• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar gruba uzunnn bir süre ara vermek zorundayim en az 40 hafta..hamile oldugumu ögrendim 2kere test yaptim pozitif henüz dr gitmedim gittikten sonra ayrilayim dedim ama paylasimlarim dumura ugradi bu demek degilki hominide girtlak yiycem,kendime söz verdim 80ni asmamak icin elimden geleni yapacam..zaten benim bulantilarim agir oluyo ve ben basta kilo veriyom..tabi devamli yatmassam..

herkese yürüdügü yolda basarilar dilerim hedeflerinizi en yakin zamanda görün insaallah..

hayırlısı olsun canım

annelik desene :)))))))

inş.sağlıklı bir hamilelik geçirip sağsalim bebeğini kucağına alırsın.

eğerki aramıza dönmek durumunda kalırsanda yerimiz olduğu taktirde seve seve bekleriz seni.

ecemavi hayırlı olsun çok sevindim..bende 2. yi istiyorum ama daha zamanını belli edemedim.bazen araları az olsun diyorum..bazen bu çok küçük ya yazık olursa diyorum...

senin ilk mi...ay benim bile içim kıpır kıpır oldu yaa :))))

oyyyyyyy
ececim hayırlı ugurlu olsun
allahım hayuırlı doğumlar nasip etsin inşallah
oy bulantı hiç dmee doğurması falan valla kolay o dört ayı çekince :( bende 82 ile hamile kaldım küçük oğlana 79 kiloydum 9 aylık hamileyken :)

seni anlayabiliyorum allahım kolayca atlatmanı nasip etsin

yarışçııııııııııııı cok begendim seniiiiiii valla süpersin kilo bakımından da güzellik olarakta bir numarasın tatlım

oy
kızlar
ilk 2007 kışı idi snaıırm yanlış olmasın acayip güzel diyetler yapıyrodum kendimi inanılmaz motive hissediyotrdum o kararlılıgı hiç bir zaman bulamadım :( 6. takımda başladım ama ne başlayıştı neden kendimi veremiyorum noluyor anlayamıyorum ki
şimdi çok azimliyim iki gün sonra hep bir şeyler oluyor kıırlıyorum

sabah kahvaltım iki lokma ekmek arası peynir bu kadra ha birde bir çay kaşıgı recel
şimdi kalkayım yeşil demleyeyim kendime
of offffffffffffffffff

saolasiniz kizlar ne yalan söyleyim istiyodum tek problem kilo..dikkat etmekten baska carem yok..benim 2 yasinda bi kizim var bu 2.ilk dogumdan ciktigimda bile sunakinden daha zayiftim..kafama takipta hamileligim kabus olsunda istemiyom..öyle iste..

saolasiniz kizlar ne yalan söyleyim istiyodum tek problem kilo..dikkat etmekten baska carem yok..benim 2 yasinda bi kizim var bu 2.ilk dogumdan ciktigimda bile sunakinden daha zayiftim..kafama takipta hamileligim kabus olsunda istemiyom..öyle iste..

ayyy araları az olacak ne güzelopuyorumnanaktan
bende 2. hamileliğimde(tabi nasip olursa) çok daha dikkatli olacağım..ben en çok kiloyu bulantıların bitiminden hemen sonra ve 8. 9. ayda aldım..yürüyüş çok yapamamıştım şimdi çok düzenli yapmak istiyorum.bide hamile pilatesi yapmak istiyorum.
çok kafaya takma ama salmada kendini..dengeli düzenli beslenirsen az kiloyla bitirirsin bence.

oy
kızlar
ilk 2007 kışı idi snaıırm yanlış olmasın acayip güzel diyetler yapıyrodum kendimi inanılmaz motive hissediyotrdum o kararlılıgı hiç bir zaman bulamadım :( 6. takımda başladım ama ne başlayıştı neden kendimi veremiyorum noluyor anlayamıyorum ki
şimdi çok azimliyim iki gün sonra hep bir şeyler oluyor kıırlıyorum

sabah kahvaltım iki lokma ekmek arası peynir bu kadra ha birde bir çay kaşıgı recel
şimdi kalkayım yeşil demleyeyim kendime
of offffffffffffffffff

ebru nasılsın cnm..hoşgeldin..dün çay ikram edecektin kayboldunbilmiyorumkismile

oy
canım benim
bak yeni demledim ben bir kupa içtim
yeniden demlerim canın sagolsunnnnnnnn seninnnnnn
iyiyim sadece yogunum bir kaç gündür
başka sbebei yok canım

içerim vallaopuyorumnanaktan
yaa eşim aradı bu akşam müfettiş eşli yemek veriyormuş..arkadaşların çoğu izinde..tek evli ben kaldım burda.bi müfettşin eşi,bide kaymakamın eşi olacakmış..
bir yanım git diyor bir yanım gitme..gitme diyen yanın lapa diyetim güme gidecek ondan istemiyor..çok kararsız kaldım yaaa...:uhm:
gitmezsemde ayıp olur gibi geliyor..offff

içerim vallaopuyorumnanaktan
yaa eşim aradı bu akşam müfettiş eşli yemek veriyormuş..arkadaşların çoğu izinde..tek evli ben kaldım burda.bi müfettşin eşi,bide kaymakamın eşi olacakmış..
bir yanım git diyor bir yanım gitme..gitme diyen yanın lapa diyetim güme gidecek ondan istemiyor..çok kararsız kaldım yaaa...:uhm:
gitmezsemde ayıp olur gibi geliyor..offff

bence git
cok abartmadan bir şeyler yersin ama eşini yalnız bırakmamalısın
tabi bu bir fikir sana kalmış uygulaması ;;)
sempatiksalakcinni

bence git
cok abartmadan bir şeyler yersin ama eşini yalnız bırakmamalısın
tabi bu bir fikir sana kalmış uygulaması ;;)
sempatiksalakcinni

gitcem gitcema.s hatta hazırlıklarımı yapıyorum.kıyafetlerimi ayarladım,kaş bıyık cilt bakımı falan bitti..akşamada saçıma maşa yapacağım..neyseki çocukta geliyor ona yedirirken ben arada kaynarım :sm_cool:

Back
X