Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hehehe jülyet haklısın,artık dikkatli yazmak lazım hamile bacularımız var:))
sen bu kelokslarla iyi duruyosun valla ben doymuyorum maşallah sana...
bu arada aslı nerde yavv kayıplarda gene?

ne bileyim ebtuancım yaa ne güze 1000 i gecmiyordum hatta bugün dahada sıkmıstım
hep kaynanamın yüzünden bide yemeden önce kalorisine baksana sen :mymeka:
delimiyim neyim kaçamak yapınca sankim günaha girmişim gibi hissediyom

bayramın 2.günü kuzenim evleniyo hedefimi 65 yaptım...
zaten hareketim alası var bende sabah 7.30 dan akşam 9.30 a kadar hep kosturmaca kıızm hiç yerinde durmuyor.uyuduğu zamanlarda pc basındayım...

aldığın kalori çok az julyet umarım verirsin biz pek veremiyoruzda yada durma dönemine geldim artık umarım daha fazla almadan atlatırım bu iki haftayı umarım çok deli yatıyor acayip dönüyor sürekli dönüyor ya çok komik dün görememiştim kardeşimde onla yatıyor korkar diye çok fena bir ara kaçtı kız o ne ya diye neyse o döndükçe ben düzeltiyorum şimdilik :roflol: ama benimde gitmem lazım artık sarıla sarıla uyusunlar :roflol:

kızlar tek kelimeyle söyleyim 3 günde 9-10 tatlı yiyeceğim bu kesin senede 1 gün tatlı yiyorum denemez aslında kurbandada yiyorum çünkü ama hiç tatlı yemeden onları bekliyorum ben helede b...... ve bizde yapılacak ş..... kesin yicem yemicem demiyorum ama umarım fazla almam 78e yol yaptım daha ötesine geçmeyip hızla devam etcem şuan 75,5 ile 76 arasındayım

yani hamişler olmasaydı yazardım tam ama montiye yazdım aşkit sakın bakma hilal sende oraya gitmişsin gözünü kapa görme sakın sizler oraya bakabilirsiniz kızlar ama yazacağım neler yediğimi bayramda tam 14 gün kaldı

bugün saçımıda kestirdim bilmiyorum yazdımmı ama foto çekildim faceye koycam yorumlarınızıda bekliyorum okmu şekerler ama yarın

gizemcim kaldıkmı bizbize
takım kçüçücük kaldı hemen takviye yeni üye girişimi yapmalı
annende gelebilir tabiki neden olmasın

bende çok sorun yaşamadım hatta 8. aya kadar araba kullandım ve doğumdan 4 gün önceye kadar çalıştım doğumdan sonra 41. gün işbaşı yaptım.bu tempoyu düşününce ben tabiki 2.ciyi düşünmüğyorum yoksa ahanda böle olurum gibi geliyor kafamçokkarıştıdelikafaduldensempatiksalakcinni
yalnız anlamadığı şey eğer tempolu geçirmeseydim kaç kilo alırdım acaba ???? emoşum yine süpersin gayet iyi gidiyorsun
bugün saçımıda kestirdim bilmiyorum yazdımmı ama foto çekildim faceye koycam yorumlarınızıda bekliyorum okmu şekerler ama yarın

vakit bulunca face bakacam

günaydınlarrrrrrrrrrr

jülim üzülme tatlım arada kayınvalde ve annelerin gazabına uğrarız.
ama sen eminim 65 olacaksın düğüne kadar

Günaydın .... bu takıma yeni katıldım ....uzuuuuun zamandır gram veremiyorum ama inanıyorum bu şekilde hep beraber istediklerimizi yapacağız. Herkese sevgiler :))

selam kızlar ne yazık ki ben gene kaybediyorum bebişimi ...şu an çok kötü durumdayım adet oluyorum..takımdan çıkarmayın beni isterseniz bu hafta izinli yazın sadece...bu gidişle hamilelik zor benim için...bu 3. oluyo...bakalım nasip ne zamana vakti zamanı gelmemiş demek ki daha ...
kötü durumdayım çok sancılı şekilde adet oluyorum aynı bi önceki gibi oldum..bana dua edin bi kaç gün belki giremem kusura bakmayın moralim çok bozuk..bu sefer metanetli olamadım heveslenmiştim çok..
akşam belki uğrar kilomu bildiririm sonra bi süre herşeyden uzak kalmayı düşünüyorum bitkisel hayata gireceğim sanırım..doktor koşturmaları falan...arada girer durumumdan haberdar ederim sizi...
hepinizi öptm kızlar ....

Tesadüf girdim takıma canım çok üzüldüm okuyunca. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Güçlü durmaya çalış diyeceğim ama çok zor biliyorum.
Allah sana güç kuvvet versin.

Günaydın .... bu takıma yeni katıldım ....uzuuuuun zamandır gram veremiyorum ama inanıyorum bu şekilde hep beraber istediklerimizi yapacağız. Herkese sevgiler :))
hosgeldin canım...

insallah basit bir kanamadır insallah bebeğin seni bırakmaz canım...

zeynep çok geçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm:teselli:allah sabır versin sana..sakın moralini bozma,her şeyde bir hayır vardır...ama belki de korktuun olmamıştır üzme kendini hemenbilmiyorumkismileçok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun:2:

yeni gelen arkadaş hoşgeldin aramıza kolay gelsin sana da...a.s.

ayçinim bana süper gidiyorsun dedin ama yüzünü kara çıkarttım,tuuu desen yeri vallaohaoldumsmile
dün gece inanılmaz şeyler oldu bana,yediklerimi yazmaya kalksam ince bi kitap olurohaoldumsmile
içime canavar girdi sanki,kendimi durduramadım:sinifsinif:
zaten sabaha kadar uyuyamıyorum,dolu mideyle daha zor uyudum ama ğalıyordum nerdeysemafoldumben
çok üzgünüm gerçekten...ama yapamadım duramadım işte:gitme:
bugün kendimi dinlicem,sıkmıcam,yemicem dedikçe ters tepiyor sanırım,kendimi fazla strese sokmayayım belki normale dönerim:sinifsinif:
çok özür dilerim sizlerden:çok üzgünüm:
bana da hamile yazın bari rezil olmayayım cümle aleme:CüvCüv::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…