ayy inanmiyorum..
ben de bugün bütün gün 2nci cocuk yapmayi düsündüm..sempatiksalakcinni
karar veremedim ama..
rahatimiza düskünüz esimle..
tama rahatlicaz derken.. hoop sil bastan :)
ama aralarida cok olsun istemiyorum.. birlikte oynasinlar.. ilerde problemleri oldugunda birbirlerine dani$sinlar ,paylassinlar istiyorum bazi seyleri..
ne bilim.. kafam cok karisikkafamçokkarıştı
sen ne is yapiorsun cnm?
ben matematik bölümü mezunuyum.dersanedenöğretmenlik yaptım,özel ders verdim falan..ama şimdi memurluk için istiyorum,öğretmenlik benim mesleğim değil..tamam anlatıyorum,gençlerle güzel diyaloglar kuruyorum ama çok yoruldum dersanede ben gözüm kesmiyor bir daha..yeri geliyor müdürde öğrencilerde velilerde ticarethane olduğu için işçi muamelesi yapıyor..

2. çocuk bende arkadaş olmaları için istiyorum..kızım yalnız kalmasın..bide oda kız olursa değmeyin keyfime..Allah öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin tabiki,kız kıza arkadaş olur diye diyorum..oğlan olsa arası az diye bunua oğlan isterdim..ben ciddi ciddi düşünüyorum valla..kuzenim araya zaman koyduğu için yapamaıyor.gözüm kesmiyor zaten çalışıyorum yoruluyorum diyor..tek çocuk olarak kalacak galiba.
canım Allah kabul etsin orucunu,bende tutacaktım ama regl olunca kaldı..bişeyde yapamadım dün geceşimdi 4 erik yedim
bu arada dışarı çıkıp gökyüzünü izlemenizi tavsiyee ederim
sanki gün ağarıyor
acayip bir aydınlık var
ama dolunayın aydınlığı deil
daha güzel bir şey bu

selam kızlar
gizemcim allah kabul etsin canım
hialcim ramazanda kilo verebildiğin için seni tebrik ederim süpermiş,ben mutlaka alırım çünkü iftarda dayanamaz yerim ayrıca davetler falan olduu için alınıyo işte...ikinci çocuk cesaretin içinse bravo diyorum...eşin de çok inceymiş bence...tatlı krizini bile düşünmüş bak ne güzel maşallah
ayçincm hoşgeldin canımıun içi...sıkma canını sen ipin ucunu bırakmazsın,bu kadar gelmişken yazık etmezsin tecrübelisin sonuçta...1-2 gün kendini dinlendir o zaman canım benim...
aşkitom afiyet olsun hayatım:)
ben de bugün döner yedimankaraya gedlim yemesem olmaz diyeceğim bi şeydi döner...buranın döneri başkadıır ve hep canım ister
yesem bi türlü yemesem bi türlü...ama dayanamadım yedim...evden kızılaya yürümüştüm,suçlulıuk duygusuyla kızılaydan da eve kadar yürüdüm...akşam yemeği de yemedim biraz meyve yedim...inşallah dengelemişimdir...
kızılaydan egzersiz dvd leri aldım güya burdayken yapacaktım,hazır burağa bakan oyalayan var diye...ama burdaki vcd çalar bozukmuş(
neyse yürüyebildiğim kadar yürüyücem ben de...
iyi geceler herkese..........
kız sen bana cesaretli diyorsun ama bizim arkadaş ilki 8 aylıkken kazara hamile kaldı.araları 17 ay.küçük bizimkinle yaşıt..ilk aylarda annesi hep yanında kaldı,sonra görümcesi geldi,küçüğü 1yaşına sokana kadar yardımcı biri oldu..ama şimdi o kadar rahatki..çocuklar arkadaş,hep birbirlerini arıyorlar azcık ayrı kalsınlar,onları görünce hemen yapmak istiyorum..en zor kısmını atlattım diyor kadında..
bu arada eşimde stajını ankarada yapmış,bazen yargıtayda işi oluyor birkaç günlüğüne gidiyoruz..o stajdayken bütün mekanları gezmiş yemiş içmiş bildiğin gurme olmuş..her gittiğimizde bütün öğünleri dışarda yiyoruz
şuranın kahvaltısı süperdir,buranın kebabı müthiştir,şuranın iskenderi,yok atatürk orman çiftliği falan sırf kaloriyiz görsen..sonra bende telafi etmek için kızlaya yürütüyorum ordan balgata...bi ağzımız tatlansın diyoruz keyif yapıyoruz burnumdan getiriyorsun diye yakınıyor..