• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar
dün akşam regl den dolayı bayağı halsizlik yaşadım
sabah zor kalktım..
peynirli omlet ve ayran içtim sabah kahvaltısında
öğlene balık ve salata düşünüyorum..

günaydın kızlar

benim detoks cumartesi hayal oldu
sadece 1 gün yaptım
tartıdada bir eksilme görmedim
çünkü aşırı şişkinliğim var
nasıl atlatacağım bilmiyorum
ama bu hızla gidersem 70 i görmem an meselesi
sıkıldım yıldım yoruldum diyetten kısıtlı yemekten.
ama farkındayımki saldığım anda geri gelecek kilolar onun için salmama gerekli
ne yapıp ne edip cumaya 66yı görmeliyim yoksa benim sonum hiç ii değil kızlar

ayçin günaydın..gerçekten bir yerde insan kendine dur demeli..yoksa alıp başını gidiyor..biz çabuk kilo alan insanlarız acısı fena çıkıyor sonra bizden..
kilo vermek için çektiğin çileleri düşün,alırsan aynı ızdırabı bir daha yaşayacağını düşün..etkili olur

bende az önce muz yedim.ç..en yasak meyve..ama eşim almış cmt günü..aslında yazın aldırmıyorum muhafaza etmesi çok zor..dolapta kararıyorlar dışarda durması lazım ama burası çok sıcak..erimeye başlamışlar..kıza yedirerek bitirmeye çalışıyorum oda ha deyince bitmiyor..erimeye başlyanlardan birini çöpe atmayayım diye yedim valla..

bu arada 2 gündür hiç kaçamaksız yemeye çalışıyorum..midemin küçüldüğünü farkettim bu sabah..
kalorisi az yesem bile miktarı fazla tutuyordum demkki.şimdi miktarada çok dikkat ediyorum..bide kızdan kalanları sıyırıyordum..mesela çorba,meyve püresi vs..ama bunun farkında değildim belkide kilo vermemi engellenyenlerden biride budur.onuda kestim bakalım etki edecekmi...

slm kızlar ben hafta sonu yoktum ve paylaşım yapamadım, bu sanırım uzunca bi süre böyle gidecek, baskalarına haksızlık etmek istemem o yuzden ben takımdan cıkmak istiyorum.

slm kızlar ben hafta sonu yoktum ve paylaşım yapamadım, bu sanırım uzunca bi süre böyle gidecek, baskalarına haksızlık etmek istemem o yuzden ben takımdan cıkmak istiyorum.

tmm geri dönmek üzere ayrıldı gösteririz seni.

kızlar aslıda bu hafta olmayacak ama cumaya kilo bildirecek
eşinin memlekete gitmiş orada net yokmuş haber verim dedim:)))

bende şu regl bitsin oruç tutmaya başlayayım diyorum..hem hazırlık olur vücudum alışır.
burda kilo verilir ramazanda..geçn sene tutatım dedim 3 günde kilo verdim.çünkü iftarda su içmekten bişey yiyemiyordum,çorba içiyordum.suya o kadar hasret kalıyordum ki yemekten sonrada içmeye devam ediyordum..sahurdada susuz kalıcam diye içe içe bi hal oluyordum.gece meyve yiyordum tv falan izlerken..sonra sütüm kesilcek diye korktum ek gıdaya geçmemiştim bıraktım ama süzüldüm 3 günde.bakalım bu sene ne olacak.

günaydın kızlar

benim detoks cumartesi hayal oldu
sadece 1 gün yaptım
tartıdada bir eksilme görmedim
çünkü aşırı şişkinliğim var
nasıl atlatacağım bilmiyorum
ama bu hızla gidersem 70 i görmem an meselesi
sıkıldım yıldım yoruldum diyetten kısıtlı yemekten.
ama farkındayımki saldığım anda geri gelecek kilolar onun için salmama gerekli
ne yapıp ne edip cumaya 66yı görmeliyim yoksa benim sonum hiç ii değil kızlar

seni coook iyi anliyorum..
kendine 1-2 gün izin ver.. tika basa ye..
göreceksin ki, bu durumda seni ' daha mutlu ' etmeyecek.
sonra kaldigin yerden devam edersin.
ben de 66 yi görmek istiyorum cuma günü.
insallah basaririz..
en kötü ihtimal son 2 gün ac gezicez :))

bende şu regl bitsin oruç tutmaya başlayayım diyorum..hem hazırlık olur vücudum alışır.
burda kilo verilir ramazanda..geçn sene tutatım dedim 3 günde kilo verdim.çünkü iftarda su içmekten bişey yiyemiyordum,çorba içiyordum.suya o kadar hasret kalıyordum ki yemekten sonrada içmeye devam ediyordum..sahurdada susuz kalıcam diye içe içe bi hal oluyordum.gece meyve yiyordum tv falan izlerken..sonra sütüm kesilcek diye korktum ek gıdaya geçmemiştim bıraktım ama süzüldüm 3 günde.bakalım bu sene ne olacak.

ayy hadi bakalimm.. burda havlar sogudu, ben pek ümitli degilim ramazandan :) kilo verme acisindan yanii..

sen bu hafta cuma ya kadar bozmazsan bu diyeti , inan bana en az 2 kiloo ..:3:
ben sana eslik edecektim bugünde. ama disardaydim..-
süt alip icsem dedim .. ama migdemkalkti düsününce. bende ufak bir ccavdar ekmegi aldim yedim :kedi:

öglendede kaynanam lahmacun yapmis..
SIK yapmadigi icin , israrlara dayanamayip 2 dene yedim ..

gelincede yarim vienettayi götürdüm 8dondurma , yazayim da tr de var mi yok mu bilmiorumsempatiksalakcinni)

aksam bisey yemicem allah izin verirse :Saruboceq:laelaelaelaelae

ayy hilalcim cok üzgünüm bidenem.. yarin baslamaya caliscam protein diyetine..
ama senin bozmaman beni cok mutlu etti,, umarim seni hayal kirikligine ugratmamisimdir:kedi:

aşkitom ohhh valla lahmacunlar,dondurmalar dibine vurmuşun gızz :))))
bende erimeye yüz tutmuş muzlarımı değerlendirmek için bisküvili muzlu toplar yaptım. eritilmiş çikolataya batırdım..eşim kızım bayıldı tabi..bende bir tane yedim kocamın ısrarlarına dayanamadım..
ona kalsa bugün fıstıklı baklava alıp gelecekmiş.regl oldum canım tatlı ister diye..düşünceli mi desem düşüncesizmi..sonra diyet yaptığımı bildiği için sorayım demiş..bende 62 yi göreyim ödül olarak al dedim..

sabah peynirli omlet ve ayran içmiştim
öğlen ton balıklı salata ayran karpuz
akşam karpuz,1 tane muzlu top
2 kupa 5 i bir yerde çay içtim
45 dk pilates yaptım bu kadan :)))

kızlar size bişey dicem ben 2. çocuğu düşünüyorum kpss puanım gelsin sonra diyordum ama sonuç iyide olsa kötüde olsa bu ay deneyeceğim.eğer olurda atanırsamda kapak atmış olurum işe..ücretli izne ayrılırım 1 sene,asaletin tasdik edilmesi gecikir ama önemli olan kapak atmak..
eğer sonuç kötü olurda hiçbir yere atanamazsam 2012 ye hazırlanacağım 2 çocukla zor olur ama anam yanımda olur onunla çalışırım :))
nasıl sizce..araları az olsun istiyorumm..hazır sıcakken unutmayayım çocuk bakmayı

seni coook iyi anliyorum..
kendine 1-2 gün izin ver.. tika basa ye..
göreceksin ki, bu durumda seni ' daha mutlu ' etmeyecek.
sonra kaldigin yerden devam edersin.
ben de 66 yi görmek istiyorum cuma günü.
insallah basaririz..
en kötü ihtimal son 2 gün ac gezicez :))

ayy hadi bakalimm.. burda havlar sogudu, ben pek ümitli degilim ramazandan :) kilo verme acisindan yanii..

sen bu hafta cuma ya kadar bozmazsan bu diyeti , inan bana en az 2 kiloo ..:3:
ben sana eslik edecektim bugünde. ama disardaydim..-
süt alip icsem dedim .. ama migdemkalkti düsününce. bende ufak bir ccavdar ekmegi aldim yedim :kedi:

öglendede kaynanam lahmacun yapmis..
SIK yapmadigi icin , israrlara dayanamayip 2 dene yedim ..

gelincede yarim vienettayi götürdüm 8dondurma , yazayim da tr de var mi yok mu bilmiorumsempatiksalakcinni)

aksam bisey yemicem allah izin verirse :Saruboceq:laelaelaelaelae

ayy hilalcim cok üzgünüm bidenem.. yarin baslamaya caliscam protein diyetine..
ama senin bozmaman beni cok mutlu etti,, umarim seni hayal kirikligine ugratmamisimdir:kedi:

askito ya bana su diyeti bi anlat nasil kolaymi benimde acil vermem lazim 11 kiloda takildim daha en az 30 kilo vermem gerek bi anlatsan sevinirim canim

slm kızlar

kandiliniz mübarek olsun

dualarınız kabul olsun

bugün girmedim bütün gece oturdum

değişik bir sahur sahur yaptım

yarım ekmek kadar deildi çok azda değildi

ortalama bişeydi işte

bilemedim şimdi ölçüsünü

saat 4 buçuktu hazırladım soframı

açtım klimayı tvyi

ekmeğimi yedim

şeftali yedim

400 gr kadar soğuk şekersiz süt içtim

1 ltyi geçkin su

saat 7 de yattım 12de kalktım

biraz içerde klimayı açıp yattım

tv seyrettim

annaneme bir akraba geldi teyzemler geldi

ben gitmicektim aslında

babam annaneme bırakınca bende gittim

tabi oruçluyum servisi hazırladılar

toplandıktan sonra yarım saat kadar bulaşık yıkadım

sonra tatlı servislerinin bulaşıkları geldi onları duruladım

neyse 8di evdeydik 40 dk sonra iftardı

çok istediğim çorba vardı

tencere bulamadım

sonrada canım istemedi yapmak

öyle bekledim son bir kaç dk. kalktım sofra hazırlamaya

azcık patates salatası az yağlı

bir dilim börek

2 şeftali

350 gr süt

1buçuk lt su

şimdi de yıkanıp okucam

arada yine şeftali ve süt takviyelerim olacağina eminim

görüşmek üzere

iyi geceler

kızlar size bişey dicem ben 2. çocuğu düşünüyorum kpss puanım gelsin sonra diyordum ama sonuç iyide olsa kötüde olsa bu ay deneyeceğim.eğer olurda atanırsamda kapak atmış olurum işe..ücretli izne ayrılırım 1 sene,asaletin tasdik edilmesi gecikir ama önemli olan kapak atmak..
eğer sonuç kötü olurda hiçbir yere atanamazsam 2012 ye hazırlanacağım 2 çocukla zor olur ama anam yanımda olur onunla çalışırım :))
nasıl sizce..araları az olsun istiyorumm..hazır sıcakken unutmayayım çocuk bakmayı
ayy inanmiyorum..
ben de bugün bütün gün 2nci cocuk yapmayi düsündüm..sempatiksalakcinni
karar veremedim ama..
rahatimiza düskünüz esimle..
tama rahatlicaz derken.. hoop sil bastan :)
ama aralarida cok olsun istemiyorum.. birlikte oynasinlar.. ilerde problemleri oldugunda birbirlerine dani$sinlar ,paylassinlar istiyorum bazi seyleri..
ne bilim.. kafam cok karisikkafamçokkarıştı

sen ne is yapiorsun cnm?

askito ya bana su diyeti bi anlat nasil kolaymi benimde acil vermem lazim 11 kiloda takildim daha en az 30 kilo vermem gerek bi anlatsan sevinirim canim

güzelim bi dk sana netten kopyalayim.

PROTEİNLE ZAYIFLAMA DİYETİ

HEDEF: 1 HAFTADA 3-4 KİLO.
GÜNLÜK KALORİ: 900 KCAL

BU DİYET BOL PROTEİN İÇERDİĞİ İÇİN 1 HAFTADAN FAZLA UYGULANMAMASI ÖNERİLİR. UZUN SÜRE UYGULANMASI HALİNDE ZARARLI OLABİLİR. 1 HAFTA UYGULADIKTAN SONRA 2 HAFTA ARA VEREREK TEKRAR UYGULAYABİLİRSİNİZ

UYGULAMA7 GÜN BOYUNCA

SABAH : BİR TABAK DOĞAL YOĞURT/VEYA, 200-250 ML SÜT /VEYA 100 GR YAĞSIZ BEYAZ PEYNİR/VEYA 2 PARÇA JAMBON, 1 ADET MEYVE (MEYVE SUYU OLMAMALI), TATLANDIRICILI ÇAY VEYA KAHVE

ÖĞLE : 150 GR ET VEYA 200 GR BALIK YAĞSIZ BALIK VEYA 4 PARÇA PİŞMİŞ JAMBON, VEYA 2 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA, 200 GR SEBZE YEMEĞİ, YEŞİL SALATA, DOMATES, HAVUÇ, SALATALIK (1 ÇAY KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI İLE)

AKŞAM : 150 GR ET VEYA (1-2 PARÇA SOĞUK ET) 200 GR BUĞULAMA BALIK VEYA 3-4 PARÇA SOMON FÜME 200 GR HAŞLANMIŞ SEBZE; (PATLICAN, MANTAR, KEREVİZ, YEŞİL YA DA KIRMIZI BİBER, KABAK, ISPANAK, KUŞKONMAZ)

hihh böylesi daha makbul oldu. opuyorumnanaktan

ben 1 yil kadar hep basarili oldum bu diyette.. yanliz son dönemde islemiyor artik..
vücut cakti köfteyi.. yemiyor :)))​

şimdi 4 erik yedim

bu arada dışarı çıkıp gökyüzünü izlemenizi tavsiyee ederim

sanki gün ağarıyor

acayip bir aydınlık var

ama dolunayın aydınlığı deil

daha güzel bir şey bu

selam kızlar
gizemcim allah kabul etsin canım
hialcim ramazanda kilo verebildiğin için seni tebrik ederim süpermiş,ben mutlaka alırım çünkü iftarda dayanamaz yerim ayrıca davetler falan olduu için alınıyo işte...ikinci çocuk cesaretin içinse bravo diyorum...eşin de çok inceymiş bence...tatlı krizini bile düşünmüş bak ne güzel maşallah
ayçincm hoşgeldin canımıun içi...sıkma canını sen ipin ucunu bırakmazsın,bu kadar gelmişken yazık etmezsin tecrübelisin sonuçta...1-2 gün kendini dinlendir o zaman canım benim...
aşkitom afiyet olsun hayatım:)

ben de bugün döner yedim:(ankaraya gedlim yemesem olmaz diyeceğim bi şeydi döner...buranın döneri başkadıır ve hep canım ister:(yesem bi türlü yemesem bi türlü...ama dayanamadım yedim...evden kızılaya yürümüştüm,suçlulıuk duygusuyla kızılaydan da eve kadar yürüdüm...akşam yemeği de yemedim biraz meyve yedim...inşallah dengelemişimdir...
kızılaydan egzersiz dvd leri aldım güya burdayken yapacaktım,hazır burağa bakan oyalayan var diye...ama burdaki vcd çalar bozukmuş:((
neyse yürüyebildiğim kadar yürüyücem ben de...
iyi geceler herkese..........

Back
X