Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

polikistik over sendromu olarak geçiyor canım.

yumurtalıklarda kist nedeniyle adet düzensizliği, kilo alımı, vücutta tüylenme bazı insanlarda insülin direncine neden oluyor. neden oluştuğu maalesef bilinmiyor.şu anda kızların büyük bir çoğunluğunda bulunuyor. ilaç tedavisi ve diyetle tedavi edilebiliyor.

@kelebek19 soğan kürü çok etkili . pek çok arkadaşım yaptı. faydasını gördü. bunun yanında omega 3 kaynağı olarak ceviz, balık (hamsi, somon), koyu yeşil yapraklı sebzeler (özellikle semizotu) ve keten tohumuda ( 1 tatlı kaşığı salata veya yoğurda ekle) diyetinde bulundurursan çok daha iyi olacaktır.
Evet soğan kürü çok etkili. Benim de arkadaşlarım yaptılar ve memnun kaldılar. Geçmiş olsun Allah şifa versin.

Menüm
Sabah; 3 dlm kızarmış tb ekmeği, 2 dlm beyaz peynir, domates, 2 ceviz ve yeşil çay.
Ara; 1 mandalina ve melisa çayı.
Öğlen; 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 elma ve melisa çayı.
Akşam; Fırında 1 tane palamut ve salata.
Su;2.5 lt.
30 dakika yürüyüş.

Hayırlı aksamlar hanımlar. Milleti duyurdu yarının yemeklerini de ocağa koydum anca oturmadim. Menümü yazayım
SABAH 1 bardak süt (aceleyle çıkınca kahvaltı yapamadım. Aç da çıkmak istemedim. Hemen ayakta süt içtim. )
ÖĞLE 1 kase tavuk çorbası 1 tabak karnabahar yemeği yoğurt
AKŞAM 4 kaşık taze fasulye yemeği bol salata
SU 3 litre yi geçmiştir. Daha da içerim.
SPOR Yok.nobetciydim bugün aksama kadar ayaktaydim çok yoruldum. Yapabilirsem yazarım.

Kıvırcık yazıların aynı ahuuuu :KK70:
Ahu kim len ahu tuba mi
Ayyy akşam akşam ne igrenç bir espiriydi kendimden sogudum be

Kelebeğw katılıyorum uyursan rüyands yersin :KK70: bak ne güzel bu güzel bu rahatlığı yaşıyorsun bozma hiç :KK66:
Tabi tok açın halinden ne anlar sen ye lop lop yumurtalari bana uyu de

Bi parça peynir atarım bu durumlarda ağzıma :KK66:
Ewet iyi fikir olmadi eti form yerim

Menüm
Sabah; 3 dlm kızarmış tb ekmeği, 2 dlm beyaz peynir, domates, 2 ceviz ve yeşil çay.
Su;2.5 lt.
30 dakika yürüyüş.
Melisa çayını çok seviyorsun heralde. Zayıflamak için mi ne faydası var merak ettim. Bu arada menün süper nana çim.

Kız hiç karbon yok menünde :-)
Güzel ama hergün böyle olmasın :KK66:
Yok ablam hep böyle olmuyor zaten, ama nedense bu ara hiç karbon istemiyor canım (aman maşallah diyim :KK70:) Yarın lapa günü Perişkoyla bol bol karbon alıcam :KK70:

Pekii ben akşam 5 te yedim yemegimi
Acil durumlar için napcaz ben saat 11 12 gibi acıkırsam napcam
8 gibi meyve yiyebilirsin, ya da sür içebilirsin ama olaki 11 de acıktın yeme birşey, vucut yağ niyetine saklıyor.

Bu arada ben yatağa aç girince inanılmaz mutlu oluyorum :KK70::KK70: Evet mazoşistim :KK70:

Melisa çayını çok seviyorsun heralde. Zayıflamak için mi ne faydası var merak ettim. Bu arada menün süper nana çim.

Yok canısı, Melisa çayısı zayıflamak için kullanmıyorum. Regle sancılarım için kullanıyorum. Zayıflamaya yardımcı olmak için kalkınca 1 bardak ılık su içiyorum. Çoğu zamanda yoğurda keten doğumu eklerim.

Çok güzel bir habere denk geldim :KK54:
zlO95g.jpg

Yok canısı, Melisa çayısı zayıflamak için kullanmıyorum. Regle sancılarım için kullanıyorum. Zayıflamaya yardımcı olmak için kalkınca 1 bardak ılık su içiyorum. Çoğu zamanda yoğurda keten doğumu eklerim.
Haa anladım. Geçmiş olsun. Berbat bi sancı. Ben de kullanayim o zaman.

Geçmişi bitirdim şükür. Şimdi bende menümü yazayım.

Kalkınca( 7,5 gibi) bir elma
Kahvaltı; 1,5 yumurta. 2 tatlı kaşığı kadar ev yapımı acılı ezme, bir dilim ekmek, bir bardak ballı, limonlu ılık su.

Öğlen; 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına zeytin ezmesi, bir portakal

Akşam; bir orta boy fırında közlenmiş patates( üzerine biraz zeytinyağı, nane, pulbiber)

Su; 3 litreye yakın
Spor; maalesef yapamadım :KK43:

Menüm
Su;2.5 lt.
30 dakika yürüyüş.
Balık dediniz dediniz canım balık çekti ya benim :KK51: tonbalığı yiyorum ama demekki balığın yerini tutmuyo :))))
Hayırlı aksamlar hanımlar. Milleti duyurdu yarının yemeklerini de ocağa koydum anca oturmadim. Menümü yazayım
SABAH 1 bardak süt (aceleyle çıkınca kahvaltı yapamadım. Aç da çıkmak istemedim. Hemen ayakta süt içtim. )
ÖĞLE 1 kase tavuk çorbası 1 tabak karnabahar yemeği yoğurt
AKŞAM 4 kaşık taze fasulye yemeği bol salata
SU 3 litre yi geçmiştir. Daha da içerim.
SPOR Yok.nobetciydim bugün aksama kadar ayaktaydim çok yoruldum. Yapabilirsem yazarım.
Olmuş olmuş on numara olmuş :)
Ahu kim len ahu tuba mi
Ayyy akşam akşam ne igrenç bir espiriydi kendimden sogudum be

Tabi tok açın halinden ne anlar sen ye lop lop yumurtalari bana uyu de

Ewet iyi fikir olmadi eti form yerim
sende ye canım yumurta hep beraber yumurtlayalım :KK70::KK70::KK70:

Geçmişi bitirdim şükür. Şimdi bende menümü yazayım.

Kalkınca( 7,5 gibi) bir elma
Kahvaltı; 1,5 yumurta. 2 tatlı kaşığı kadar ev yapımı acılı ezme, bir dilim ekmek, bir bardak ballı, limonlu ılık su.

Öğlen; 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına zeytin ezmesi, bir portakal

Akşam; bir orta boy fırında közlenmiş patates( üzerine biraz zeytinyağı, nane, pulbiber)

Su; 3 litreye yakın
Spor; maalesef yapamadım :KK43:
Akşama karbon olmayaymış iyiymiş :(

Back
X