Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gizemcim canım benim çok teşekkür ederim öteki tarafa yazmışsın yeni gördümyerimsenibenopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile...
sezer jülyetti di mi?bilmiyorumkismile
ben de çok uzun sayılmam 167 yim,ama kemiklerim iri benim,kiloyu kaldırıyorum sankifisfisfis

julyetcim hoş geldin .....a.s.
seni tekrar aramızda görmek NE güzel birde bebişle ALLAH BAGIŞLASIN ...:ecrin_bebek::nazar:
hosbulduk canım..nasılsın....
jülyet allah bağışlasın bebişini canım..iyi durumdasın bence...ben doğumdan sonra 84 kloya çıktım o kiloyla başladım diyete düşünboshayallersmile

ben doğuma bi hafta kala 85 kiloydun tatlım...7 ayda bu kadar verdim..diyetsiz..emzirme bitince aranıza katılmak istedim...

jülyet inşallah haftaya da sen birinci olursun canım...bizde kalsın birincilik:))
ben doğuma 85 kiloyla gittim doğumdan 78le çıktım ama emzirirken tekrar 84 oldum canım:))her halükarda kilo alıyom işte yaaa...

bütün kilo veren takim arkadaslarimi ve özellikle Zalimi yi tebrik ediyorummm..
güzel bir tatliyi hakettinn !!

9FE82E2_PEMBE_BUKET.jpg

jülyet inşallah haftaya da sen birinci olursun canım...bizde kalsın birincilik:))
ben doğuma 85 kiloyla gittim doğumdan 78le çıktım ama emzirirken tekrar 84 oldum canım:))her halükarda kilo alıyom işte yaaa...

ahh su emzirme :) bende 85 le girip 73 le cıktım doğumda iyi kilo gitti aslında ama cok fazla aldım ben 25 i gecmişti...sonra süt olsun diye yiye yiye yine aldım....
senin bebiş kaç yasında

2 yaşını geçen ay doldurdu canım...temmuz 2008 doğumlu bi oğlum var,küçük aşkım küçük prensim canımın canı o benim:))

ay yok.. ikincide akillandik ama demi..
süt olmuyormus o kadar yiyince :))
walla ben süt olsun diye 6 kilo aldim 84 kilonun üstüne. topu topu 2 bucuk ay emzirdim sempatiksalakcinni

gizemcim tebrik ediyorum canım benimalkisalkisalkisa.s.
biz birinici olmasak da bizden biri bizi temsil etmiş işte yeterkaydirigubbakcemile5
bu hafta birlikten kuvvet doğar dedik çok iyi bi iş yaptık kızlar hep böyle devam ederiz inşallaholumunekankayizsmilekendimize geldik valla çok iyi oldu:dance:

aslı eğer 73 olamasaydın elimden çekeceğin vardı heeedelikafadulden
bu arada hilal ankarada değil canım,deniz kenarı bi yerdeymiş ankarayı öylesine yazmış...ben ankaradayım gelirsen beklerimkaydirigubbakcemile3

jülyet allah bağışlasın bebişini canım..iyi durumdasın bence...ben doğumdan sonra 84 kloya çıktım o kiloyla başladım diyete düşünboshayallersmile

ben 40-42 giyiyorum..pantolonlarda genelde 42 oluyor,kalıplar dar çünkü,ama etek-elbise bedeni 40 oluyor...38 olsam nerdeee aahh ahhboshayallersmileaslıcım ideal bedenimiz aynı demek:1:

hadi canlarım biraz dinlenip devam edelim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

evet len büyük laf ettim valla. iyki 73 olmuşum sempatiksalakcinni bu arada browni intens yedim (iyi poh yedim) süper! (kızlar duymasın)

ben daha en az bi hafta gelemem angaraya. evim yok ki

küçük bi farkla ikinci olmuşuz yani haa...olsun kızlar sonuç süper bence..biz manevi olarak istediğimiz tatmine eriştik önemli olan da buydu...helal olsun canlarıma:))

valla sizi bilmem ama ben hiiiiç hırs mırs yapmıyorum. kaçıncı olduğumuz da pek umrumda değil açıkçası. benim için önemli olan kendimizi mutlu hissedeceğimiz kiloya inmek. gerisi fasafiso. ben sırf lafımı yememek için 73 oldum sempatiksalakcinni

kızlar teşekkür ederim umarım sezercik birinci olur bu hafta bu arada ewet julyet sezer öyle demi tatlım ya emoş fark resmi yokmu koysan fena meraktayımda yani

ahaha ben aslı gibi endamlı değilim boylu poslu biri deilim keşke olsaydım sizin gibi uzun boylu 160 boyunda biriyim işte sanırım sezerle aynı boydayız benim hedefim beden olarak deilde yakışan olarak kalması tercihim aslımında dediği gibi zayıf güzel deil sporcu güzel yani taş gibi biri olmak isterim her zaman için

gizoş baya incelme var dimişsin. resmini goysana yewrum

ben doğuma 87 ile gittim. 76 ile çıktımdabi bikaç ayda 19 kilo almayı başarmıştım -tatlicadiarzu-

2 yaşını geçen ay doldurdu canım...temmuz 2008 doğumlu bi oğlum var,küçük aşkım küçük prensim canımın canı o benim:))

amanin gözlerim yaşardı. emoşa bak anne olmuş da oğlunu severmiş. seni kim sevsin kıss olumunekankayizsmile

aslım tebrikler yemedin lafını sözünü tuttun kilo almak yok demi ama neyse hafta sonu kaçamakları olacaktır elbet neyse bende peynir pide yedim iftarda yicek bişi bulamadım ağzıma göre bol yağlı kıymalı bamya domatesli ve nohutlu ayrı ayrı pişmiş iki çeşit pilav ve cacık vardı hiç birini sevmem neyse böle işte

uyy ben bugün iftarda..
durun sayayim bakim ..

3 cesit tatli
azicik corba
ve 6 cesit yemek yedim haha

cok gicigimmmmmmmmmmmmm

aslii yaramasin löp löp yag olmasin intense'in insallahh..
nasil canim istiyorrr.. ama yok burdaa
hamile kalirsam yollarsinizz bana demiiiiiii???:ecrin_bebek:

aslım tebrikler yemedin lafını sözünü tuttun kilo almak yok demi ama neyse hafta sonu kaçamakları olacaktır elbet neyse bende peynir pide yedim iftarda yicek bişi bulamadım ağzıma göre bol yağlı kıymalı bamya domatesli ve nohutlu ayrı ayrı pişmiş iki çeşit pilav ve cacık vardı hiç birini sevmem neyse böle işte

ben ağşam karnıyarık yedim. en sevdiğim şey

uyy ben bugün iftarda..
durun sayayim bakim ..

3 cesit tatli
azicik corba
ve 6 cesit yemek yedim haha

cok gicigimmmmmmmmmmmmm

aslii yaramasin löp löp yag olmasin intense'in insallahh..
nasil canim istiyorrr.. ama yok burdaa
hamile kalirsam yollarsinizz bana demiiiiiii???:ecrin_bebek:

kıs minnacık bişiy zaten. mideme inene kadar buharlaşmıştır sempatiksalakcinni ayy işallah hamilesindir. belirti var mı? ben gönderirim bacım.

Back
X