Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pazartesi babam ayağınıı burkmuştu akşam zmire gelmiştik ogün bişey dememişitm ama yine benim gibi bir insanı delirtmeyi başardı beter olsun dicektim allaha havale edince daha çabuk buluyor cezasını yeni farkettim ama ağzıma tek lokma koyasım yok polen içeyim yatayım öğlen içmiştim

selam kizlar
cok basim agriyor..
detayli cevap yazamicam..
artik yarin insallah..

bugün lapa diyetine baslayamadim.. pirinci getirtmeyi unuttugum icin.

tüm gün
yarim kase sütlac
bir yudum kek
bir yudum müsli
yarim dilim c,ekmegiyle durdum
+bir fincan sekersiz sütlü kahve

bu da biseydir dimi..

tüm gün netim yoktu.. giremedim.
öptüm sizi

günYDIN KIZLAR

ANLIYORUMKİ TOPKLU HALDE DETOKS YAPMALIYIZ.
BENDE ASLININ DETOKSTAN YAPMAK İSİTYORUM BU GECE HAŞLAYAYIM BARİ
GEÇEN SENEDE YAPMIŞTIM FAYDASI OLMUŞTU

HİLMİŞİM DOĞRUMU KUUU İNCELMİŞMİYİM GERÇEKTEN BEN HEP AYNI GÖRÜYORUM KENDİMİ

ASLICIM BURDA OLDUĞUN ZAMAN HABER ET GÜLÜM KIZIMI KOYACAM SENİN GÖNDERDİĞİN CİCİLERLE:)))))))
YADA KOYAYIM KİMSE ALINTI YAPMASIN SONRA SİLERİM.

GİZEM B0MBAN NE KUU BEN ANLAMADIM..
BEN ŞİMDİ BU AYKİ HEDEFLERİ HAZIRLAYIP GELECEM.
BU AY HEDEFİ TUTTURAMAYANLARA HERKES CEZA DÜŞÜNSÜN AMA ETKİLİ OLSUN LÜTFEN EN AĞIR CEZAYIDA BANA VERİN :((((((((

ayçinim ya kızın maşallah çok tatlı. hayırlı ömürlü olsun yavrum. pek artis galiba gözlükler filan yerim ben onu opuyorumnanaktan ayrıca sen de çok güzel olmuşsun. analı kızlı aklinialirimsmile inceciksin valla. yanındaki de yaris mi? :1:

13 AĞUSTOSA HEDEF KİLOLARIMIZ

yarisci (65
askito ( 65
ebtuna (67
pregant (70
sailormoon ( 69
nesibe82 ( 60
zalimi ( 77
ecemavi (74
ebrulum ( 82
ohcanımadegsin(63

amanin gaptanım nittin? ben 2 haftada 70 kiloya imkanı yok inemem. hele kilo azaldıkça vermek zorlaştı.haftasonu eşimin memlekete gitcez. kilo almasam iyidir. indirim istiyorum ütfeeeeen :Saruboceq:

kızlar ceza olarak diskalifye ağır kalır.bu seçeneği düşünmeyelim ama yaptırımı kuvvetli şeyler olsun.

mesela hedefi tutturamayan o hafta 5 günlük detoks yapacak ve o cumaya kadar hergün heröğün rapor verecek ve tabiki diğer üyelrde sürekli sıkıştıracak.eğer o haftada hedefe ulaşamazsa atılacak.

ne dersiniz.

ayy bana deoks demeyin. bi taneye daha dayanamam mafoldumben

günaydın kızlarr

aslıcım ozaman senin hedefi 71 yapalım.zaten çok verdin haklısın.:))

bu arada o yaris değil canım benimn yarisim kuzu kuzu evimizde bekliyordu.o eşimin corolla ama aynı familyadanlar nede olsa:))

aslıcım şu detoksun tarifinide versene bana ben 4 er kaşık ıslattı ama 2 günlük 8 er kaşık nohut ve fasulye ıslattım başka ne kayacağız içine.

selam kızlar..günaydın herkese
dün lapa diyetini akşama kadar yaptım..akşam öğünümü
de yedim yemeğe öyle gittim.çok toktum gerçi yemekler bayağı geç geldi..ama ben roka salatası,çoban salatası bide semizotu yoğurtlaması yedim..
balık ızgara vardı,çok az yedim gerisini kızıma yedirdim içecek olarak maden suyu içtim geldim..lakiiiiin hergün yürümeme ve pilates yapmama rağmen kilomda değişiklik olduğumu hiç hissetmiyorum..ak koyun kara koyun yarın eblli olacak..arkadaşlar hep zayıflamışsın dediler ama aslında kilo alıp geldiğimi bilmiyorlar..(hee bu arada 2 tane tanıdık vardı allahtan)...merak edip ölçülerime baktım aynılar ama kilo neden fazla çıkıyorsa...
neyse ben devam edeyimde bir gün elbet giderler..

günaydın kızlarr

bu arada o yaris değil canım benimn yarisim kuzu kuzu evimizde bekliyordu.o eşimin corolla ama aynı familyadanlar nede olsa:))

aslıcım şu detoksun tarifinide versene bana ben 4 er kaşık ıslattı ama 2 günlük 8 er kaşık nohut ve fasulye ıslattım başka ne kayacağız içine.

iki günlük 8 kaşık da bulgur koycaksın karışıma. sonra pişince 2ye bölersin. ben ilk gün 1,5 litre ayran yaptım danone light yoğurtla. çok arttı. ikinci gün 1 litre ayran yaptım yine aynı yoğurtla 650 gramlık kutularda almıştım iki tane. 1 litre ayran da arttı. bi dekarışıma her gün 2 tane salatalık rendeliyorsun

sabahları kahvaltıda 1 yumurta az peynir, 1 dilim kepekliekmek, dmates salatalık ve yeşillik yiyosun. sonraiki saatte bir bir kase karışım yiceksin. kahvaltıyı 9-10 gibi yapın diyolarama ben geç kalktığım için iki gün de 11 de yaptım kahvaltımı. sonra akşam 9da son kasemi yedm.

günaydın kızlarr

71 mi akannehir

ben sabah tartıldım 73 olmuşum sempatiksalakcinni iki gündür aburcubur ne buldumsa yiyorum. yine iyi sadece 1 kilo almışım

slm ben ve 77 inanılmaz birşey bu ama kendimi zorlayıp vercem 80,9 çıkıyorum bu inanılmaz artışın çoğu ödem atamıyorum bir türlü ayran deiyetini yarın başlıcam umarım bende veririm

merhaba canlarim--
dün gece cok kötüydüm..
ögüre ögüre uyudum, basimin agrisi migdeme vurdu..
oh cok sükür gecti ..

ecemavi hamileymissin:lepi:.. bu kiloyla iyi olmamiss , ama yi nede harika bir haber.. saglikla kucagina alirsin insallah.

aycincimm.. top modellere tas cikarirsin 60 kiloyla benden sülemesiii..

gizemcim kendimi senin yerine koymayi calisip ettigin beddualari anlamaya gayret gösteriyorum..
ama ne yaparsa yapsin, o senin baban.. ne olursa olsun ona beddua etmemelisin.

ohcanimadeysin ben bu ara spor yapamiyorum..
görümcem ve annemler tr ye gittiler.. yanliz basimayim ve oglumu birakicak yer bulamiyorum.
onunlada gidemiyorum.. artik sporsuz ne kadar verebilirsem..
senin lapa diyetin bugün son degilmi.
yarin birlikte protein diyetine basliyormuyuz tatlim?

bu arada ben bu sabah 68 ciktim. yarina kadar 1 kilo gitmezse eger , ki insallah gider :)
(dün ac gezdimmm :( bugünde minimum yicem )
en büyük hedef benimki oluyor.. 3 kiloooo ..
ama no problem.. ben severim bölee imkansizlari basarmayi :))

bugün

sabah ögle aksam diye ayirmicam.. gec kalktim ve 1 saat aralarla yedim diyebilirim.

1 yudum kinder pingui(oglumdan kalan)
1 yesil elma
1 minik puf böregi(tadina bakma amacli:P)
2 dilim c.ekmegi üzerine mozarella(200kcal) ve iki ince dilim hindi salam.
+ zero kola

BU SABAH regl oldum :(

offf kızlar benim yine duraklama dönemim başladı..zaten 64 e geldiğimde zor inmiştim aşağı..gr gr 62 ye inebildim sonra hoooop geri yine veremiyorum şimdi ne kadar uyuz bir durum yaaa...çıldırcam bazen..

aşkitom başlayalım canım yarın protein diyetine..bunu kaç günlük yapıyoruz..

şimdi yürüyüş yapmam lazım aslında kızı uyuttum ama hiç canım istemiyor..kararsızım..sabah pilatesimi yapmıştımm..
ya bu arada top üstünde durmak zormuş bee..

gizem babaya beddua edilmezz...ne olursa olsun canım..sinirle söylemişsindir kabul ediyorum.bu arada ödem atıcı çaylar içebilirsin...

Gizemcim ödem atmanin en iyi yolu .. 2 gün haslanmis patates yemek..
kendi tarafimdan test edip onaylanmistir..
2 gün boyunca her ögün tuzsuz haslanmis patates.

ohcanimadeysin senin adin neydi kuu.. nickini yazarken zorlaniorummmmmm :)
1 hafta sürüyo protein diyeti.. ama ben genelde 5 gün yapiyorum.
1 hafta yapariz no problem..
haftasonuda mangal yaparuk ohh mis gibi.
genelde tuzsuz ve yagsiz tüketmeye gayret gösteriyorum ama haftasonu izni olaraktan baharatli tuzlu et yerizz..
zaten etobur biri olarak isime geliyor bu diyet..
yannizca ekmegi ve makarnayi cok özlüyorum :)

OOOOooooooooooooooooooooo
13 agustosa 3 hafta var hanumlarr.. siz neyin pazarligini yapiyorsunuz bakenn :oklava:

haftada 1 kilo gayet mantiklii aslinda.. 2 kilo icin pazarlik yapiosunuzz ask olsun..
hani nerde sizin azminizz ??

öhöm öhöm ses 1 kii..

tutuyorum kendimi.. bisi yemiyorum..
zor geciyor..
aglamak istiyorum.. hatta agladimda..
sanirim regl piskolojisi..
bunaldim :(

Back
X