Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben hafta sonu yoktum ve paylaşım yapamadım, bu sanırım uzunca bi süre böyle gidecek, baskalarına haksızlık etmek istemem o yuzden ben takımdan cıkmak istiyorum.
tmm geri dönmek üzere ayrıldı gösteririz seni.
kızlar aslıda bu hafta olmayacak ama cumaya kilo bildirecek
eşinin memlekete gitmiş orada net yokmuş haber verim dedim:)))
günaydın kızlar
benim detoks cumartesi hayal oldu
sadece 1 gün yaptım
tartıdada bir eksilme görmedim
çünkü aşırı şişkinliğim var
nasıl atlatacağım bilmiyorum
ama bu hızla gidersem 70 i görmem an meselesi
sıkıldım yıldım yoruldum diyetten kısıtlı yemekten.
ama farkındayımki saldığım anda geri gelecek kilolar onun için salmama gerekli
ne yapıp ne edip cumaya 66yı görmeliyim yoksa benim sonum hiç ii değil kızlar
bende şu regl bitsin oruç tutmaya başlayayım diyorum..hem hazırlık olur vücudum alışır.
burda kilo verilir ramazanda..geçn sene tutatım dedim 3 günde kilo verdim.çünkü iftarda su içmekten bişey yiyemiyordum,çorba içiyordum.suya o kadar hasret kalıyordum ki yemekten sonrada içmeye devam ediyordum..sahurdada susuz kalıcam diye içe içe bi hal oluyordum.gece meyve yiyordum tv falan izlerken..sonra sütüm kesilcek diye korktum ek gıdaya geçmemiştim bıraktım ama süzüldüm 3 günde.bakalım bu sene ne olacak.
sağol canım inş. kilo vermiş olarak geri dönerim.
seni coook iyi anliyorum..
kendine 1-2 gün izin ver.. tika basa ye..
göreceksin ki, bu durumda seni ' daha mutlu ' etmeyecek.
sonra kaldigin yerden devam edersin.
ben de 66 yi görmek istiyorum cuma günü.
insallah basaririz..
en kötü ihtimal son 2 gün ac gezicez :))
ayy hadi bakalimm.. burda havlar sogudu, ben pek ümitli degilim ramazandan :) kilo verme acisindan yanii..
sen bu hafta cuma ya kadar bozmazsan bu diyeti , inan bana en az 2 kiloo ..
ben sana eslik edecektim bugünde. ama disardaydim..-
süt alip icsem dedim .. ama migdemkalkti düsününce. bende ufak bir ccavdar ekmegi aldim yedim :kedi:
öglendede kaynanam lahmacun yapmis..
SIK yapmadigi icin , israrlara dayanamayip 2 dene yedim ..
gelincede yarim vienettayi götürdüm 8dondurma , yazayim da tr de var mi yok mu bilmiorumsempatiksalakcinni)
aksam bisey yemicem allah izin verirse :Saruboceq:laelaelaelaelae
ayy hilalcim cok üzgünüm bidenem.. yarin baslamaya caliscam protein diyetine..
ama senin bozmaman beni cok mutlu etti,, umarim seni hayal kirikligine ugratmamisimdir:kedi:
ayy inanmiyorum..kızlar size bişey dicem ben 2. çocuğu düşünüyorum kpss puanım gelsin sonra diyordum ama sonuç iyide olsa kötüde olsa bu ay deneyeceğim.eğer olurda atanırsamda kapak atmış olurum işe..ücretli izne ayrılırım 1 sene,asaletin tasdik edilmesi gecikir ama önemli olan kapak atmak..
eğer sonuç kötü olurda hiçbir yere atanamazsam 2012 ye hazırlanacağım 2 çocukla zor olur ama anam yanımda olur onunla çalışırım :))
nasıl sizce..araları az olsun istiyorumm..hazır sıcakken unutmayayım çocuk bakmayı
askito ya bana su diyeti bi anlat nasil kolaymi benimde acil vermem lazim 11 kiloda takildim daha en az 30 kilo vermem gerek bi anlatsan sevinirim canim