Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zeynep canım benim çok üzüldüm yaa..inşallah düşündüğün gibi değildir ya..ama nedne böyle oluyor araştırıldımı hiç..bide benim bildiğim düşükten sonra 3 ay beklemek lazım
çok geçmiş olsun ya ne diyeceğimi bilemedim gözlerim doldu valla..

kızlar eb kilo almaktan çok korkuyorum ya..çok dikkat etmem lazım.
aklımda hep kilo almak var kabus gibi geliyor..millet gibi 9 kiloyla bitirmeyi başarabilirmiyim acaba
gerçekten doğumdan sonra vermesi çok sıkıntı oluyor.
4 ayda 20 kiloyu verdim ama bide bana sorun..tek düşündüğüm kilo haline gelmişti.
ben en çok bulantım kesildikten sonraki ay aldım bide kalsiyum eksiklğinden kaynaklanan bişey herhalde kalçam ağrımış yürüyememiştim 7. ayda o ay çok aldım..diğer aylat dikkat ettim 1 kilo aldım 1.5 falan en fazla..
şimdi montiyle beslenmek istiyorum ama yasaklarda karpuz var
hiç dayanamıyorum bu sıcaklarda karpuza soğuk soğuk çok iyi geliyor.

o kadar üzüldümki anlatamam ya zeynebim umarım bişi olmaz keşke test yapmasaydın yada hemen doktora gitseydin belki ilaçla tuttururlardı bir tedaviye alınsan kuzum bu 3. bebek çok üzülüyorum ya acayip moralim bozuldu ağlıcam şimdi

rüyamda bebegimi düsürdüm. simdi hatirliyorum.
parca parca bisiler cikti icimden.

demek bunu duyacakmisim ( aklima geldikce agliyorum..

hilal ömrümüz diyetle gececek.. bu bir gercek.
ben de bunu düsünerek , diyorum ki.. kac kere hamile olacagim ki.
simdi yemeyecegim.. simdi kendime izin vermeyecegim de ne zaman yiyecegim.

beyaz ekmek yerine cavdar ekmegi al.
cok gec saatte yememeye calis.
ama canin ne cekiyorsa ye.
allahin izniyle dogumdan sonra birlikte yine burda olacagiz. el birligiyle veririz.

valla zeynep aklımdan çıkmıyorsun ya çok üzüldüm((

aşkito haklısın ama doğumdan sonra daha zor oluyor bence..hadi hamileyken kilolar su götürüyor ama doğumdan sonra sen ve kilolar öylece sırıtıyorsunuz..

zaten beyaz ekmek hiç yememeyi düşünüyorum
çavdar ve tam buğday yicem..
şu 3 ay hayırlısıyla geçerse bol bol yürüyüş yapmak istiyorum
ebru şallı ekimde doğum yapacakmış hamile pilatesi dvd si hazırlıyormuş.
onu çıkarınca alırım onuda yaparım..
ama işte bu 3 ayda almamalıyım kesinlikle..ne yapıp edip almamalıyım..sağlıklı beslenerek tabiki..

Günaydın .... bu takıma yeni katıldım ....uzuuuuun zamandır gram veremiyorum ama inanıyorum bu şekilde hep beraber istediklerimizi yapacağız. Herkese sevgiler :))
hoşgeldin aramıza
ben takım kaptanı ayçin
haftaya listede olursun ama sana kurallarımızıda koyalım bir oku ondan sonra tekrar görüşürüz.
hilalcim bende 2.ye hamile kalırsam senin gibi düşünürüm çünkü sonrasında kilolarınla ve 2 çeşit kıyafetle başbaşa kalıyorsun

zeynepcim ne diyeceğimi bilemedim inan çok ama çok üzüldüm

belkide korktuğun gibi değildir.
hemen üzülme doktora git ve bolbol dinlen

****7.TAKIM 171.ETAP ****

yarisci (68,0/
askito (69,6/ayrıldı çünkü hamiş
ebtuna (64.6/
pregant (73,0/
sailormoon (67,1/
zalimi (75,4/
ohcanimadeysin (63,5/ ayrıldı çünkü hamiş
JJuLiEtt(68,0/

neira(58,0/yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KİLO(

Son düzenleme:
Günaydın .... bu takıma yeni katıldım ....uzuuuuun zamandır gram veremiyorum ama inanıyorum bu şekilde hep beraber istediklerimizi yapacağız. Herkese sevgiler :))

bu arada kendini tanıtırmısın

kaç kilosun yaş kaç,boy kaç hedefin ne

ne işle meşgulsün vs....

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75=0,0133333 *100=1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

Son düzenleme:
yarıscım 1.470 cıkan sonuc 1.4 mü yoksa 1.5 olarakmı sayılıyor
ya bende önceden bunlar hazır excel dosyası vardı ama kaybettim sende vardı

ay millet hamile olduğumu öğrendi ya illa bi laf dicek..
2.çocuğu yapmaya karar verdiğime göre çalışmayı düşünmüyormuşum.
zaten çalışamazmışım da 2 çocukla olmazmış..ay size ne beeee derdi sizi mi gerdi..daha gencim çok şükür..2012 kpss ye hazırlanırım annemin yanında..sanki hiç çalışan anne yokmuş gibi konuşuyorlar

kızlar bir sürliğine aranızdan ayrılmam gerek rezerve gerek yok döndüğümde listede olmasamda olur sebebini sormayın canımı sıkan şeyler var ama döncem ve o zaman anlatırım neler olduğunu

nazar degiyor topige galiba..

hilal takma canim kafana. kime neymis..
benim de babam bana cok sokurdaniyor, calismiyorum diye.
ama ben istemiyorum.. kimseyi ilgilendirmez..
herkesin kendi tercihi.

kızlar merhaba takımda fırtınalar kopuyor. akşam bi ara gelmeye çalışıcam. dün 20lik dişimi çektirdim . suratım şişti. çok ağrım var. bi de adet oldum yatak döşek yattım. geri gelicem. kilom aynı.

iyi geceler kızlar...
ayçinim beni fırçalamamaışsın:))
zeynepçim aklım hala sende ben de çok üzüldüm inan...
hiloş sen de takma kimseyi canım kimseyi ilgilendirmez,aşkitin dediği gibi herkesin kendi tercihi yani...
gizem sana ne oldu canım yaa?merak ettik ama böyle ayrılınmaz ki...inşallah kötü bi şey yoktur,uzun süre gelmeyecek misin?hiç açıklama yapmamışsın ama kırıldım bak...hani saçlarının fotosunu ekleyecektin ne oldu?
jülyetçim çizelgene bayıldım yaaa...2010da obez 2011de lopez haaa.))ben hep obez olucam galiba(
hilal doğum kilolarıyla ilgili sana katılıyorum hamişleyken o kilolar idare ediliyo ama doğumdan sonra giyecek kıyafet bulamayıp onlarca kiloyla başbaşa kalınca insan çöküyor(dikkat etmemiz lazım hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…