Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslıcım memleket memleket gezmek sana yaramadı yavriimm:1:
yerleşik düzene geç toparlarsın hemenkaydirigubbakcemile5
ahh ahh biz o yeyip kilo alnlardan olamazyı canımboshayallersmile
allah bilmiş de yatamış...ben öyle olucam var yaaaaaaaaaaa...ooff offf midemi rahatlatır,2-3 tur atar tekrar tekrar yerdim...sevdiğim her şeyden...bıkana kadar...bıkar mıydım acababilmiyorumkismile
hahaha deli miyim neyim:roflol:

aslıcım memleket memleket gezmek sana yaramadı yavriimm:1:
yerleşik düzene geç toparlarsın hemenkaydirigubbakcemile5
ahh ahh biz o yeyip kilo alnlardan olamazyı canımboshayallersmile
allah bilmiş de yatamış...ben öyle olucam var yaaaaaaaaaaa...ooff offf midemi rahatlatır,2-3 tur atar tekrar tekrar yerdim...sevdiğim her şeyden...bıkana kadar...bıkar mıydım acababilmiyorumkismile
hahaha deli miyim neyim:roflol:

kilo almasam ben yerdim valla. bekarken öğrenciyken kilo almazdım. yediğim cipsler yüzünden safra kesem çamur dolu şu an. kilo almasak da sağlığı bozuyor netekim.

benim yerleşik düzen zor biras. 1 eylüle kadar anamların evinde galacaaam. neyse eşim gitsin de ben pazartesi başlıycam artık. utandım valla. tanıdığım en pisboğaz insan benim ya bilmiyorumkismile

aslı tatilde öyle oluyor yaaa.
bende gittim aldım da geldim veremiyorum bıktım bu halimden..
şu yerim yerim kilo almam diyenler varya hani..
onlar biz kadar bile yemiyorlar..onların yerim dediği bizimkisinin yarısından az onlara çok geliyor ama..
mankenler herşeyden yiyorum diyorlar ama bizim gibi tabak tabak değil 1-2 kaşık..
kilo almak isteyenler topiğini geziyorum bazen.
dertlerin ana sebebi aynı..yiyemiyorlar..yemeyi sevmiyorlar.
biz bu halimizle gece yemek yiyebiliriz..güya kilo vercez diyetteyiz..onlar yemiyor midemiz çöplük değil diye..
kilo almaya çalışırken bile sağlıklı olmak istiyorlar..meyve suyu içerek kilo almak istiyorlar.
soruyorum size bizde o şans olsa..kilo alman lazım deseler gece gündüz sağlıklı sağlıksız ayırt edermiyizz...valla ben cipsinden mantısına,böreğinden,çikolatasına,fast foodundan colasına kadar dibine vururdum bu iştahla..
herşey beyinde bitiyor işte..
biz aslında ne için zayıflamak istediğimizi bile bilmiyoruz belki azim yok..yada azim geliyor şöyle bir uğrayıp geçiyor..ben doğumdan sonra kilo verirken acaip azimliydim 20 kiloyu verdim bir rahatlama geldi azim gitti ondan beri 1 ileri 2 geri gidiyorum işte..beyinde bitiremiyoruz işi.
diyet deyince herşeyden mahrum kalmak geliyor aklımıza ve biz o"herşey"i yemek istiyoruz..daha çok aklımıza düşüyor.ben en çok neye kızıyorum biliyormusunuz..malum takımla bi sürtüşme oldu ya..yok yere iftira atıldı üstüme..onlar hiç hata yapmamış gibi üstümüze geldiler hatalı ben ve ayçin olduk..ben yine sustum söylemedim bildiklerimi..ama onlar suçlu bizi ilan etmekle kalmayıp acaip gaza geldiler..hırslandılar ve bundan bişey kaybetmediler..biz naptık..bende dahil hepimiz saldıkta saldık...hala 2 ay öncesiyle aynı kilolarda geziniyoruz..millet 2 ayda 8 kilo veriyor..biz kıskanç ilan edildik..çok istiyorlarsa versin onlarda birinci olsun dediler..geçen gün anlatmaya çalıştığım olay buydu işte..
bilmiyorum bu açlık psikolojisinden nasıl kurtulacağız.bende bir ara blumia vardı..yerdim yerdim sonra çıkartırdım..resmen bir hastalık..sonra başka bişey yapardım onu yerdim sonra yine çıkartırdım..bir günümün böyle gittiğini bilirim..bide kilo vermeyi bırak kilo almıştım o dönem.çünkü yediklerimizin hepsi çıkmazmış mideden zorlasak bile..eeee o kadar öküzden çok yersen midede bir sürü şey kalır biraz ondan biraz bundan..sonra mide asitinden herhalde ağzımın içi ve dudak kenarım fena yara oldu zaten bişey yiyemedim o ara dank etti kafama napıyorsun sen kendine gel dedim..hem çok günah,hem psikolojim gitgide bozulacak dedim..aç insanları düşündümde öyle bıraktım..ne manyakmışım yaa.

günaydın hatta tünaydın güzel topicim:)
aslıcım kendine haksızlık etme tatlım bu ara senin için şaşırtma haftaları olsun vücut salsın ooohh bu hatun gene eski günlerine döndü yaşadık diye sonra da şoka girsin garibim tekrar dönüşün muhteşem olacak ben inanıyorum:)))
emoşum canım benim yazdıklarımı üşenmeden okuyosanız ne mutlu bana:dance:
gelelim hilalime haklısın tatlım bizde malesef hırs yok ama o da neden kaynaklanıyo biliyo musun biz biraz daha fazla düşünüyoruz bence takım olarak daha duygusalız birbirimizi olumlu yönde motive etmeye çalışıyoruz bazen ben de diğer topiclere giriyorum da birbirlerini o kadar sert dillerle ve üslupla eleştiriyolar ki ben direk kaçarım yani öyle bi ortamdan...bi de şöyle bi durum var topiğimizde hemen herkes oldukça bi fazla kilo vermiş zaten şimdiye kadar yarisci sen emoş aşkito gizem aslı kendimi dahil etmiyorum ama illa ki vücut direnir belli bi zaman sonra sanırım ki bence öyle direnme aşamsındayız hepimiz haklısın bi ileri iki geri oluyo ama bazen de böyle duraklamak gerekiyo demek ki...bence olan olayları kafana takma haa dersen ki hadi kızlar bi cevap verelim şunlara gösterelim kendimizi ben acaip gazlıyım zaten sen girersen ben her türlü cevooo:roflol::roflol:(umarım geniş aileyi izliyosundur esprim havada kalmasın:)
hadi kızlar bu hafta görelim bakalım herkes gerçekten de sıkı tutsun iş...yürüyüşse yürüyüş diyetse diyet.....
savulun uleyyyynnnnn!!!!!!7.takım geliyorrrkötükedihüso:enbuyukkk:delikafadulden:lepi::lepi:

ayy çok güldüm zeynep..izlememmi..eşim çok der bana her türlü hiloooo diye..çatlak:roflol:

evet yaa biz birbimize olur olur verirsin yaparsın edersin diyoruz hiç gaza getirmiyoruz ceza vermiyoruz belkide ondan bu kadar seriyoruz..pazartesi başlıyorum oruca çok umutluyum bu oruçtan yoksa seriyorum valla bi güzel..

ayy çok güldüm zeynep..izlememmi..eşim çok der bana her türlü hiloooo diye..çatlak:roflol:

evet yaa biz birbimize olur olur verirsin yaparsın edersin diyoruz hiç gaza getirmiyoruz ceza vermiyoruz belkide ondan bu kadar seriyoruz..pazartesi başlıyorum oruca çok umutluyum bu oruçtan yoksa seriyorum valla bi güzel..

hadi bakalım hilooooo:)))göreyim seni...bak bi kilo verme o zaman soracağım ben sanakötükedihüsokötükedihüso..ben de sana söz veriyorum datlum 69 olacağım bu hafta inşallah...
dutmayın beniii...yürüyüşüme gidiyorum...:))))yeniden gaza gelelim kızlar hırs yapalım gelişelim güzelleşelim..hadi bakalım kimse çemberin dışında kalmasın...herkes bişeyler yazsın topiğimize can gelsin...ormanlarımızı koruyalım(mesaj kaygısı bastı:)))
yürüyüşümden sonra geleceğim..beni özleyin anacığıııımmm...byyy...

Son düzenleme:
slm kızlar

ebtuna arkadaşımızı bireyseldeki başarısından dolayı tebrik ediyoruz. :lepi: alkisalkisalkis

13.takımdan sevgilerle. a.s.

inanamıyorum kendime haftaya çok vereceğimden eminim tabi yemezsem birde ramazan geliyor aman ya dünde hastalandım bide rubenis endüstriyel vantilatörlerden aldık evde kuralım diye ayağını durduramadık bıraktık öylece bugün tekrar gittik çalışmadı şaşırdım yenisini getirip kurdular hemen onu öylece iade ederiz dediler kurulusunu aldık geldik süper serinletiyor ama hayran kaldım gelince patates salatası yedim azcık yemekten sonrada fenalaştım kötü oldum iyice tansiyonum yükseldi herhal baş dönmesi yaparmış düşse çünkü yarım saat kadar yattım kendimi toparlayıp eczaneye gittim belki açıktır diye değilmiş şanpuan yoktu onuda aldık gelirken yıkandım buz gibi suyla kendime geldim baya ama çok ağrım var ilaç fayda etmiyor pazartesiye kadar dayanayımda iğne yaptırcam en çok üzüldüğüm de ramazanın başlarında orucumu kaçırcamohaoldumsmile

gizem geçmiş olsun vantilatörünüzde hayırlı olsun..
zeynep ne güzel tam gaza gelmişsin sen..bende bu hafta pazartesi başlayacağım herşeye..sabahları pilates yapacağım hazır halim varken.bugün hiçbişey yapasım yok sadece kitap okuyorum..ama 5i bir yerde çayımı içtim 2 kupa..
offf bu hafta versem bari..
ramazan sonuna kadar 61 i görmezsem çıkacağım zaten takımdan böyle bir hedef koydum kendime.

ewet ya hilalcim hastanelik oluyorum işte böyle regl olunca işkeeeeeeeeeeeeeeeeenccccccccccceeeeeeeeeeee gerçi olmamasıda bir sorun ameliyattan beri 4er gün önce atıyor bunu farkettim

işte bundan süper bişey
sinbo-rubenis-endustriyel-ayakli-vantilator-mb_203832_r1.jpg

onlar biz kadar bile yemiyorlar..onların yerim dediği bizimkisinin yarısından az onlara çok geliyor ama..
mankenler herşeyden yiyorum diyorlar ama bizim gibi tabak tabak değil 1-2 kaşık..
biz bu halimizle gece yemek yiyebiliriz..güya kilo vercez diyetteyiz..onlar yemiyor midemiz çöplük değil diye..
kilo almaya çalışırken bile sağlıklı olmak istiyorlar..meyve suyu içerek kilo almak istiyorlar.
soruyorum size bizde o şans olsa..kilo alman lazım deseler gece gündüz sağlıklı sağlıksız ayırt edermiyizz...valla ben cipsinden mantısına,böreğinden,çikolatasına,fast foodundan colasına kadar dibine vururdum bu iştahla..
biz aslında ne için zayıflamak istediğimizi bile bilmiyoruz belki azim yok..yada azim geliyor şöyle bir uğrayıp geçiyor..ben doğumdan sonra kilo verirken acaip azimliydim 20 kiloyu verdim bir rahatlama geldi azim gitti ondan beri 1 ileri 2 geri gidiyorum işte..beyinde bitiremiyoruz işi.
diyet deyince herşeyden mahrum kalmak geliyor aklımıza ve biz o"herşey"i yemek istiyoruz..daha çok aklımıza düşüyor.ben en çok neye kızıyorum biliyormusunuz..malum takımla bi sürtüşme oldu ya..yok yere iftira atıldı üstüme..onlar hiç hata yapmamış gibi üstümüze geldiler hatalı ben ve ayçin olduk..ben yine sustum söylemedim bildiklerimi..ama onlar suçlu bizi ilan etmekle kalmayıp acaip gaza geldiler..hırslandılar ve bundan bişey kaybetmediler..biz naptık..bende dahil hepimiz saldıkta saldık...hala 2 ay öncesiyle aynı kilolarda geziniyoruz..millet 2 ayda 8 kilo veriyor..biz kıskanç ilan edildik..çok istiyorlarsa versin onlarda birinci olsun dediler..geçen gün anlatmaya çalıştığım olay buydu işte..
bilmiyorum bu açlık psikolojisinden nasıl kurtulacağız.bende bir ara blumia vardı..yerdim yerdim sonra çıkartırdım..resmen bir hastalık..sonra başka bişey yapardım onu yerdim sonra yine çıkartırdım..bir günümün böyle gittiğini bilirim..bide kilo vermeyi bırak kilo almıştım o dönem.çünkü yediklerimizin hepsi çıkmazmış mideden zorlasak bile..eeee o kadar öküzden çok yersen midede bir sürü şey kalır biraz ondan biraz bundan..sonra mide asitinden herhalde ağzımın içi ve dudak kenarım fena yara oldu zaten bişey yiyemedim o ara dank etti kafama napıyorsun sen kendine gel dedim..hem çok günah,hem psikolojim gitgide bozulacak dedim..aç insanları düşündümde öyle bıraktım..ne manyakmışım yaa.

çok doğru yazmışsın canım ya. ben de 73e gelince saldım kendimi. evlendiğimde bu kilodaydım diye ideal kilom gibi bir rahatlama geldi üstüme. bunları yazarken bile önümde keççap mayonezli makarna duruyor. pazartesi bırakcam ya yemeyi şimdi yersem kilo almam sanki.
valla evimde olsaydım salona gider koşardım. spor beni yemekten alıkoyuyor ama burda çok zor malesef. ankaraya taşınınca hemen bir spor salonuna yazılıcam.

benim bir arkadaşım var. kızın boyu 165 civarında. 42 kiloydu. ben yaplı et yerken iğrenerek bakıyordu. kilo almayı çok ama çok istiyordu. kolları çöp gibiydi ona göre. giydikleri yakışmıyordu. ben ona dedim ki sen böyle yağlı mağlı dersen kilo alamazsın. o da dedi ki ama bu çok sağlıksız. bence midesi almıyor ondan yiyemiyor. yoksa sağlıksız olduğundan değil. cips filan yiyor ama midil midil. aslında yiyememek çok zor. ben hamileyken herşey midemi bulandırıyordu. şimdiki iştahlı halimi özlemiştim.

ama herşeyin bir ortasını bulmamız lazım. nasıl yerleşecek bu mantık bende bilemiyorum. evlendiğimden beri kilo problemim var tam 3 yıldır. her sene eylülde spora yazılıyorum. veriyorum sonra geri alıyorum. ilk alışımda 82 olmuştum, ikinci turda 95. allah korusun 3.sünde 100lere çıkmıyım. yok ama ben haftaya başlıyorum. yeter artık. bu zevkten de öte resmen pis boğazlık. karnım doyuyor ama buna rağmen yiyorum midem bulanıncaya kadar. benim gibi olan var mıdır acaba.

günaydın hatta tünaydın güzel topicim:)
aslıcım kendine haksızlık etme tatlım bu ara senin için şaşırtma haftaları olsun vücut salsın ooohh bu hatun gene eski günlerine döndü yaşadık diye sonra da şoka girsin garibim tekrar dönüşün muhteşem olacak ben inanıyorum:)))
emoşum canım benim yazdıklarımı üşenmeden okuyosanız ne mutlu bana:dance:
gelelim hilalime haklısın tatlım bizde malesef hırs yok ama o da neden kaynaklanıyo biliyo musun biz biraz daha fazla düşünüyoruz bence takım olarak daha duygusalız birbirimizi olumlu yönde motive etmeye çalışıyoruz bazen ben de diğer topiclere giriyorum da birbirlerini o kadar sert dillerle ve üslupla eleştiriyolar ki ben direk kaçarım yani öyle bi ortamdan...bi de şöyle bi durum var topiğimizde hemen herkes oldukça bi fazla kilo vermiş zaten şimdiye kadar yarisci sen emoş aşkito gizem aslı kendimi dahil etmiyorum ama illa ki vücut direnir belli bi zaman sonra sanırım ki bence öyle direnme aşamsındayız hepimiz haklısın bi ileri iki geri oluyo ama bazen de böyle duraklamak gerekiyo demek ki...bence olan olayları kafana takma haa dersen ki hadi kızlar bi cevap verelim şunlara gösterelim kendimizi ben acaip gazlıyım zaten sen girersen ben her türlü cevooo:roflol::roflol:(umarım geniş aileyi izliyosundur esprim havada kalmasın:)
hadi kızlar bu hafta görelim bakalım herkes gerçekten de sıkı tutsun iş...yürüyüşse yürüyüş diyetse diyet.....
savulun uleyyyynnnnn!!!!!!7.takım geliyorrrkötükedihüso:enbuyukkk:delikafadulden:lepi::lepi:

canım benim çok sağol. inşallah veririm hızla. daha olmadı yine detoks filan yaparım. gerçi baygınlık geçiresim geliyo ama çok işe yaramıştı. benim tek yapmam gereken şey spor. gerisi kendiliğinden geliyıor.

aslıcım oruç tutuyormusun sadece çorba meyve türü atlatabilirsen kilo verirsin zaten hızla iftarda sirkeli su içmeyide düşünüyorum

aslıcım oruç tutuyormusun sadece çorba meyve türü atlatabilirsen kilo verirsin zaten hızla iftarda sirkeli su içmeyide düşünüyorum

yok canım tutmuyorum. çok zor ya. bütün gün aç kalıp akşam yemeklere saldırmamak çok zor.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım o kadar haklısın ki...yazdıklarının her kelimesine katılıyorum:içelim:
yiyorum kilo alamıyorum diyenlerin çoğu aslında hiç bi şey yemiyo...yani bize göre hiç bi şey yemiyo:kedi:
bana da yiyip yiyip kilo almayacaksın deseler danalar gibi yerdim heralde...patlayana kadar:kedi:
diyet yaparken sevdiğimiz şeylerden mahrum kalacağımızı düşünüyoruz...bu da bizi olumsuz etkiliyo,çünkü biz yemek yemeyi seviyoruz...
şuna da katılıyorum:bizim takımdaki arkadaşların çoğu büyük kilolar vermiş arkadaşlardan oluşuyo...ben de 20 kiloya yakın verdim mesela...doğum kilolarını vermeye çalışan arkadaşımız çok...büyük kilolar verdikten sonra kalan 5-6 kilo çok daha zor gidiyo:1no2:
neyse...canımız sağolsun:1hug:bi gaza gelir aşarız inşallah bunları dakaydirigubbakcemile5hadi herkes toplansınolumunekankayizsmile
slm kızlar

ebtuna arkadaşımızı bireyseldeki başarısından dolayı tebrik ediyoruz. :lepi: alkisalkisalkis

13.takımdan sevgilerle. a.s.

aaaaaaaaadelikafaduldenne başarım varmış kuuu?hiç bilmiyodumsempatiksalakcinniayy ne güzel çok sevindim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

zeynepcim yazdıklarını tabii ki de okuyorum hem de zevklekaydirigubbakcemile5espiriklerini de yerim...ben de doğayı sevelim yeşili koruyalım ve sigaraya hayır diyorum bu arada:lepi:
çok güzel gaza gelmişsin canım...hadi böyle devam et:dance:
gizem vantilatör hayırlı olsun...güle güle serinleyin:icecream:
hilalcim şu takımdan çıkacağım lafını da bırakalım yaa...bunu hepimiz düşünmüşüz belli ki...ben de çok düşündüm...ama bak herkes bizim gibi...o yüzden burdayız işte...birbirimizi anlıyor destek veriyoruz:1hug:

bugün benim arkadaşımın düğünü vardı kızlar...
sabah hafif bi kahvaltı ettim...ondan sonra bi şey yiyemedim...fırsatım olmadı...küçücük bi parça tost,biraz çubuk kraker,8-10 tane üzüm ve bir kurupastanın yarısı...
demek ki çok yoğun çalışsam ya da yoğun bi hayatım olsa çok rahat kilo vericem.)))
koşturmadan aklıma yemek yemek gelmedi...gelse de fırsatın olmadığı için hemen unutuveriyorsun:))
bugünü böyle geçirdim...yarın bu açlıkla yemeklere saldırmazsam iyidir:)keşke hep böyle az yesem dedim valla...

bugün benim arkadaşımın düğünü vardı kızlar...
sabah hafif bi kahvaltı ettim...ondan sonra bi şey yiyemedim...fırsatım olmadı...küçücük bi parça tost,biraz çubuk kraker,8-10 tane üzüm ve bir kurupastanın yarısı...
demek ki çok yoğun çalışsam ya da yoğun bi hayatım olsa çok rahat kilo vericem.)))
koşturmadan aklıma yemek yemek gelmedi...gelse de fırsatın olmadığı için hemen unutuveriyorsun:))
bugünü böyle geçirdim...yarın bu açlıkla yemeklere saldırmazsam iyidir:)keşke hep böyle az yesem dedim valla...

yoğun bir hayat(ama çok yoğun) gerçekten insana kilo verdiriyor..
ben üniversite 2 deyken sabah erken kalkar okual giderdim..alttan derslerim vardı,2. öğretimlede onlara girerdim,okulda bişey yemeyi sevmezdim.genelde sadece taze sıkılmış portakal suyu içerdim.aslında yiyecek şey çok fazla..ooo dolu ama fast food yada pastane ürünleriyle geçiştirsem biliyordum bomba gibi olacağım..ondan yemezdimm..zaten okulda biraz daha pahalı oluyordu:kedi:eee malum öğrenciyiz..paramın boğaza gitmesinden çok kıyafete gitmesi taraftarıydım.
neyse okuldan çıkardım bir dersanenin etütlerine giriyordum..parasızbilmiyorumkismile zaten okul bitmeden para vermezlerdi..ordanda geç çıkıyordum ve çok yorgun oluyordum..gün boyu yediğim şey avucumun içini geçmezdi..eve yorgun geldiğim için yemek yemek istemezdim..çok kilo vermiştim şuan istediğim 57 kiloya düşmüştüm.
hatta 40 beden bi etek almıştım 1.sınıfta 67 kiloyken,bir gün üstümde o vardı artık bol geliyordu..etek araboy bişeydi ne uzun ne kısa,merdivenden çıkarken nasıl oldu başardım bastım bilmiyorum etek hooop popomdan düştü...allahtan okulun içiydi ve sadece bir arkadaşım vardı merdivende..kız gülmekten ders dinleyemedi o gün..başkaları olsaydı rezalet yaaa:1:akannehir

bu dönem benim ömrümde en zayıf dönemimdi..bir kaç ay sürebildim sefasını..offf off..orta okulda bile 60 kiloydum benyaaa

Back
X