Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar ben gene internet kafeden bağlanıyorum çok sinirrrrr bi durum bu yaaaa....güya geçen hafta sonu gelecekti bilgisayarım şu netten alınan şeylere de hiiiç güven olmuyo valaaa...offf umarım bu haftasonu gelir artık sıkıldım yaaa....ayrıca internet kafelerde sigara içmek yasak olmasına rağmen biraz ilerimdeki densizler tüttürüyoooo gıcık bi durum şikayet etmeyi düşünüyorum öffffkötükedihüso
kızlar ilaçları bıraktırdı doktorum yarisçim sen sormuşsun ilaçları tatlım ama haftaya üniversite hastanesinde detaylıca bi tetkik olacağım inşallah doktorum şimdilik alma tahlil sonuçlarını etkiler dedi...resmen hormonlarımla savaş halindeyim dün diyetisyenim de şaşırdı ama artık alıştık zeynepçim bu duruma dedi...neden bu kadar çabaya rağmen veremiyorum falan dedim yağ oranım düşmüş ama tartıda farkeden bişey yok bu artık benim klasiğim oldu neyse diyetisyenim de dedi ki sabır göstermen gerekiyo şu an bırak zayıflamayı hormonlarının düzensizliğine rağmen kilo almadığına şükretmen lazım moral verdi saolsun...2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım ama kendini kasma mutsuz olma dedi...zaten şu tahlillerim tam olsun ne çıkacaksa ona göre bi tedavi uygulanır herşey çorap sküğü gibi gelir inşallah kızlar...ayrıca inceldiğimi hissediyorum gerçekten sıkılaşıyo vücüüüdüm:))))ölçülerde de farkediyo hemencecik ama tartı aynı valaaa kızlar neyse almadığıma şükür:))))kötünün iyisine şükredeceğim artık...kızlar bu haftasonu da bilgisayarım gelmezse beni listeden çıkarmayın lütfen...arada da olsa ben gene cafelerden falan yazmaya çalışırım ok?farkındayım bildirim yağamıyorum hiç ama inanın teknik sebeplerden ötürü...bu haftasonuuu innnnşalllllaaaaahhhh dönüyorum kızlar hepinizi çok özledim gerçekten...neyse artık çıkayım dükkana dönmem lazım....
hesaplamamı yapıp çıkıyorum inşallah haftasonu görüşürüz....:dance:

****7.TAKIM 164.ETAP ****

yarisci ( 65,0/66.0/-1,00/-1.54%)
askito ( 66,9/%)
ebtuna (67,8/%)
pregant (74,0/73,0/1/1,35%)
sailormoon ( 70,9/70.9/0.00/0.00%)
zeynep__05(66,7/%)
nesibe82 ( 61,1/61,1/0,00/0,00%)
zalimi (83,0/78,8/4,2/5,06%)
ecemavi (76,0/%)

7.TAKIM TOPLAM KİLO(631,4/%)[/QUOTE]

kızlar zalimi gelmeden müdahale etmek istemedim lisete takıma alınıyormuyum yoksa hftaya mı ??? bilmiyorum

takımdan ayrıldııgm kilom 79.5 şimdiki kilom 84 bilginize sunuyorum

12 den önce bildiirm yapmamış olurum hem
hesaplamaları yaparım ama şimdi kalkamm laızm arkadaşım gelcek kahve içmeye

****7.TAKIM 164.ETAP ****

yarisci ( 65,0/66.0/-1,00/-1.54%)
askito ( 66,9/66,2//0,7/0,89%)
ebtuna (67,8/%)
pregant (74,0/73,0/1/1,35%)
sailormoon ( 70,9/70.9/0.00/0.00%)
zeynep__05(66,7/%)
nesibe82 ( 61,1/61,1/0,00/0,00%)
zalimi (83,0/78,8/4,2/5,06%)
ecemavi (76,0/%)

7.TAKIM TOPLAM KİLO(631,4/%)

canlarim..
bugpn icin hedefim 65,9 u görmek ti..
tartiya iki kere ciktim 65,8 ciktim.. sonra 3 defa 66,2 ciktim..
bende zaten bugün hominii girtlak yiyecegim icin.. fazla ciktigimi baz aldim..
yinede hedefime ulasmis sayiyorum kendimi:lepi:

selam canım. neyse ki kilo almamışsın. hadi bir an önce dön aramıza.

yariscinin dediğine göre takıma gireceksin canım. gizem unuttu heralde seni yazmayı. gelsin de söleyelim.

zalimi pembe gömlekli yeni halinse.. süpersin bebekkkkk !!!:lepi:! inanilmaz fark var !!

aycin guzumm bu kadar merakla bekledigini bileydim.. dün börek yemez.. bugünde 65 i yazardim buraya :))

olsun ama iyiyim yinede dimi?hahah

zalimi.. kirazin tahtina oturacagim dedin
ne yatin ettin oturdun...
ki bence senden fazla veren yoktur ..
tebrik ederim canim.. ama rica ediyorum senden.. sagliginla oynama..
Saglik herseyden önemli..
aclik krizlerine bir son vermeni istiyorum senden, haddim olmayarak.

aşkit son mesajın beni baz almış teşekkür ediyorum ama o halde tek lokma girmedi ağzıma normal şartlarda kirazın tahtındaydı gözüm bu şekilde oldu kısmet

ebrulumu bu hafta alcaktım aslında seni ayçine sorayım nasıl alındığını yada sende kaptandın sana sorayım demiştim önce niye almayım bebişim çok sevdim seni msnden gösteririm foto

s.zeyneb çıkarmam cnm dön artık hadi ne ilacı nlar

hadi kızlar görüşürüz yine ben kahvaltı etcem 8de yattım şimdi kalktım

günaydın kızlaaaaar
gizem seni tebrik ediyorum canım harikasın valla:lepi:
ama lütfen kendine eziyet etme,kalorisi düşük şeyler ye ama mutlaka ye:1hug:
fotolara da brktım,inan o kadar şişman değilsin,hele pembeli foton süper...çoook güzel bi genç kı olacaksın az kaldı canımzemuszemuskaydirigubbakcemile3
yazdıkların da çok komik gülerek okudum saolasınaslında böyle konuşan densizleri hep bozacaksın ama olmuyor işte

ayçinimle telde konuştum çok iyi geldi:1hug:özledim canı kptanmı,canım arkadşımı:1hug:dah sık gel canım benima.s.

aşkit süpersin bebikim:lepi:yetişecem sana bekle beni
ikimiz de zayıflayınca foto çekillm yanyana koyalm tamam mısempatiksalakcinni

ebrucum bu hafta takımd mısın?ooo süper:dance:sn geldin hareket getirdin vallakaydirigubbakcemile3
ikracım sen de ne zaman istersen gel bekleriz canımyerimseniben

beni 69 olarak kaydedin,maalsef,hareketiz ve hominigırtlk günlerin acısı yeni çıkıyor:kedi:
ama inişe geçiyorum sööööz:lepi:

işte buraya yazmıştıııııııııııııımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:kedi:

Son düzenleme:
yakaladım siziiiiiiiiiiiiiiiiii
zalimiyle sen başka takımlarda da yarışıyorsunuz heeeeeeeee:)))
nerdesin kıss buraya yazmıyon oralarda fink atıyon hııhhh

dün aşkit krep(akıtma) tarifi verdi bi arkadaşa,bana da hatırlatmış oldu aklıma soktu...sabah kahvaltıya yaptım,1 bardak un 1 yumurta ve az yağla...oğluma yedirdim...2 ince küçük krepi d ekendim yedim...ekmek yok..bol domates salatalık,biber...krebin içine biraz diyet reçel sürdüm...biraz da peynir yedim...oğlumunkilere çikolata sürmüştüm...yemediği 1 küçük lokmayı da yedim bu arada:))ama gerçekten küçük...
temizlik yapıcam işim bitsin bugün yürüyüş yapıcam kararlıyım...haftaya tatile gidiyoz az kaldı(

hem ne var dört bi yandan gaza gelliyoz. sen de gel katıl :)

ay insan evde çalışınca bile çok enerji harcıyo. ben yatıyom paso. paslandım valla burda. kılımı kımıldatmıyom. eve gidince zorlanacaam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…