Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler kızlar:3:
zeynepçim ne güzel demek uludağa çıktınız..orası serindir atbii bursanın sıcağından sonra süper gelmiştir sizekaydirigubbakcemile5
burası da çok serin canım,annemin yeleğiyle duruyorum düşün:1:gerçi bursada serinelmiş eşim öyle söyledi...ama ankara gibi değildir kesinlikle..burası harika yaa..ben de üşümeyi özlemişim,çok hoşuma gitti bu durum...balkona çıkınca üşüyoruz:1:

gizemcim genç kızsın yaa bulaşıklar sana kalıyo tabii,kolay gelsin...
evet bi de bayramda baklava olayı varboshayallersmileherkes de ısrar ediyo,yesen bi türlü yemesen bi türlü..burağı bahane edip yememeye çalışıyorum ben de ne yapiimbenneyaptımki

eveeeet sıra geldi itiraflarıma:kedi::kedi::kedi:
regliydi ,gelendi gidendi ,anne yemeğiydi,ankaraya gelmişim canım çekiyodu derken yükümü aldım gidiyorum:çok üzgünüm::tomato:
bugün son artık dedim...
yarın yürüyüşe ve nivea body e başlıyorum..kesina.s
1eylülde okula başlıcam,bu şekilde gidersem bıraktığım yerden başlamış olurum üzülücem:1no2:bayrama da az bi zaman kaldı...hemen yarın silkelenip kendime geleyim..bu şımarıklık pahalıya malolacak yoksa:1no2:

iyi geceler kızlar...
emoşum uludağ gerçekten de süpperdi:)))bu arada aman sakın diiim haaa ipin ucu henüz kaçmadan hemencecik toparlan bakem...
gizemim benim de tercihim kıştan yana en azından bunalmıyo insan..üşümenin çaresi var da terlemenin yok hele de bursa gibi nemli bi yerde...

iftarımı yazayım bu arada:
2 adet hurma 1
1 adet zeytin
1 ad karnıyarık
4 kaşık pilav
cacık
salata

1 saat yürüyüş (2 kupa 5i bi yerde çay)

ara:
2 ad. incir
1 top dondurma

yarın görüşürüz güzeller...öpüldünüz:)))a.s.

evet zeynepçim san akatılıyorum üşümenin çaresi var ama sıcağın yok..çok bunaldık bu sene valla..allah hayır etsin...
ben de bir an önce toparlanmak istiyorum canım..salınca devamı geliyo çünkü..ha bugün ha yarın derken kilocuklar toplanıveriyo:((
yarın hemen sıkı yönetime geçmem lazım...

jülyet bence iyisin canım..dün çok yedim demiştin ama bence dünkü yediklerin de gayet iyiydi
ben rejim anlayısım cok salakça bişi ben rejimdeyden hiç bişi yememeliyim...sanki büyü bozulcakmıs gibi geliyor
sezer fazla deil üzülme bence ama kaçamak bölümüne çok giriyorsun

]ahhh 2 hafta önceki halimi bilsen bunlar yanında ka kalır :)
tek sorunum kaçamak zaten...[

bugün yediklerim...
03.00 1 dlim uno ekmek 2 catal kasarlı omlet
11.00 de yeşil elma
19.00da muz
20.00:bir pors ızgara tavuk 1 kasık pilav
güllaç.....

acaba güllaç masum bir tatllımı :uhm: pastanede baklavalar içimi eritti ama güllaç alıp cıktım

eşimle sahurda yidim diye kendime ceza verdim bugün..kahvaltı etmicem die
sonra kuaföre gittim işim okaa uzadıki kulaklarımda uzadı..
:mymeka: bu sabah kahvaltı etmediğim için :mymeka:

jülyet çok aç kalmışsın canım yaa kıyamam...güllaç sütlü tatlı canım pek ağır sayılmaz korkma...
ama bu kadar az yeme..ben de senin gibi yapıyordum bi ara..yersem bozulacak diye korkuyordum..ama normal yemek yemeye başlayınca çok kilo alıyorun o zman..hiç yiyemiyorsun...o yüzden ye az az bence...

sevgili çıtır bayanlarım daha yatmadım mis gibi serin havayı içime çektim azcuk iş yapcam 11-12 gibi yatarım bugün minik bir misafirimiz var 10-11 yaşlarında yarın oruç tutacakmıştı minik bey bizde kalcak yarın da burda yani öbür gün akşama belki gider o zmn a kadar pek nete giremeyebilirim pc hastası çocuk ne edem

canlar hepiniz varsınız demi facede oraya koyayım faceye yüzümüde kapatmak zorunda kalmam bugün koyarım fotoyu bakalım fark varmı pantolom be bady hoşuma gidiyor duruşu ama 70 bir insem aaah ah

aşkit kız bak seni bekliyom nerdesin gel söyle biran önce sonuç nedir ecrinmi :ecrin_bebek: yoksa reglmi

günaydın kızlar..gözüme çarpanı söylüyorum hemen

emoş sakın bak haaa çabuk topla kendini..reglsisi gelene gideni bahane değil hemen alıyorsun sende ben gibi topla kendini cumaya kadar lütfen..sonra birbirimizden görüp hepimiz salıyoruz zor topladık zaten lütfen...,

dün yediklerim
iftarda davetliydik

çorba
taze fasülye
köfte
tavuk baget
salata yedim

pilav sigara böreği sarma yemedim

çayın yanında güllaç yedim ama midem çok kötü yandı çookk

sahurda 1 kase çorba,makarna salatasıbiraz peynir yedim

bol bol suuu..

menülerinizi görünce gözün dolanıyor ya nerenize sığdırıyorsunuz inanamıyorum oruçluyken boğazımdan geçen tek şey su olsun istiyorum bak düşünüyorum akşama fasulyeyi nasıl ycem diye emoş hatırlıyonmu kendimi zorluyom demiştin du ben onu kevgirle suynu süzdürüp tabağa koyayım yanına yoğurt ki bnm gibi yiyen yoktur idare etmem lazım bide çorba tmm işte demi

ayy inanamıyorum o kadan sevindimki anlatamam ilk denemede tutturdu bak aşkito beslenmene çok dikkat edeceksin bundan sonra oruö tutuyormuydun tutuyorsan tutma sakın hergün mutlaka sütünü için taze olsun yediğin yumurta haha sanki bana noluyorsa sayıyorum bak ağırda kaldırma sakın aa kendimi tutamıyorum hadi ben kaçtım allah herşeyi gönlüne göre versin

Back
X