öpüyorum sizleri
ama zalimi niye bi şey yemiyorsun anlamadım öyle yapma tatlım hastalanırsın bak...

bugün kahvaltım 1 yumuta,salatalık domates,az peynir az diyet reçel,2 küçük ç.ekmeği
öğlen söğüş domates
aralarda şeftali yedim oğlumun pinguisinden 1 parça ısırdım
akşam ızgara köfte ayran
gece bol karpuz,kiraz ve az erik
meyveler fazla görünebilir ama diyete yeni yeni alışıyorum açlığımı bastırmak için yemek zorundayım,en zararsızı da meyve:((
ahh bi de spor yapabilsem...
aşkit ve aslı size özeniyorum ne güzel spor yapıyorsunuz

ben de bir haftamı memlekette heba ettim emoşum. 1 kilo aldım. onu vermek için 5 spor ve diyet yapıyorum. anca verebildim. ne gıcık ya.

sabah tartıldım nihayet 73 oldum. aslında daha çok kilo vermeyi umuyordum. ama artık eskisi kadar kolay olmuyor. 5 günde 1 kilo verdim nasıl sizce? artık bugün kaç magnum yerim bilemiyorum :))

slm kizlar ayyy buralar hareketlenmis..hosgeldin ebrulum bende geleli bi hafta oldu baktim buralar sessiz takildim öle ama sen iyi sarsmissin hareketlenmis..saolasin´..
yarin tartilma günümüz..bi kac gündür ugrayamadim gecmis ne kadar birikmis...yetisemedim okumaya..olsunda böle olsun...sebebimde kizlar ya 3 gün bulanti bas dönmesi halsizlik nerdeyse test yapacaktim..
dün iyiydim ilk defa..bugün cesaret edip oruca niyetlendim kandiliniz mübarek olsun hepinizin..
oyüzden bugün sabah ögle yok aksamda hafif yemem lazim malum yarin cuma...
gece 1 dilim ekmek kalindi biraz peynir zeytin domates yedim...2.5 lt su ictim az sekerli visne suyu vardi sulandirdim sulandirdim ictim yoksa sirf suyu bi anda icemezdim..
gizemcim hic moralini bozma..ben 82 kiloya kadar ciktim...bekarken cok büyük problemlerim oldu..ailemle okulumla vs vs.beni stres yediriyo zevk icin yemek bana göre degil yani benim yapim o degil herkesin yapisi farkli..diet yapmadan okuluma konsatre olarak 64e indim..esimle tanistim ve 3yildir onunla tanistigim güne sükrediyorum..ne kadarcok stres yaparsan okadar yapisir o kilolar..relax ol..

eccim sende hoşgeldin gecmiş olsun
allahım orucunu kabul etsin kat kat sevaplar versin canm

sarsacagız sarsacagız birbirmiziin destegi ile kk yı sarsacagız oky olumunekankayizsmile

en geç yarın herkes gelir canım. yarın kilo bildirim günü.
yarın cok gec hemen gelsin herkes :1: kaydirigubbakcemile3

ama herkesin mazereti vardır muhakkkak takım kuralları öyle söylüyorda :emir_bebek:

sabah tartıldım nihayet 73 oldum. aslında daha çok kilo vermeyi umuyordum. ama artık eskisi kadar kolay olmuyor. 5 günde 1 kilo verdim nasıl sizce? artık bugün kaç magnum yerim bilemiyorum :))

ay cok güzel ayda dört kilo yapar daha ne sitiyorsun hayatım cok harikasın devam tam gaz
az gibi gelmesin sana verdiğin kilo 1 kg yag gitmiş vücudundan daha ne istiyosunnnnnn opuyorumnanaktan
bende vercem bende bendeeeee kaydirigubbakcemile5
az ye ynede magnımları emi kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlaaaaaar:3:
kandiliniz mübarek olsun...bugün benim için anlamlı bi gün çünkü oğlumun doğumgünüŞenizaşkım artık 2 yaşında:emir_bebek::nazar:

gizemcim üşenmemişsin ne güzel alıntı yapmışsın eline sağlık:içelim:ama çok karışık olmuş renkler falan birbirine girmiş yaavvkafamçokkarıştı
mutlaka bi şeyler y cnım,bitkin düşersin hasta olursun bak...ye ama kalorisiz şeyler yeyerimsenibenkilon da çok iyiymiş sevindimkaydirigubbakcemile5

sabah kahvaltım gene aynıydı
2 dilim k.ekmeği,domates salatalık,incecik küçük dilim 1kaşar,1 haşlanmış ymurta ve 1 tatlı kaşığı kdr diyt reçel.
aahh bi de yürüüşlere dönebilsem çok iyi olacak,inşallah düzen oturtabilirimbenneyaptımki

slm kizlar ayyy buralar hareketlenmis..hosgeldin ebrulum bende geleli bi hafta oldu baktim buralar sessiz takildim öle ama sen iyi sarsmissin hareketlenmis..saolasin´..
yarin tartilma günümüz..bi kac gündür ugrayamadim gecmis ne kadar birikmis...yetisemedim okumaya..olsunda böle olsun...sebebimde kizlar ya 3 gün bulanti bas dönmesi halsizlik nerdeyse test yapacaktim..
dün iyiydim ilk defa..bugün cesaret edip oruca niyetlendim kandiliniz mübarek olsun hepinizin..
oyüzden bugün sabah ögle yok aksamda hafif yemem lazim malum yarin cuma...
gece 1 dilim ekmek kalindi biraz peynir zeytin domates yedim...2.5 lt su ictim az sekerli visne suyu vardi sulandirdim sulandirdim ictim yoksa sirf suyu bi anda icemezdim..
gizemcim hic moralini bozma..ben 82 kiloya kadar ciktim...bekarken cok büyük problemlerim oldu..ailemle okulumla vs vs.beni stres yediriyo zevk icin yemek bana göre degil yani benim yapim o degil herkesin yapisi farkli..diet yapmadan okuluma konsatre olarak 64e indim..esimle tanistim ve 3yildir onunla tanistigim güne sükrediyorum..ne kadarcok stres yaparsan okadar yapisir o kilolar..relax ol..
allah kabul etsin canım,hoşgldina.s.
oooo süpermiş:lepi:çok iyi aslıcım devam et böylekaydirigubbakcemile5
ay cok güzel ayda dört kilo yapar daha ne sitiyorsun hayatım cok harikasın devam tam gaz
az gibi gelmesin sana verdiğin kilo 1 kg yag gitmiş vücudundan daha ne istiyosunnnnnn opuyorumnanaktan

bence de aslı fazla abartma magnumları yazık olmasın emeğinekaydirigubbakcemile3
sen nasılsın ebrucumkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaaaaaar:3:
kandiliniz mübarek olsun...bugün benim için anlamlı bi gün çünkü oğlumun doğumgünüŞenizaşkım artık 2 yaşında:emir_bebek::nazar:

gizemcim üşenmemişsin ne güzel alıntı yapmışsın eline sağlık:içelim:ama çok karışık olmuş renkler falan birbirine girmiş yaavvkafamçokkarıştı
mutlaka bi şeyler y cnım,bitkin düşersin hasta olursun bak...ye ama kalorisiz şeyler yeyerimsenibenkilon da çok iyiymiş sevindimkaydirigubbakcemile5

sabah kahvaltım gene aynıydı
2 dilim k.ekmeği,domates salatalık,incecik küçük dilim 1kaşar,1 haşlanmış ymurta ve 1 tatlı kaşığı kdr diyt reçel.
aahh bi de yürüüşlere dönebilsem çok iyi olacak,inşallah düzen oturtabilirimbenneyaptımki

günaydın fıstıkkkkkkkkkk
sagolasın cümlemizin inşallah
oyyy oğluşunu severim senin doğum gününüz kutlu olsun tatlım allahım nice nice doğum günlerine eriştirsin kaderi güzel olsun inşallahhhhhhh

afiyet ler olsun ideal ölçüyü bırakmamışsın tatlım

bende yediklerimi yazayım yarım dilim ekmek bir salatalık ve yarım dilim ekmekle ne kadar menemen yenirse o kadar :)))))) işte böyleee
ilk günler sıkı tutmayı düşünüyorum ramazana kadar beş kilo vermek istiyorum olursa tabi

eccim sende hoşgeldin gecmiş olsun
allahım orucunu kabul etsin kat kat sevaplar versin canm

sarsacagız sarsacagız birbirmiziin destegi ile kk yı sarsacagız oky olumunekankayizsmile

yarın cok gec hemen gelsin herkes :1: kaydirigubbakcemile3

ama herkesin mazereti vardır muhakkkak takım kuralları öyle söylüyorda :emir_bebek:

aslında takım kurallarına göre paylaşımda bulunmayanlar ceza almalı. ama sanırım mazeret bildirmişlerdi

önceden daha hızlı veriyordum da. beklentim daha fazlaydı. neyse. bu da b,işey. magnumu kaç gündür canım çekio. bakalım artık. dondurma dolabını görünce karar vericem :)

ebrucum sen d eçok iyiymişsin maşallah...
sıcım evet katılıyorum herkesler kayboldu katılım minimumda ama biz yine de ayrılmayalım öteki türlü çok sıkıcı oluyor çünkü...
ben de haftaya ankaraya gidicem,annemlerle 1 hafta datçaya gidicez o zaman ben de olmam yaniii

eminecim burağın doğum günü kutlu olsun. allah hayırlı uzun ömürler, sağlık ve mutluluk versin hepinize.

allah kabul etsin canım,hoşgldina.s.

oooo süpermiş:lepi:çok iyi aslıcım devam et böylekaydirigubbakcemile5

bence de aslı fazla abartma magnumları yazık olmasın emeğinekaydirigubbakcemile3
sen nasılsın ebrucumkaydirigubbakcemile3

sağol canım a.s.

eminecim oglusunu öp benim icin ..saglikla huzurla beraber uzunnn bi ömür dilerim...
saolun kizlar...hepinize iftarda dua edecem citir olun diye..ben bugün evde yokum size iyi paylasimlar.....

kanddiliniz mubarek olsun canlar..

burisimin dogum günü tekrardan kutlu olsun.. iyi ki dogdu boncuk gözlüm.. allah uzuun uzuun ömürler versin ..

bugün et günüm..
dedim ya 5 günde 5 kilo diyetini baz aliyorum.. ama ek olarak yedigim icin 5 gün de 5 kilo fveremiicim :)

sabah kiyma kavurdum soganla.. baygida güzel oldu :) tuzsuz ama bol baharatli.
tüm gün onu yicem.

2 kutu zeo ictim birde buz gibi :)

off yhaa.. canim SIKKIn aslinda..
tüm hafta yirtiniyorum kilo ericem diye.. 1-2 kilo verip haftasonu 1,5 kilosunu geri aliyorum.
yarin hala 65,9 u görmeye ümidim var.. 66,3 ciktim bu sabah cünkü.
ama esim dediki cma günü sabah ögle aksam disarda yicez.. canin ne cekiyorsa dedi..
kesin 1 kiloyu geri alicam..
eee sonra .. sil bastan .. üfff yoruluyorum amaa..

allah yardim etsinde. en azindan cumayi telafi icin cumartesi ayran kürü falan yapayim.
pazar günüde yemeyim lüffenn...

zalimicim alintiar hos olmus.. ama ben pek bisi anlamadim :)))
kilo veriminle ilgili bizden yorum istemissin.. bence sen cok iyi gidiyorsun canim..
ben sana tüm kalbimle inaniyorum.. kisa zamanda vereceksin fazlaliklarini.
ama aclik grevine devam edersen , hem vücudun iflas eder. hem de yemeye baslayin hoop iki mislisini geri alirsin.

aslicim .. yaramasin..löpl löp yag olmasin insallah sempatiksalakcinni.

bi denesi 280 kalori unutmaaa :))))))))

sağol canum. bidenesini mideye indirdim çölde su bulmuş gibiydim. ömrümde ilk kez dondurma yer gibiydim. 5 gün boyunca sabrettim mafoldumben (ay ne acıklı) neyse öbür magnum beyazı da buzluğa sakladım annem yemesin diye sempatiksalakcinni bakalım onu yarın yemeyi planlıyorum ama görüceez.

eminecim burağın doğum günü kutlu olsun. allah hayırlı uzun ömürler, sağlık ve mutluluk versin hepinize.
oooyy canım benim sağolasınopuyorumnanaktan
amin canım hepimizin inşallah:Saruboceq:
eminecim oglusunu öp benim icin ..saglikla huzurla beraber uzunnn bi ömür dilerim...
saolun kizlar...hepinize iftarda dua edecem citir olun diye..ben bugün evde yokum size iyi paylasimlar.....
oohh ne güzel dua olur sağol canım,senin de kandilin mübarek olsun allah kolaylık versin:1hug:
:icecream:

ohhhhh. dünya varmış
hahahahah:1::1::1:
afiyet olsun aşkitomun dediği gibi yağ olmasın inşalahkaydirigubbakcemile3

burisimin dogum günü tekrardan kutlu olsun.. iyi ki dogdu boncuk gözlüm.. allah uzuun uzuun ömürler versin ..

bugün et günüm..
dedim ya 5 günde 5 kilo diyetini baz aliyorum.. ama ek olarak yedigim icin 5 gün de 5 kilo fveremiicim :)

tüm gün onu yicem.

tüm hafta yirtiniyorum kilo ericem diye.. 1-2 kilo verip haftasonu 1,5 kilosunu geri aliyorum.
ama esim dediki cma günü sabah ögle aksam disarda yicez.. canin ne cekiyorsa dedi..

allah yardim etsinde. en azindan cumayi telafi icin cumartesi ayran kürü falan yapayim.

kilo veriminle ilgili bizden yorum istemissin.. bence sen cok iyi gidiyorsun canim..
ama aclik grevine devam edersen , hem vücudun iflas eder. hem de yemeye baslayin hoop iki mislisini geri alirsin.

sağol canımın içiiiiiiiiiiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
n düşünceli kocan var kısss milyon kere maşallah:nazar::nazar::nazar:
sen de ye ama abrtma,dediğin gibi sonra pişman oluyoz,çektiğin çileleri düşün:delphin:

bugün et günüm..

tüm gün onu yicem.

polenciğim saolsun tuttu beni acayip yağ yakıyor aşırı kilo verdim ama sıkıntıdan bugünse 1 dillim ekmek yedim kavrulmuş biber mis gibi bol yoğurtlu ev yoğurdu hemde tadı başkaymış ya ilk defa yaptık buralarda güzel süt olmadığı için annem köye gidince almış 5 kilo yoğurt güvecinde yaptı biri şeker atıp gece tatlı krizinde yiyormuş:uhm:
sağol canum. bidenesini mideye indirdim çölde su bulmuş gibiydim. ömrümde ilk kez dondurma yer gibiydim. 5 gün boyunca sabrettim mafoldumben (ay ne acıklı) neyse öbür magnum beyazı da buzluğa sakladım annem yemesin diye sempatiksalakcinni bakalım onu yarın yemeyi planlıyorum ama görüceez.

anaaam beyaz magnummu beyaz büyümü bana gönder çabuk yada gel buraya bana ısmarla:icecream::icecream:bayılırım valla dondurmalrımdan vazgeçilmezimdir birde goldu merak ediyorum tarifi imkansız çikolatasının tadıymış magic cup vişneli pandadan onada bayılıyorum bir deneyin aldığım dondurmalar çok değildir seçiciyimdir :dilcikar::sm_cool:

oooyy canım benim sağolasınopuyorumnanaktan
amin canım hepimizin inşallah:Saruboceq:

oohh ne güzel dua olur sağol canım,senin de kandilin mübarek olsun allah kolaylık versin:1hug:

hahahahah:1::1::1:
afiyet olsun aşkitomun dediği gibi yağ olmasın inşalahkaydirigubbakcemile3

sağol canımın içiiiiiiiiiiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
n düşünceli kocan var kısss milyon kere maşallah:nazar::nazar::nazar:
sen de ye ama abrtma,dediğin gibi sonra pişman oluyoz,çektiğin çileleri düşün:delphin:

sağol canım. yağ olmas işalla

Back
X