Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok hilalcim bende geçen hafta izindeydim bende aldım hatta tartılmaya korkuyorum ama almayada devam ediyorum gibi hs var içimde(((((((

valla artık evimdeyim bahane üretmenin,kaçarı göçeri yok bu işin..
çeki düzen vereceğim artık yalnız şu spor işi çok takılıyor kafama.acaip sıcak nasıl spor yapcam ben..klimayla yaparsam hasta olurmuyum

selam millet
diyeti boşlamayalım valla...ben çok pişmanım mesela...bugün tatile çıkıcaz içim bi buruk...spor ve diyeti bırakınca insan jet hızıyla şişiyor...keşke hep
ncecik kalabilsek ama yedik mi şişiyruz işte..
sanırım gideceğimiz yerde internet bağlntısı varmış ama tartım yok dolayısıyla kilo bildirimini nasıl yaparım bilmiyorum
bursada en son 68,4 çıkmıştım bu hafta böyle geçin olur mu?yarın bildiremicem çünkü...
ohcanımadeğsin ben de sen gibiyim canım spor yapamamak çok etkildi beni...küçük çocukla çok zor oluyor...ooff neyse inşallah hallederiz bi şekilde
ayçinim canım benim hoşgeldin tekrra,seni çok özledik
hepinizi öpüyorum sonra görüşürüz

emoş aynıyız canım hep dikkat etmeliyiz..
dikkat etme şansım olmadı tatilde hemen şiştim
nerdeyse hafta başına 1 kilo düşüyor off off

kızlar ben döndüm aranıza nihayet:lepi::lepi::dance::teytey:
oohhh beee canım bilgisayarım artık hiç yormayacağım onu...bu kadar kullandığımı bilmiyodum aslında ptesi geldi kızlar yeni bilgisayarım ama anca bugüne yazabiliyorum bu ara hastane falan bi de bunlar yetmiyomuş gibi şehir dışından misafir ağırladım...bacaklarım ve ben çoook yorgunuz vaalaaaa....ama nihayet aranıza tekrar katılıyorum...ohhh geçmişi okuyayım da rapor vereyim bari:)))
bu arada nasılsınız bakalım görüşemeyeli?epey zaman oldu özledim sizi:))):1hug:

hmmm şööle genel hatlarıyla geçmişi okudum kızlar..hemen herkes tatil moduna girmiş bakıyorum da ben bu haftasonu çıkıyorum tatile inşallah...umarım döndüğümde kötü şeyler olmaz...
kızlar bana inanılmaz şeyler oldu bu ilaçlar kanamalr beni mahvetti bi ara yediklerime dikkat etmesem de verdim kiloları valaaa bilemiyorum ama sanırım stresim ve sıkıntım yüzünden oldu tüm bunlar...kafam leyla gibi inanın ayaklarım havadan havadan basıyo kızlar bu duyguyu tarif edemem yani sanki bi dünya sakinleştirici almış gibiyim işin garibi iştahım da yok..hayatımın bu aralar en mutlu anı bu sabah 70 kilo çıktığım zaman oldu:sm_cool::sm_cool: sıcaklar bana iyi gelmedi kızlar bi de çok kan kaybettim sanırım...
yürüyüşlerimi de yapmaya çalıştım çoğunlukla ama canımın istemediği zamanlar da oldu yani...farkındayım içinizi kararttım birazcuk ama napayım biraz rahatlamak istiyorum...
bu arada ctesi tatile çıkıyoruz kızlar ama gittiğim yerde de olsa ben gene internet kafe falan bulurum diye düşünüyorum alıştım zaten:))))lülülülülülü
uzun zamandır yazmamıştım ya her bi derdimi ayrı mesajla yazacağım ki ortalık kabarsın:)))hihoyyytsempatiksalakcinni

şimdiiii gelelim yediklerimi tekrar yazmaya:

sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak kefir
1 dilim peynir yağsız
1 bardak çay

ara:
1 ad.şeftali

öğle:
kıymalı kabak yemeği 6 kaşık
yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara:
1 ad. şeftali

akşam:
3 köfte kadar tavuk
ekmek yok
6 yk sebze yemeği

akşam arası olrak da 1/8 lik karpuz dilimi:)))

yürüyüşümü de yapacağım bugün:)))

bu sabah 70 çıkınca hem de hiç ummadığım bi anda tekrar gaza geldim acaip şekilde:teytey:

s.zeynepcim aramıza dönmene sevindim

kilo durumlarında ii ama kendini yıpratarak olmasın bu iş
yaşandı bitti

önümüze bakalım tatil dönüş bomba gibi olursun inş.

bu arada iştah olmamasıda ayrıca güsel değil mi?:)))))))))

evet kaptanım hayatımda çok nadirdir iştahsız olduğum zaman ama hasta gibi olunca hiç bişey çekmiyo insanın canı...bakalım tatil bana iyi gelecek inşallah...umutluyum şahsen tabi ki iştah açısından değil moral açısındankaydirigubbakcemile3

................
herkese merhabalarrrrrrrrrrr
dün malum site kapalı idi giremedim girip yazdııgım mesajlarda yok sagolsun yarışçı arkadaşımız kopyalamış :)

bugünde cok yogun bir gündü misafir gelen giden trafiğim bitmedi gelemedim
süper gidiyor diyet yürüyüşte yaptım bir saat herşey iyi bakalım sonuca yarın

****7.TAKIM 165.ETAP ****

yarisci ( 66.0/
askito ( 66,2/
ebtuna (69.0/
pregant (73,0 /
sailormoon ( 70,9 /
nesibe82 ( 61,1 /
zalimi ( 78,8 /
ecemavi (75.5/
ebrulum ( 84.0 /

7.TAKIM TOPLAM KİLO(

iyi geceler..bende bugün evde degildim iyi bir günde degildi aksami abarttim sanirim yarinda tarti günü..

gizemcim ben listeyi koydum
birde sen bakabilirmisin eksik var mı biliyorsun son zamanlarda senin kadar hakim değildim bu liste olayına.

kaptanim ya hazir burdayken 1 kac tüyo yazsana 86dan nasil indin..nelere dikkat ettin ben en fazla 2-3 kilo veriyom sonra pes ediyom..veremiyom diye

ebrulum ve ecemavi

hedef kilolarınızı belirtmem için bana takıma giriş kilonuz
boyunuz
hedef kilonuzu ve hedef tarihinizi yazarmısınız.

takıma daha ii motivasyon olması amaçlı her ay için bireysel hedef kilolar veriyorum bu hedefe ulaşamayanlar ceza puanı alıyor ve ceza puanı dolan üye diskalifye oluyor.

takima girme teklifi ettigimde 78dim
boyum 1.65
hedefim temmuz sonu icin se 72 olsun..ama asil hedef 60 onuda eylül sonu diyelim..

kaptanim ya hazir burdayken 1 kac tüyo yazsana 86dan nasil indin..nelere dikkat ettin ben en fazla 2-3 kilo veriyom sonra pes ediyom..veremiyom diye

canım benim 1.5 seneme mal oldu bu kiloya inmek.

doğumda aldığım kilolardı 67 kilo ile hamile kaldım
94 kilo ile doğuma gittim.
çıktığımda 86 idim.
6 ay bu kiloda kaldım ama sıfır moral ve özgüvenle.
böyle olmayacak dedim 5 günlük detoksla başladım.meyve ve yeşil sebze kürlü.
bu diyete göre 3-5 kilo vermeliydim ben eskisi gibi zannettim metobolizmamı
ama yanılmışım sadece 1.5 kilo verdim ve hayal kırıklığına uğradım ama 80 oluncaya kadar yılmadım 5 gün sonrası yediklerimi yarıya indirip akşamları çorba salata yada yemek salat yada yoğurtla geçiştirdim
böyle 80 e indim ama çok zor oldu.
sonra 3 aylık spora yazıldım en fazla 76ya indim spor hocam şaşkınlıkla neden kilo veremediğimi anlamıyordu.
spora ara vermemi istedi.
sonrasında alıp vermelerle 7-8 ay geçirdim en fazla 72 ye indim.bu ocak ayında karar verdim bu yazı böyle geçirmek istemiyordum.
biraz daha fazla asıldım.
elmalı metabolizma hızlandırma çayı i.çtim.
çok ama çok zor 65 e indim ama sdon iki hafta tatil dolayısıyla aldım bakalım yarın kaç çıkacam.

tek motivasyonum eski kıyafetlerime girmek ve bunu hayal etmekti.
plajda bikinilerimi giyebilmekti.
hala daha eski formuma dönemedim ama devam edeceğim çünkü bende bir çoğumuz gibi bırakınca hooooppp
alanlardanım.

selam kızlar. kaç gündür siteye giremedim, girip yazdıklarım da uçup gitti zaten. neyse ben normalde bu sabah tartılıyodum ama bu hafta diyeti yine boşlayınca tarttılmayı da unuttum. cuma sabah bildirip yazıcam. eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…