Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy inanmiyorum..
ben de bugün bütün gün 2nci cocuk yapmayi düsündüm..sempatiksalakcinni
karar veremedim ama..
rahatimiza düskünüz esimle..
tama rahatlicaz derken.. hoop sil bastan :)
ama aralarida cok olsun istemiyorum.. birlikte oynasinlar.. ilerde problemleri oldugunda birbirlerine dani$sinlar ,paylassinlar istiyorum bazi seyleri..
ne bilim.. kafam cok karisikkafamçokkarıştı

sen ne is yapiorsun cnm?

ben matematik bölümü mezunuyum.dersanedenöğretmenlik yaptım,özel ders verdim falan..ama şimdi memurluk için istiyorum,öğretmenlik benim mesleğim değil..tamam anlatıyorum,gençlerle güzel diyaloglar kuruyorum ama çok yoruldum dersanede ben gözüm kesmiyor bir daha..yeri geliyor müdürde öğrencilerde velilerde ticarethane olduğu için işçi muamelesi yapıyor..:olmaz:hele ki matematik olunca.en çok ek ders istenene,en çok etüt yapılan,en çok soru çözdürülen dersakannehir

2. çocuk bende arkadaş olmaları için istiyorum..kızım yalnız kalmasın..bide oda kız olursa değmeyin keyfime..Allah öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin tabiki,kız kıza arkadaş olur diye diyorum..oğlan olsa arası az diye bunua oğlan isterdim..ben ciddi ciddi düşünüyorum valla..kuzenim araya zaman koyduğu için yapamaıyor.gözüm kesmiyor zaten çalışıyorum yoruluyorum diyor..tek çocuk olarak kalacak galiba.

şimdi 4 erik yedim

bu arada dışarı çıkıp gökyüzünü izlemenizi tavsiyee ederim

sanki gün ağarıyor

acayip bir aydınlık var

ama dolunayın aydınlığı deil

daha güzel bir şey bu
canım Allah kabul etsin orucunu,bende tutacaktım ama regl olunca kaldı..bişeyde yapamadım dün gece:(((

selam kızlar
gizemcim allah kabul etsin canım
hialcim ramazanda kilo verebildiğin için seni tebrik ederim süpermiş,ben mutlaka alırım çünkü iftarda dayanamaz yerim ayrıca davetler falan olduu için alınıyo işte...ikinci çocuk cesaretin içinse bravo diyorum...eşin de çok inceymiş bence...tatlı krizini bile düşünmüş bak ne güzel maşallah
ayçincm hoşgeldin canımıun içi...sıkma canını sen ipin ucunu bırakmazsın,bu kadar gelmişken yazık etmezsin tecrübelisin sonuçta...1-2 gün kendini dinlendir o zaman canım benim...
aşkitom afiyet olsun hayatım:)

ben de bugün döner yedim:(ankaraya gedlim yemesem olmaz diyeceğim bi şeydi döner...buranın döneri başkadıır ve hep canım ister:(yesem bi türlü yemesem bi türlü...ama dayanamadım yedim...evden kızılaya yürümüştüm,suçlulıuk duygusuyla kızılaydan da eve kadar yürüdüm...akşam yemeği de yemedim biraz meyve yedim...inşallah dengelemişimdir...
kızılaydan egzersiz dvd leri aldım güya burdayken yapacaktım,hazır burağa bakan oyalayan var diye...ama burdaki vcd çalar bozukmuş:((
neyse yürüyebildiğim kadar yürüyücem ben de...
iyi geceler herkese..........

kız sen bana cesaretli diyorsun ama bizim arkadaş ilki 8 aylıkken kazara hamile kaldı.araları 17 ay.küçük bizimkinle yaşıt..ilk aylarda annesi hep yanında kaldı,sonra görümcesi geldi,küçüğü 1yaşına sokana kadar yardımcı biri oldu..ama şimdi o kadar rahatki..çocuklar arkadaş,hep birbirlerini arıyorlar azcık ayrı kalsınlar,onları görünce hemen yapmak istiyorum..en zor kısmını atlattım diyor kadında..

bu arada eşimde stajını ankarada yapmış,bazen yargıtayda işi oluyor birkaç günlüğüne gidiyoruz..o stajdayken bütün mekanları gezmiş yemiş içmiş bildiğin gurme olmuş..her gittiğimizde bütün öğünleri dışarda yiyoruz

şuranın kahvaltısı süperdir,buranın kebabı müthiştir,şuranın iskenderi,yok atatürk orman çiftliği falan sırf kaloriyiz görsen..sonra bende telafi etmek için kızlaya yürütüyorum ordan balgata...bi ağzımız tatlansın diyoruz keyif yapıyoruz burnumdan getiriyorsun diye yakınıyor..

bugün protein diyetinde son günüm..5 gün yapacağım.2 günde şu ayranlı detoksu yapacağım..tartılmıyorum korkuyorum reglim diye fazla çıkmaktan..sonra bakarım kilo verememişim,sinirler bozarım diye korkuyorum..cuma sabahına kadar tartı yok.

emoşum normalde ramazanda kilo alırım ben,hep öyle olmuştur,iftarda çok yerdim,sahurdada yiyip yatınca kilo olurdu tabi..
ama burda farklı oldu..hiç böyle sıcak bir yerde olmadım daha önce,resmen su içmekten yemek aklına gelmiyor,davetlere gitsekte yiyemiyorsun..yağlı geliyor,az koydurdum falan..zaten bu yıl arkadaşlar pek burda olmayacaklar,taş çatlasın 6-7 kere iftara gideriz.

günaydınlar

kızlar sanırım haklısınız

bir süre kendime izin verip yemeliyim ama bu süre 2 günü geçmemeli

kısa süredede kendimi toplamalıyım başka yolu yok

beni dürtün nolursunuz
ağır konuşun alınmam ama gaz olsun arkadaşlar
buraya kadar gekipte hedefimden uzaklaşmak istemiyorum.

gizemcim allah kabul etsin ne güsel oruç tutup okumuşsun.
ben evlendiğimden beri düzenli oruç tutamıyorum.
bir iş yerinde olmuyor oruç tutana tuhaf bakılıyor.
helede sıcaklar fazla bu sene ve ben gün içinde trafiktede fazşla vakit geçiriyorum dikkatimi hep açık tutmalıyım
habirde ben sahur yapamıyorum akşam yediğimle tutarım o yüzden zor oluyor.

arkadaşlar ben bir kanıya vardım ne kadar doğru bilemicem ama emoş,eyçin,ben ve aşkito bunu yaptık:))

bize aa kilo vermişsin süper olmuşsun dendiğinde hemen salıveriyoruz..:roflol:

emoş bi hafta 68 ten 65 lere düşmüştü vaaauuuv dedik harika dedik ,bi baktık saldıguclubacismilefisfisfis
aşkitoya aynı şekilde dedik oda bir ara koyverdiakannehir
bana dediniz,zaten gereği kadar çabalamıyorum galiba,gittim geldim bende bir güzel aldım:mymeka:
ayçine dedik fıstık gibisin şimdi oda kendini durduramıyor:1ninca:..bence bize güzel olmuşsun zayıflamışsın gibi laflar ters tepki yapıyor..
o yüzden güzel sözler değil kötü sözler söyleyeyim bari birbirimize,yoksa hepimiz salıveriyoruzalsanaalsanasmile:oklava:

peki o zmn hilalcim sizlere gelsin bu sözlerim

aaa inanamıyorum sürekli kilo alıyorsunuz

eskiye dönüş başladı galiba

eski kıyafetler duruyor demi

açıkta kalmayında

yada kendinizi toparlayın:oklava:

hadi ayçinim sen kendini kaybetmezsin çabucak dönersin aramıza sen aylarrrdır bizimlesin nasıl verdiysen şimdi yine verirsin umarım bıraktığın sürede almazsın cnm bnm

bak manken olmana az kaldı ha gayret kuzucum hadi biraz daha sabır

sen 60 olursun yılbaşında eminim hadi toparla kendini

yazık etme verdiğin onca emeğe

hilmiş haklı 1-2 gün ye bak yine mutlu olmucan

o kadar verdim niye alıyorum geri verdiğim kiloları diye

selamm
ben de bir kac gündür diyete uymuyorum.. ama fazla kacirmamaya calisiyorum..
500-600 gram kadar almi$im. üzülmüyorum..
cünkü böyle aldikca daha cok sinirlerim bozuluyor ve yemeyi kesiyorum.

aycin kilolu halinle cok cirkin oluyorsun..bak ne güzel zayiflamissinda yüzünün gözünün güzelligi cikmi$ ortaya .. istersen yemeye devam et cirkinles :))

Hilal tartilmadigina inanamiyorum.. gün de en az 2 defa tartilirim :))
tartiyi kaldirip cuma sabahina kadar beklicem dedigimdeyse en fazla 1 saat dayaip tartilirim :)) hic dayanamam..

gelelim cocuk meselesine.
ben 1 bucuk yasindayken annem erkek kardesime hamile kaldi.
aramizda 2 bucuk yas falan var. ama biz cok güzel oynuyorduk.
ben onunla araba oynuyordum. o da benimle barbi oynuyordu :)
o kadar ki , hala hatirliyorum.. yani 6-7 yasina kadar , rahat birbirimizle oynamistik.
sonra kavga dövüs hehe
ama simdi.. dün gece mesela sabah 4 e kadar oturup dertlestik onunla..
aynii demem o ki, kiz olsun erkek olsun fark etmiyor canim..
ara cok fazla olmayinca, her halukarda iletisim oluyor.
ben de cokk kiz istiyorum..
bayiliyorum kiz cocuklarina..
önce eli ayagi düzgün olsun tabii ki.. ama allahim bana bir kiz evlat nasip etsin insallah.. AMiNNNN

arkadaşlar ben bir kanıya vardım ne kadar doğru bilemicem ama emoş,eyçin,ben ve aşkito bunu yaptık:))

emoş bi hafta 68 ten 65 lere düşmüştü vaaauuuv dedik harika dedik ,bi baktık saldıguclubacismilefisfisfis
bana dediniz,zaten gereği kadar çabalamıyorum galiba,gittim geldim bende bir güzel aldım:mymeka:
ayçine dedik fıstık gibisin şimdi oda kendini durduramıyor:1ninca:..bence bize güzel olmuşsun zayıflamışsın gibi laflar ters tepki yapıyor..
o yüzden güzel sözler değil kötü sözler söyleyeyim bari birbirimize,yoksa hepimiz salıveriyoruzalsanaalsanasmile:oklava:

tam olarak katilmiyorum..
bence 65-66 lara düsünce.. aa bak iebiliyorz demek ki.
iyi madem azicik yiyim kendime geleyim.. sonra nasilsa inerim tekrar bu kiloya deniliyor :)
yani ben de öyle..

bir de artik iyice .. ne istersek giyebiliyoruz.. bunun rahatligida var..
bende genelde 70 ten sonra basliyor yaglar pörtlemeye :)) o zaman dur diyorum..

hahahaha haklısın valla doğru tespitkaydirigubbakcemile5:1:
ama aşkitoyla benim gerçeğimiz bu maalesef...yemeye başladık mı hemen kilo alıyoruz,bu da benim motivasyonumu çok etkiliyor,nasıl olsa çabucak alıcam diye düşünmek hevesimi kırıyo:sinifsinif:
şu anda çok güzel bir dönemdeyim,yürümeye de fırsatım var fırsat buldukça yürücem bakalımhihoyyytaeorobik cd leri de aldımama evdeki vcd çalar bozukmuş işte...
bu pazar bursaya dönmeyi düşünüyorum evde burakla ne kadar yapabilrim bilmem ama cd den egzersiz ya da yürüyüş yapmam şart...öteki türlü çok zor oluyor kilo vermek:sinifsinif:
hilalcim eşin ne güzel keyif adamıymış sen de her yerde tedbiri elden bırakmıyosun bravo sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1:
dersane öğretmenliğine gelince...çok yakın bir arkadaşım antalyada dersanede mat. öğretmeni o da seninle aynı şikayetlerden yakınıyordu,dersane sahipleri tenefüslerde bile oturmalarına izin vermiyormuş,koridorda öğrencilerin arasında dolaşın diyorlarmış...çok bunaldı o da....her türlü devlet memurluğuna başvurdu bi sürü iş araştırdı ama olmadı...ilköğretimlerde ücret karşılığında derslere girsen hemen hemen aynı para eline geçer ve daha az yorulursun sonuçta devlet okulları daha rahat bu bi gerçeka.skolay gelsin sana canımopuyorumnanaktan
benim eltimin de 2 oğlu var araları 18 ay...ama o büyütene kadar kafayı yedi,çok bunaldı,çok zordu ve çocuklar sürekli kavga ediyorlardı evi asla toplu durmuyordu sürekli bi şeyleri döküp kırıyorlardı...ona baktıkça çok üzülüyordum,en güzel yaşlarım bu şekilde geçti gitti hiç bi şey anlayamadım derdi...ne güzel ikisini birden aradan çıkarttın diyenlere de çok kızıyodu siz ban sorun bi de diyodu...o yüzden ben yakın yaş aralığına pek sıcak bakamıyorum,biri birazcık da olsa laftan sözden anlayacak kadar olmalı bence:emir_bebek:tabii bu benim şahsi görüşüm:ecrin_bebek:

ayy bana spor demeyin yhaa...
yazilsam aslinda gidebilirim. simdi esimin i$ cikis saatleri müsait..
ama 1 aylik ödendigi icin 2 hafta kadar annemi beklicem. o da baslamak istiyor spora.

günaydın aşkiiiiiiiiiiiitkaydirigubbakcemile3
benim de kardeşimle aramda 14 ay var...biz de birlikte oynardık ama kız kardeşim beni çok kısaknırdı çok kavga ederdik...hala daha çok iyi anlaştığımız söylenemz...yani her kardeşin de çok iyi anlaşacaklarının garantisi yok...ayrıca o zamanlar anneler 1er yaş arayla 4-5 çocuu büyütebiliyorlarmış çünkü başka bi işlleri,zevkleri yokmuş hem de o zamanki çocuklarla şimdiki çocuklar çok farklı:emir_bebek:valla şimdi 2 çocuk büyütmek bile çok zor..allah herkese yardımcı olsun...ben burak en az 4-5 yaşına girene kadar cesaret edemicem sanırımbenneyaptımki

tartıyı ben de cumadan cumaya yapmaya çalışıyorum,tartıyı kaldırdım zaten...sık tartılmak moral bozuyor bu bir gerçek...daha önce denemiştim...haftada en fazla 2-3 sefer tartılmak iyidir heraldefisfisfis

aşkitim bekle sen o zaman...aslında sen çok geziyorsun efeyi arabaya koyup yürüyebilsen süper olıurdu...
senin durumun için 2.çocuk ideal bence...senin için ideal zaman...annenler var görümcenler var,eşinin iş satleri müsait,efe büyüdü...daha ne düşünüyorsun ki?efe büyüdükçe daha zor gelir sana

evet canim..
en önemlisi dün e kadar.. kesinlikle 2 nciyi istemeyen adam..
dün bana.. ben onu öylesine söylüordum, benim de hayalim 2 cocuk..
ama basarabilirmiyiz bilmiyorum , kendimize zaman ayirabilecekmiyiz.. sinemaya gidebilecekmiyiz .. dedi :))
hayirlisi ne ise o olsun.. bakalim günler neler gösterecek.
su an reglliyimde :)) haahahha

Walla kizlar..
gecen hafta 70 e dayanmistim.. tüm hafta yedim..
carsamba persembe.. ölmicek kadar yiyip ac yattim.
cuma 67 yi gördüm.
simdi 68 im.. carsamba persembe ac gezeyim diyorum.. haha
bakalim cuma kac olucam..
ben bu i$i sevdim haa :)))
nasil bir diyetse artik benim ki.

tam olarak katilmiyorum..
bence 65-66 lara düsünce.. aa bak iebiliyorz demek ki.
iyi madem azicik yiyim kendime geleyim.. sonra nasilsa inerim tekrar bu kiloya deniliyor :)
yani ben de öyle..

bir de artik iyice .. ne istersek giyebiliyoruz.. bunun rahatligida var..
bende genelde 70 ten sonra basliyor yaglar pörtlemeye :)) o zaman dur diyorum..

aynen bende de onun rahatlığı oluyor..pantolonlar elbiseler tamam giyiyorum ama alsam sıksalar kendimi kötü hissedeceğim giyemeyeceğim hemen kendime çeki düzen vereceğim..ondan aylardır 1 ileri 2 geri oynuyorum..dar kıyafetlermi alsak ne ???

slm kızlar ben döndüm tatilden nihayet...ya tatilde nete girebileceğim hiç bi yer bulamadım kusura bakmayın nolur...küçük bi kasabaydı gittiğimiz yer hatta güneş kremi almayı unutmuşum onu bile bulamadım valaa....
bolca yüzdüm geldim kızlar deniz süperdi valaaa ooohhh gel keyfim gel şimdi tekrar işbaşı yapmak işkence gibi geliyo valaaaa ne yalan söyleyeyim...neyse seneye kadar sabredelim bakalım bu arada eşimin memleketine de gittik epeyce bi yollardaydım haliyle de havasından suyundan kabızlık çektim biraz bi de yürüyüş yapmaya fırsatım olmadı haliyle şişliğim var acaip şekilde kızlar yaaa adet olmam gerekiyo bu aralar bugün yarın sanırım yol kabızlık bi de adet biraraya gelince patlayacak bomba gibiyim şu anda sabah tartıldım 70.9 çıkıyorum yani 900 gram almışım yaaa offf bi türlü inemiyorum 70 in altına deliricem resmen....
bu arada tahlil sonuçlarım da normal çıktı hani hipotiroidi meselesi vardı ya hani valaa kafam iice karıştı ne yalan söyleyim yarın tekrar gidiyorum doktora bakalım ne diyecekler?
benden haberler böyle kızlar sizi özledim tatilimi de yaptım artık ayrılmak yok aynen devam..geçen hafta haber veremediğim için zor durumda bıraktıysam çok özür dilerim kaptanım ve arkadaşlarım :1hug:
bakalım yeni haberler var mı sizlerde?şöyle bi geçmişi okuyayım bakalım:)))kaydirigubbakcemile3

Back
X