günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
hilalcim ben üniversitedeyken her şeyi yiyodum valla...ders çıkışlarında ya da aralarında okulda arkadaşlarla toplanır mutlaka bi şeyler yerdiksempatiksalakcinniama hiç kilo almazdım...54-55 kilo aralığındaydım...üniversite3ün başında eşimle tanıştım,o zaman 52kiloydum düşünboshayallersmileama genelde kilom 54-57 arasıydı
bana ne olduysa evlendikten sonra kilo almaya başladım..ee gençlik gidiyor metabolizma daha yavaş çalışıyor...evlilikle birlikte daha monoton bi hayat başlıyo,davetler yemekler vs...gece eşin gelince yenen geç yemekler,ooff off..öyle işte...üniversite çağlarımda hiç durmazdık hatırlıyorum da,çok gezerdik,her yere de yürürdük...ee kilo durmuyor haliyle
sabah tartıldım 65,5 çıktım
dünkü gibi aç durup bi kaç gün böyle gitsem o kiloyu sabitlerdim belki...ama normal yemeye başlayınca hemen yerine koyarım o kiloyuboshayallersmileyoğun bi işim ya da hayatım olmasını zayıflamak için istiyorum yaneesırnaşık şey

hilalcim ben üniversitedeyken her şeyi yiyodum valla...ders çıkışlarında ya da aralarında okulda arkadaşlarla toplanır mutlaka bi şeyler yerdiksempatiksalakcinniama hiç kilo almazdım...54-55 kilo aralığındaydım...üniversite3ün başında eşimle tanıştım,o zaman 52kiloydum düşünboshayallersmileama genelde kilom 54-57 arasıydı

sabah tartıldım 65,5 çıktım