Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkürler juliet. emzirmiyorum artık maalesef. belli bi diet listemiz falan var mı?
hayır canım belli bi diyet listesi yok...
ama belli bi diyet programı falan istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz-f567/ burda bulabilirsin

mazaret harici canım..
seniin mazeretin olacak sorun olmaz sanırım...

jülğm takımda tahmin edeceğin üzere yerimiz bol:)))

tutku ve oferta hoşgeldiniz

takım kuralları evet bir arka sayfada

sabahtan bir önceki gününü yazamazmısın oferta,hergün burada olabilmek önemli senin için iyi olması kadar tüm üyelerede motivasyon oluyor.

cuma günü listede olursunuz hadi bakalım kolay gelsin

evet aslıcım zararlı faaliyetlerle meşgulsün diye düşündüm.))
ama ben o faaliyetlerle fazlasıyla meşgul oldum maalesef(((((
aaaahhhh ahhhhhhhhhhh bana bi mucize lazım....

kıs ben düzeliom sen zapıtıyon. bewn zapıtıyom sen düzelion. biz ne zaman orta yolu bulcaz. böyle al ver napcaz ya alsanaalsanasmile

hoşgeldin cemre. bence mümkünse bir diyetisyene git. tahlillerine filan bakılsın. az yemek de şişmanlama sebebiymiş. doğru beslenmeyi öğrenmemiz lazım.

pregant haklısın ama ben önceki yıllarda 56 kiloyken dietisyene gitmiştim, şimdi 56 kilo olsam sevinçten ne yaparım bilmiyorum o ayrı :) tahlillerime o zaman bakılmıştı bişi çıkmadı, arada yine baktırdım. yani benim bünyem böyle maalesef. biraz harekete ihtiyacım var sanırım...

hoşgeldin durnam

kızlar utan. içindeyim...
66,2 diyorum...burdan hemen kaçıyorum...
beni affedin ühühühühühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

hmm lohusalık da var tabi. valla ben hem kötü bir hamilelik, hem de bunalımlı bir lohusalık geçirdim. çok iyi biliyorum. bu yüzden ben de çok korkuyorum. 3 çocuk istememe rağmen korkuyorum.

yazmaya çalışırım olmassa akşam evden girerim bir şekilde hoşbulduk bu arada.

selamlar..
bende ocakta doğum yaptım..kendi çabamla kilo verdim ama hamilelik öncesine göre 6 kilo daha fazlam var..şu an 66 kiloyum hedefim 55 olmak..
benide aranıza kabul edersiniz umarım

bende gelmek istiyorum ne yapmamlazım anlatırmısınızz?

amanin gızlar hoşheldiniz. gelip gideni takip edemez oldum. çok yoğun oldu burası. ama bebek isteyenlere uğur getiriyo.

spor şart canım. günde belli aralıklarla belli miktarda kalori tüketirsen metabolizman hızlanır.

kızlar utan. içindeyim...
66,2 diyorum...burdan hemen kaçıyorum...
beni affedin ühühühühühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kaçma kıs. boşver. haftaya düzeltirsin. şimdi aldın diye gidip brownilere saldırma sakın

şimdi hergün buraya gelip ne yediğimini yazacağım yoksa bir önceki günkimenuyümü yazacağım.birde cuma günleri klomu yazacağım dimi doğrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…