Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah 2 dilim beyaz ekmek
1domates 1 biber 1 sogandan yapilmis melemen 3 zeytin kibrit kutusundan az peynir 4 yaprak kıvırcık
Ara şekersiz yesil cay 1 kupa
Ögle yarım armut yarım portakal
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık nohut 1 biber 1 domates 1 salatalik 4 yaprak kıvırcık

Ben bunlarin hepsinden fazlasini bir ögünde yiyordum ama neyse

3 litre su
Spor oğluşla azmaca

Bende menümü yazayım hemen. Bilgisayarım şuan güncelleme yapıyor onu bekliyorum sık giremeyebilirim ;)

Sabah:
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 4 zeytin

Öğlen:
Maydanoz tonbalığı ile salata yaptım.
Küçük bi parça peynir

Ara
1 kuru kayısı

Akşam:
Omlet
Yine peynir
Salata

20 dk kadar sonra 2 kuru kayısı

Ayyy bugün resmen full yumurta peynir yedim ama cidden dünden beri peynir istiyo canım hep anlamadım nedendir. Akşamda annem pek diyete uygun olmayan kızartma tarzı şeyler yapmış geç saate kalmasın diye böyle oldu mecbur :(

2 lt su içtim 30 dk yürüyüş ve karışık bitki çayımı içicem

Sabah 2 dilim beyaz ekmek
1domates 1 biber 1 sogandan yapilmis melemen 3 zeytin kibrit kutusundan az peynir 4 yaprak kıvırcık
Ara şekersiz yesil cay 1 kupa
Ögle yarım armut yarım portakal
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık nohut 1 biber 1 domates 1 salatalik 4 yaprak kıvırcık

Ben bunlarin hepsinden fazlasini bir ögünde yiyordum ama neyse

3 litre su
Spor oğluşla azmaca
Sporun süpermiş :KK70:

Bende menümü yazayım hemen. Bilgisayarım şuan güncelleme yapıyor onu bekliyorum sık giremeyebilirim :KK66:

Sabah:
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 4 zeytin

Öğlen:
Maydanoz tonbalığı ile salata yaptım.
Küçük bi parça peynir

Ara
1 kuru kayısı

Akşam:
Omlet
Yine peynir
Salata

20 dk kadar sonra 2 kuru kayısı

Ayyy bugün resmen full yumurta peynir yedim ama cidden dünden beri peynir istiyo canım hep anlamadım nedendir. Akşamda annem pek diyete uygun olmayan kızartma tarzı şeyler yapmış geç saate kalmasın diye böyle oldu mecbur :KK43:

2 lt su içtim 30 dk yürüyüş ve karışık bitki çayımı içicem
Vallaha doğru tahmin etmisim:KK70::KK70:

Ama canlar var ya
Ben dünyaları yiyomuşum bi de sürekli aç oturunca rahatsiz oluyordum mide göbek meme bitişik zaten hepsi ayni hizada
Şuan acayip rahat hissediyorum kendimi hem acıkmadım da
Kıvırcık yazıların aynı ahuuuu :D

Ama canlar var ya
Ben dünyaları yiyomuşum bi de sürekli aç oturunca rahatsiz oluyordum mide göbek meme bitişik zaten hepsi ayni hizada
Şuan acayip rahat hissediyorum kendimi hem acıkmadım da

Pekii ben akşam 5 te yedim yemegimi
Acil durumlar için napcaz ben saat 11 12 gibi acıkırsam napcam
Kelebeğw katılıyorum uyursan rüyands yersin :KK70: bak ne güzel bu güzel bu rahatlığı yaşıyorsun bozma hiç ;)

Back
X