Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bu sabah ta ayni seyi düsünüyorum..
hilalin demesi gibi , al ver.. vücuduma eziyet ediyorum resmen..
1 yildir bir arpa boyu yol alamadim ..
ben 68-70 arasi kilomu korumaya calisacagim.
vermeye kalkinca veriyorum ve ertesi hafta diyetin verdigi yorgunluk ve yemek yeme özlemiyle verdigimi geri aliyorum.
yok böyle kilo aldikcada takima haksizlik ediyorum ..
eger yerim gececek kilosu fazla olan.. takima yeni enerji verecek biri olursa , ben ayrilmak istiyorum.
ha, bu demek degilki hic ugramicam.
yine burda olurum.. sizi destekler yorum yazarim. kilomu yazarim.
ama listeden cikayim.. ok mi?
kiloyu kolay vermenin rahatligi ile verdigimi hoop geri aliyorum zeynepcim ama yhaa(
belki daha zorlansam.. kendime hakim olmayi beceririm..
kızlar dün hiç giremedim
aslı hoşgeldin
zalimi üzülme tatlım yaa..biraz dilinin ayarı yok demekki kırılacağını düşünmüyor..bende bu gece kalkamadım yaaa..saati kurmuştum ama geç yatmıştık film izledik bi baktım vakit geçmiş..bu sıcaklarda su içmeden oruç tutamam..bende tutmadım..
aşkito haklısın bende bazen diyorum uğraşma boşuna metabolizman buna kadar izin veriyor..lisedeyken 66larda geziyordum..en zayıf olduğum dönem 60 tı..bilmem belkide bu halimizle barışık olmak lazım..ama ben çok istiyorum 59 u görmeden hamile kalmayacaktım ama olmayacak ..az kilo almaya bakacağım bende artık..bol yürüyüş hamile pilatesi vs dikkatli beslenmek...