hayır canım belli bi diyet listesi yok...teşekkürler juliet. emzirmiyorum artık maalesef. belli bi diet listemiz falan var mı?
kuarlları okudum juli ama sadece hergün gelip yazma kısmında sorun yaşayabilirim benim işim genelde dışarda yani masa başı değilim akşamda malum Kuzeyden fırsat olmuyor bu durumda beni kabul etmezlermi.geri kalan herşeyi yapmaya çalışırım ama.
evet aslıcım zararlı faaliyetlerle meşgulsün diye düşündüm.))
ama ben o faaliyetlerle fazlasıyla meşgul oldum maalesef(((((
aaaahhhh ahhhhhhhhhhh bana bi mucize lazım....
Merhaba arkadaslar, aranıza katılmak istiyorum ben de. Kuralları okudum ama konuşmalarınıza bakamadım. Benim kilo durumum söyle. Boyum 1.63, hamile kaldığımda 53 kg dim, ilk aylar mide problemlerim oldu ve 49 a indim. Ocak ayında dogum yaptım, 69,5 kiloyla doguma girdim, doğumdan sonra 61 dim. Ancak süt yapicam diye 71,5 kiloya kadar çıktım, su anda 66 kiloyum. Hayatımda hiç 56 kiloyu gecmemistim, hiçbir kıyafetim olmuyo, moralim bozuk. Çok az yememe rağmen kilo da veremiyorum, zaten benim bünyem hep böyleydi, fazla yemem, yersem de hemen kilo alırım.
Lütfen beni bilgilendirin, ne yapmam gerek?
Günaydındaha bu sbah tartıldım 69.4 kiloyum ve boyum 1.72. Son bir kaç sene öncesinde ve en son geçen yaz 62 kiloydum.. Şuanki hedefim de 62 kilo olmak. Önceden istediğim kiloya çok gelibiyordum ama yaştan herhalde (34 yaşındayım) kilo vermem çok zorlaşıyoruz. işim de bana çok yardımcı olmuyor bankacıyım zaman zaman dışarılarda olsam da masa başı işim de yoğun... Burada anneler ve anneadaylarının arasında olmak güzel. Beim de 1 bızım var 7 yaşında. Herkesi tek tek tanıyamadım ;tüm hamile arkadaşlar umarım sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.... Herkese şimdiden iyi haftasonları :dance:
aslıcım ben sadece hamilelik kısmını güsel atlattım doğum sonrası lohusalık sendromu bir sene sürdü bende hala daha kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum hem işin bu yönü hemde maddi manevi 2. çocuk sorumluluğu almak bana ağır olacak o yüzden eşimde bende 2.yi düşünmüyoruz allahım defnemize ömür versin
jülğm takımda tahmin edeceğin üzere yerimiz bol:)))
tutku ve oferta hoşgeldiniz
takım kuralları evet bir arka sayfada
sabahtan bir önceki gününü yazamazmısın oferta,hergün burada olabilmek önemli senin için iyi olması kadar tüm üyelerede motivasyon oluyor.
cuma günü listede olursunuz hadi bakalım kolay gelsin
oferta bu arada kendini tanıtırmısın kaç kilosun boyun kaç,hedefin nedir?.....
selamlar..
bende ocakta doğum yaptım..kendi çabamla kilo verdim ama hamilelik öncesine göre 6 kilo daha fazlam var..şu an 66 kiloyum hedefim 55 olmak..
benide aranıza kabul edersiniz umarım
bende gelmek istiyorum ne yapmamlazım anlatırmısınızz?
pregant haklısın ama ben önceki yıllarda 56 kiloyken dietisyene gitmiştim, şimdi 56 kilo olsam sevinçten ne yaparım bilmiyorum o ayrı :) tahlillerime o zaman bakılmıştı bişi çıkmadı, arada yine baktırdım. yani benim bünyem böyle maalesef. biraz harekete ihtiyacım var sanırım...
kızlar utan. içindeyim...
66,2 diyorum...burdan hemen kaçıyorum...
beni affedin ühühühühühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
amanin gızlar hoşheldiniz. gelip gideni takip edemez oldum. çok yoğun oldu burası. ama bebek isteyenlere uğur getiriyo.
tutkuylan benim bebeler daha küçük şimdilik almayalım bebeyi dimi tutku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?