hoşgeldin aramızaGünaydın .... bu takıma yeni katıldım ....uzuuuuun zamandır gram veremiyorum ama inanıyorum bu şekilde hep beraber istediklerimizi yapacağız. Herkese sevgiler :))
hilalcim bende 2.ye hamile kalırsam senin gibi düşünürüm çünkü sonrasında kilolarınla ve 2 çeşit kıyafetle başbaşa kalıyorsunkızlar eb kilo almaktan çok korkuyorum ya..çok dikkat etmem lazım.
aklımda hep kilo almak var kabus gibi geliyor..millet gibi 9 kiloyla bitirmeyi başarabilirmiyim acaba
gerçekten doğumdan sonra vermesi çok sıkıntı oluyor.
4 ayda 20 kiloyu verdim ama bide bana sorun..tek düşündüğüm kilo haline gelmişti.
ben en çok bulantım kesildikten sonraki ay aldım bide kalsiyum eksiklğinden kaynaklanan bişey herhalde kalçam ağrımış yürüyememiştim 7. ayda o ay çok aldım..diğer aylat dikkat ettim 1 kilo aldım 1.5 falan en fazla..
şimdi montiyle beslenmek istiyorum ama yasaklarda karpuz var
hiç dayanamıyorum bu sıcaklarda karpuza soğuk soğuk çok iyi geliyor.
valla zeynep aklımdan çıkmıyorsun ya çok üzüldüm((
aşkito haklısın ama doğumdan sonra daha zor oluyor bence..hadi hamileyken kilolar su götürüyor ama doğumdan sonra sen ve kilolar öylece sırıtıyorsunuz..
zaten beyaz ekmek hiç yememeyi düşünüyorum
çavdar ve tam buğday yicem..
şu 3 ay hayırlısıyla geçerse bol bol yürüyüş yapmak istiyorum
ebru şallı ekimde doğum yapacakmış hamile pilatesi dvd si hazırlıyormuş.
onu çıkarınca alırım onuda yaparım..
ama işte bu 3 ayda almamalıyım kesinlikle..ne yapıp edip almamalıyım..sağlıklı beslenerek tabiki..
Günaydın .... bu takıma yeni katıldım ....uzuuuuun zamandır gram veremiyorum ama inanıyorum bu şekilde hep beraber istediklerimizi yapacağız. Herkese sevgiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?