iyi geceler kızlar
zeynepçim ne güzel demek uludağa çıktınız..orası serindir atbii bursanın sıcağından sonra süper gelmiştir sizekaydirigubbakcemile5
burası da çok serin canım,annemin yeleğiyle duruyorum düşün
gerçi bursada serinelmiş eşim öyle söyledi...ama ankara gibi değildir kesinlikle..burası harika yaa..ben de üşümeyi özlemişim,çok hoşuma gitti bu durum...balkona çıkınca üşüyoruz
gizemcim genç kızsın yaa bulaşıklar sana kalıyo tabii,kolay gelsin...
evet bi de bayramda baklava olayı varboshayallersmileherkes de ısrar ediyo,yesen bi türlü yemesen bi türlü..burağı bahane edip yememeye çalışıyorum ben de ne yapiimbenneyaptımki
eveeeet sıra geldi itiraflarıma:kedi::kedi::kedi:
regliydi ,gelendi gidendi ,anne yemeğiydi,ankaraya gelmişim canım çekiyodu derken yükümü aldım gidiyorum:çok üzgünüm::tomato:
bugün son artık dedim...
yarın yürüyüşe ve nivea body e başlıyorum..kesina.s
1eylülde okula başlıcam,bu şekilde gidersem bıraktığım yerden başlamış olurum üzülücem:1no2:bayrama da az bi zaman kaldı...hemen yarın silkelenip kendime geleyim..bu şımarıklık pahalıya malolacak yoksa:1no2:

zeynepçim ne güzel demek uludağa çıktınız..orası serindir atbii bursanın sıcağından sonra süper gelmiştir sizekaydirigubbakcemile5
burası da çok serin canım,annemin yeleğiyle duruyorum düşün

gizemcim genç kızsın yaa bulaşıklar sana kalıyo tabii,kolay gelsin...
evet bi de bayramda baklava olayı varboshayallersmileherkes de ısrar ediyo,yesen bi türlü yemesen bi türlü..burağı bahane edip yememeye çalışıyorum ben de ne yapiimbenneyaptımki
eveeeet sıra geldi itiraflarıma:kedi::kedi::kedi:
regliydi ,gelendi gidendi ,anne yemeğiydi,ankaraya gelmişim canım çekiyodu derken yükümü aldım gidiyorum:çok üzgünüm::tomato:
bugün son artık dedim...
yarın yürüyüşe ve nivea body e başlıyorum..kesina.s
1eylülde okula başlıcam,bu şekilde gidersem bıraktığım yerden başlamış olurum üzülücem:1no2:bayrama da az bi zaman kaldı...hemen yarın silkelenip kendime geleyim..bu şımarıklık pahalıya malolacak yoksa:1no2: