Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbulduk canım..nasılsın....julyetcim hoş geldin .....a.s.
seni tekrar aramızda görmek NE güzel birde bebişle ALLAH BAGIŞLASIN ...:ecrin_bebek:![]()
jülyet allah bağışlasın bebişini canım..iyi durumdasın bence...ben doğumdan sonra 84 kloya çıktım o kiloyla başladım diyete düşünboshayallersmile
jülyet inşallah haftaya da sen birinci olursun canım...bizde kalsın birincilik:))
ben doğuma 85 kiloyla gittim doğumdan 78le çıktım ama emzirirken tekrar 84 oldum canım:))her halükarda kilo alıyom işte yaaa...
gizemcim tebrik ediyorum canım benimalkisalkisalkisa.s.
biz birinici olmasak da bizden biri bizi temsil etmiş işte yeterkaydirigubbakcemile5
bu hafta birlikten kuvvet doğar dedik çok iyi bi iş yaptık kızlar hep böyle devam ederiz inşallaholumunekankayizsmilekendimize geldik valla çok iyi oldu:dance:
aslı eğer 73 olamasaydın elimden çekeceğin vardı heeedelikafadulden
bu arada hilal ankarada değil canım,deniz kenarı bi yerdeymiş ankarayı öylesine yazmış...ben ankaradayım gelirsen beklerimkaydirigubbakcemile3
jülyet allah bağışlasın bebişini canım..iyi durumdasın bence...ben doğumdan sonra 84 kloya çıktım o kiloyla başladım diyete düşünboshayallersmile
ben 40-42 giyiyorum..pantolonlarda genelde 42 oluyor,kalıplar dar çünkü,ama etek-elbise bedeni 40 oluyor...38 olsam nerdeee aahh ahhboshayallersmileaslıcım ideal bedenimiz aynı demek
hadi canlarım biraz dinlenip devam edelim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
küçük bi farkla ikinci olmuşuz yani haa...olsun kızlar sonuç süper bence..biz manevi olarak istediğimiz tatmine eriştik önemli olan da buydu...helal olsun canlarıma:))
ahaha ben aslı gibi endamlı değilim boylu poslu biri deilim keşke olsaydım sizin gibi uzun boylu 160 boyunda biriyim işte sanırım sezerle aynı boydayız benim hedefim beden olarak deilde yakışan olarak kalması tercihim aslımında dediği gibi zayıf güzel deil sporcu güzel yani taş gibi biri olmak isterim her zaman için
jülyet inşallah haftaya da sen birinci olursun canım...bizde kalsın birincilik:))
ben doğuma 85 kiloyla gittim doğumdan 78le çıktım ama emzirirken tekrar 84 oldum canım:))her halükarda kilo alıyom işte yaaa...
2 yaşını geçen ay doldurdu canım...temmuz 2008 doğumlu bi oğlum var,küçük aşkım küçük prensim canımın canı o benim:))
aslım tebrikler yemedin lafını sözünü tuttun kilo almak yok demi ama neyse hafta sonu kaçamakları olacaktır elbet neyse bende peynir pide yedim iftarda yicek bişi bulamadım ağzıma göre bol yağlı kıymalı bamya domatesli ve nohutlu ayrı ayrı pişmiş iki çeşit pilav ve cacık vardı hiç birini sevmem neyse böle işte
uyy ben bugün iftarda..
durun sayayim bakim ..
3 cesit tatli
azicik corba
ve 6 cesit yemek yedim haha
cok gicigimmmmmmmmmmmmm
aslii yaramasin löp löp yag olmasin intense'in insallahh..
nasil canim istiyorrr.. ama yok burdaa
hamile kalirsam yollarsinizz bana demiiiiiii???:ecrin_bebek: