gizemcim kaldıkmı bizbizeee bu hafta listeden 3 kşi çıkıyor ne yapcaz ayçin harika bir takım oldu bura hadi 2 kişi bilerek bekledi bebişi zeynep süppriiiz yaptı 8dik 5 kalcaz bari 12ye tamamlayalım listeyi haberin olsun bekleyen olursa çağırırım bende hatta annem de hazırlanıyor o mu gelse sempatiksalakcinni monti yapcak bayramdan sonra başlıcak
bende çok sorun yaşamadım hatta 8. aya kadar araba kullandım ve doğumdan 4 gün önceye kadar çalıştım doğumdan sonra 41. gün işbaşı yaptım.bu tempoyu düşününce ben tabiki 2.ciyi düşünmüğyorum yoksa ahanda böle olurum gibi geliyor kafamçokkarıştıdelikafaduldensempatiksalakcinniyeni hamisleri tebrik ediyorum..zeynep insallah bu sefer gönlüne göre olur hilalcim benim esim bu aralar evde olmasa kizima bakamazdim 2 haftadir yatiyom..
insaallah sende öyle olmaz..
emine ne güzel senin bulantilarin olmamis suan bi ögretmen oldugumu ve okul dönemi oldugunu düsünemiyorum..bugün itibariyle kendimi iyi hissettim mutfaga girdim toparladim bulanti azalincada acaba bisey mi oldu psikolojisi oluyo ne tuhaf degilmi?
aycin sen düsünmüyormusun 2.yi..
emoşum yine süpersin gayet iyi gidiyorsunsiz mesafeleri bilemeyecksiniz tabii ama ben yine de yazayımsempatiksalakcinnievden kızılaya kadar yürüdüm,ordan avm ye gittim gezdim,ordan metroyla sıhhiyeye gittik ordan da eve yürüdükhihoyyytyani bayaa yürüdüm ama çoook çalışmam gerek çooookboshayallersmile
öğlen yemeğimi avm de yedim..ızgara köfte ve bol salata...yanında da doğadanın narlı-kuşburnulu içeceğini içtim güzeldi tavsiye ederim:içelim:
sonra yürürken çok acıktım 2 top dondurma yedim:icecream:
sonra kardeşim bana komplo yapmak ister gibi pasta aldı ama 1-2 kere çatalın ucuyla tadına baktım yemedim....ama dayanamadım canım tatlı istedi,2 tane bisküvi yedim...
sanırım çok acıkmışım,eee 3e 4e kadar da uyumuyorum...küçük bi tabak taze fasulye yedim...
yeter daha da durmam lazımlmaz:
şimdi de çay içiyorum
gördüğünüz gibi ağzım hiç boş durmayacak:roflol:
bugün saçımıda kestirdim bilmiyorum yazdımmı ama foto çekildim faceye koycam yorumlarınızıda bekliyorum okmu şekerler ama yarın
selam kızlar ne yazık ki ben gene kaybediyorum bebişimi ...şu an çok kötü durumdayım adet oluyorum..takımdan çıkarmayın beni isterseniz bu hafta izinli yazın sadece...bu gidişle hamilelik zor benim için...bu 3. oluyo...bakalım nasip ne zamana vakti zamanı gelmemiş demek ki daha ...
kötü durumdayım çok sancılı şekilde adet oluyorum aynı bi önceki gibi oldum..bana dua edin bi kaç gün belki giremem kusura bakmayın moralim çok bozuk..bu sefer metanetli olamadım heveslenmiştim çok..
akşam belki uğrar kilomu bildiririm sonra bi süre herşeyden uzak kalmayı düşünüyorum bitkisel hayata gireceğim sanırım..doktor koşturmaları falan...arada girer durumumdan haberdar ederim sizi...
hepinizi öptm kızlar ....
hosgeldin canım...Günaydın .... bu takıma yeni katıldım ....uzuuuuun zamandır gram veremiyorum ama inanıyorum bu şekilde hep beraber istediklerimizi yapacağız. Herkese sevgiler :))
selam kızlar ne yazık ki ben gene kaybediyorum bebişimi ...şu an çok kötü durumdayım adet oluyorum..takımdan çıkarmayın beni isterseniz bu hafta izinli yazın sadece...bu gidişle hamilelik zor benim için...bu 3. oluyo...bakalım nasip ne zamana vakti zamanı gelmemiş demek ki daha ...
kötü durumdayım çok sancılı şekilde adet oluyorum aynı bi önceki gibi oldum..bana dua edin bi kaç gün belki giremem kusura bakmayın moralim çok bozuk..bu sefer metanetli olamadım heveslenmiştim çok..
akşam belki uğrar kilomu bildiririm sonra bi süre herşeyden uzak kalmayı düşünüyorum bitkisel hayata gireceğim sanırım..doktor koşturmaları falan...arada girer durumumdan haberdar ederim sizi...
hepinizi öptm kızlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?