Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[ı]gece kuşlarııı nasılda döktürmüşsünüz..burada olduğunuzu bilsem gelir katılırdım muahbbete sahuru bekliyorum 1 film izledim..2.sine başlasammı ki..sıkılırım daha 1 saatten fazla varyaa

bananeee bende face istiyorum özelden yolayın ekleyyim sizi.[/ı]

aşkito benim hiç belirti yok..tek eblirti( eğer hamileysem) arada kasıklarıma sancı giriyor..uyku hali hep var zaten..he oruç hem sıcak olunca kendimi zorla uyutturuyorum ki zaman geçsin..bende çarşamba adet olmalıyım bakalım nasip kısmet..tırın tırın...heyecan bastı az kaldı kıssss...

ben varya hamileliğimi geç öğrenmek isterim eden bilmem ama beklemek kasar 3.5 aylık falan olsun mesela ay ne güzel olur ona kavuşacağım vakit az kalır

ay benim feysimmmmmm yuuuuuuuuuuuk :((((((((
bekarken alacaktim ,alamadim.. evlenincede parayi denklestiremedim sempatiksalakcinni

hilall senin daha cok varmis yafrumm..
sende yasiyonmu piskolojik hamilelik ? :)))
ben en gec p.tesi alacagim sonucu.

emoşşşş kız sana gizemden yada deryadan herneyse baktım..çok güzelsin yaaa.gözlerinin içi gülüyor..ayrıca ne kadar zayıfmışsın önceden..şimdide çok kilolu değilsin çok hoşsun ama böyle dedim diye salma sakın haaaa...diyete devam..

ilk defa pisi pisine sahur yaptım hemide tek başıma

kimseyi uyandıramadım

4 defa kaldırmaya gittim ama nafile

yarını yesinler bakalım

3 buçuktan 5e 10 kalaya harika bir sahur

3 domates bol tuzlu tulum peyniri

işkence ediyorum sanki kendime

peynirsemişim galiba iftar sahur peynir yedim

üstüne bol su 1e yakın armut yine su ve ezan okundu bıraktım

(olmadı benide yeseydin) dediğinizi duyar gibiyim :roflol:

günaydın kızlar dümkü iftarımı ve sahurumu yazayım hemen

iftar 1 kase çorba,3 bardak su,2 servis kaşığı kadar haşlanmış makarna sos yağ yok..üzerine sarımsaklı yoğurt
karpuz

sonra yine arkadaşlarla sahile indik biri güllaç getirmiş 1 dilim yedim çok hafifti.

çay,maden suyu,bol su içtim sahura kadar

sahurda 1 kepçe çorba
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
zeytin..

ay bide eşimin stajdan sınıf arkadaşının tayini buraya çıkmış,eşi de yeni kuradan hakim çıkmış..dün gece aradılar biz yarın ev bakmaya geliyoruz diye insan önceden söyler hiç sevmem son dk işlerini..
sonuçta çocuklu evim hergün temizlik gerekiyor ama hergün yapamadığım oluyor hele bu sıcaklarda..
evin süpürülmesi lazım zaten 12 de geldik sahilden. sabah 7.30 da burda olurlarmış..ben ne ara süpürcem evi.kızdım tabi bayağı.eşimde eve getirmeyeyim istersen dedi.zaten yer ayarlatmışlardı sabah siz dinlenin biraz ayağıyla oraya götürürüm dedi sende süpürürsün evi dedi..
şimdi sabah sabah temizlik yaptım her yerimden ter damlıyor..daha pazara markete çıkmamız lazım.iftara davet edeceğim artık..şimdi eşimle ev bakıyorlar.

herkese günaydın kızlar.....

dün sabah acillerde kosturduğum için kahvaltımı 12 de yaptım:keloks
öğlen de:üzüm ve muz...
akşam:2 kasık menemen..2 kasık bulgur...ve uzun aradan sonra ekmek yidim....

2 saat so nra iki top dondurma yidim.....

ve eşim için sahur hazırlarken yarım patates haslama yidim...
ühüüü cok yidim yaa bugün cezalıyım

Back
X