Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba ben de kendimi tanitayim yeni gelen arkadaşlar için tabi eskilerde unutmasın beni gözden irak gönülden irak olmayalım :KK70::KK70:

İsmim fatma 30 yaşında mühendisim 4 ay aradan sonra geçen hafta ise başladım ve izne ayrıldım. Mayıs ortasından bu yana 80.2 sen 54.9 a düştüm 15 kilo yani. Evliyim
masallah yaa ne güzel vermissin. ben de yaklaşık senin şimdiki başlangıç kılondayım.hedefim senin gibi olmak.idolüm sensin fatmacimmm:KK200:...

canım hoş geldin inşallah sen gitmezssin 100 kilo üzeri gelen arkadaşlar diyet konusumda istikrarli davranamıyorlar
mende 17 haziranda 137 kiloydum şimdi 108 civarıyım çok şükür takımımın destei motivasyonunu ve heyecanımı canlı tuttu
gerçekten istiyorsan başarabiliriz üstelik sen bana göre çok gençsin men 43 yaşındayım senin yasindayken mende belki o kilolara yaındım ama doğunlar stres beslenme bozukluğu 147 kadar çıktım hergün menülerni düzenli ver canım uyarılara kırılmadan kabul et ve hayatına geçir pişman olmassın 30 kilo civarında veren bir ablan olarak tavsiye ederim yolun açık olsun
maşallah ablam. darısı bana artık . bunu o kadar çok istiyorum ki yine güçsüz kalıp vazgeçmekten korkuyorum ama vazgeçmemeye çalışcam. inşallah güzel bi yolla başarırız bunu

masallah yaa ne güzel vermissin. ben de yaklaşık senin şimdiki başlangıç kılondayım.hedefim senin gibi olmak.idolüm sensin fatmacimmm:KK200:...
İrem cim benden idol falan olmaz kiloyu yanlış yazmışım zaten şimdi 64.9 utandım kendimden. Sen yasom ablayı ya da aeben ablayı örnek al bence ;) peri ile selini de örnek alma onlarin biri saman alevi diğeri ölüm orucu :p:p:p

He beni örnek almasin kimse 4 aydır kilo veremiyorum burda örnek alınacak okadar insan var fatmanurun nananais aeben sarayca vs gibi idoaller varken ben çürük elma:cry:

İrem cim benden idol falan olmaz kiloyu yanlış yazmışım zaten şimdi 64.9 utandım kendimden. Sen yasom ablayı ya da aeben ablayı örnek al bence ;) peri ile selini de örnek alma onlarin biri saman alevi diğeri ölüm orucu :p:p:p
:D allah iyiliğini versin nerden bulursun bu lafları , saman alevi ve ölüm oruçlu he :D:D

Aahhaha :KK70::KK70::KK70:

Kız daha spor yapıcam, duş alıcam çıkamadım sayfadan :KK70::KK70:
Git uyu yaa boşver :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İrem cim benden idol falan olmaz kiloyu yanlış yazmışım zaten şimdi 64.9 utandım kendimden. Sen yasom ablayı ya da aeben ablayı örnek al bence :KK66: peri ile selini de örnek alma onlarin biri saman alevi diğeri ölüm orucu :p:p:p
Aaaaa bana saman alevi diyeeneee baaaak :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: kandırıyosun insanalrı 54,9 olmuş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kooosskocaaaa 15 kilo verdim bende neden görülmüyor bu nedeeeen nedeeeeen sorarım sana aeben aeben :KK70:

kıvırcığım dr . Kilo vermek istediğini biliyormu ?1 kilo meyve ne demek !
Hayvansal gıdaya sınırlama koyuyorsa sebzeye yönel baklagile değil :KK66:
Ben 4 sene ugrastim cocuk icin 9 dusuk 1 dış gebelik geçirdim gitmedigim doktor harcamadigim para kalmadi bebekler 1 bucuk aylik olunca vücut kendiliginden parcalayip disari atiyordu bebegi tedavisini bulamadi kimse sebebini de
Amerikaya bile gönderdim tahlillerimi sonuç yok
Bu doktor buldu homosistein olayini onun her dedigini uygulayarak hem kilo verdim hem bu vesileyle evlat sahibi oldum
Hakikaten başka kimseye asla güvenemem düsündügün icin cok sag ol

İnşaaallaaaahh canımmm :)

şekersiz ama karbonlu olmuş :KK11:

Canım henüz daha yeni diyete başladın hiiiç tavsiye etmem önce biraz diyetle devam et ileride olurda kilo vermen durursa ona göre yaparsın :KK66:

Tabiiki verebilirsin canım :KK66: ilk sayfamızdaki kuralları oku istersen biraz değişiklik var çünkü yada hatırlayamayabilirsin :KK66: eğer tamam dersen formuda doldur bütün arkadaşlarda tanısın seni hemde yeniden sıfırdan başlamış olursun birde formu banada gönderirsen sevinirim :KK66:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

patates yerine akşam köfte miktarı artsaymış daha iyi olurmuş sanki :KK66:
Ewet ya ben de farkettim yanlis oldugunu arkadaslarda bahsetti sag ol
Keşke bir endokrin uzmanına gitseniz daha doğru olurdu her hastalığın bir uzmanı var k doğum uzmanı bu konuda yeterli olmayabilir. Mesela sizin hastalığınizda şeker çok önemli 1 kilo meyve cok

Teşekkür ederim öldürmüyor guldurmuyorda:110:
Olsun yaradan dermani olmayan dert vermesin
Hastalik vücudun sadakasidir buna da şükür

He ablam ya haklısın valla yorgunluktan gözler de görmüyor artık ya da kendimi öyle zannediyorum :KK70::KK70:
Ablam öyle zannet ve öyle ol, zannetmek yetmez bize :KK76:

İrem cim benden idol falan olmaz kiloyu yanlış yazmışım zaten şimdi 64.9 utandım kendimden. Sen yasom ablayı ya da aeben ablayı örnek al bence :KK66: peri ile selini de örnek alma onlarin biri saman alevi diğeri ölüm orucu :p:p:p
:KK70::KK70: Kahkahalar attım odanın içinde. Ölüm orucu ben miyim :KK70::KK70: Ama bak ölmedim jillop gibiyim :p:KK70:

Kız insan kankasına git yat der mi kaldır totoyu hemen der :KK11: Ama neyse ki seni dinlemedim :KK70::KK70:

30 dk cardiyo yapıldı, kalp ritmi hızlandırıldı, nabız yükseldi, ter atıldı ve relaxx.. Günün stresi uçtu gitti :KK68::cool:
Valla helal olsun
Ben uyudum uyuycam elimi kaldirmaya halim yok
Masaallah diyelim

Selam
Yaş 31 boyum 1.70
Kendimi bildim bileli balık etliyim yani kilom75 ile 80 arasinda degisir
25 yaşinda diyete basladim ve yaklaşik 1.5 senede 58 kiloya düstüm
Uzun zaman korudum kilomu
Evlendim ve evliligin rahatligiyla ben tekrar 80lere yukseldim bebek istedik ama benim trambofili ve homosistein sorunum varmiş 9 düşük yaptım
Doktor acil kilo ver dedi
1 senenin sonun da 60a düştüm
Sükür bir oglum oldu
Hamileyken cok fazla kortizon kullandim ve şuan şiştikçe şiştim 89 a kadar geldim
Başlıycam şimdi kilolara dedim yeter da
Şuan 86 kiloyum ama durdum olmuyo bebek istiyorum yine doktorum zayiflamadan yine olmaz dedi
Ölümüne diyete hazırım

Hoşgeldin :) iyi ki geldin :) benim daha ilk günüm olmasına rağmen çok güzel bir gün geçirdim darısı başına :)

Eki Görüntüle 1711572

Bu listemizi ilk sayfamıza da ekledim :KK66: aktif olarak katılım sağlamayan denemedeki arkadaşlarımızı eklemedim. Ama olur ya gözümden kaçan birşey varsa söylemeye çekinmeyin :KK66:

Muhteşem olmuşş ayrıca listedeki arkadaşlarım tebrik ederim darısı başıma :)

takım canlanmış hareketlenmiş . yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Teşekkür ederizzz :)

Menüm:

Sabah:
Tam Buğday ekmeği
1 dilim yağsız kaşar
1 dilim yağsız jambon
Salatalık
Domates
Marul ile yapılmış sandviç

Ara:
1 kutu light süt
4 Adet kepekli etiform

Öğlen :
Yağsız bol mevsim salata
Tavuk sote

İkindi:
Elma

Akşam
Sebzeli salata

Su. 2,5 lt
Spor: Yarım saat zumba ve 7000 adım atmışım.

IMG_1026.webp

Benim Endokrinoloji Prof.ün verdiği diyet listesi. Daha doğrusu sağlıklı beslenme listesi. bunun yanında her gün minimum 45 dakika tempolu yürüyüş istedi benden. Soran arkadaşlarım için paylaşmak istedim.

Back
X