Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak iyi ki de demişim bi sözle arkamdan bıçaklandım (i am russiaİşte acaba en sevmediğim kız tipisin dediğin için olabilir mi
Kız senin hırsın yeter tek başına iktidar olmaya desteğe ne hacet
![]()
![]()
Kız Madem 1 haftadır seyahatteydi gitsene kocikinin yanına.Selam kızlar.. Bu akşam yine geç kaldım gelmeye ama 1 haftalık seyahatten dönen kocam bile diyetimi bozamadı![]()
Cumleye bayildim.bundan sonra sloganim bu.okulda arkadaslarimin hepsi zayif 36beden çalanlar ve maşallah ne giyerler de yakisiyor. Yeni gelen Çocuklar ise benden bahsederken şişman hoca diye bahsediyor ve kimse 28 yasında olduğuma inanmıyor. Artık kaç gosteriyosam yani iste boyle içimi dökmek istedim.herkese hayirli geceler...Bundan ders cikardiysan Buda birşey tatlım. Artık biraz midemiz için değil de kendimiz için yaşayalım. Yasimizin insanı olalım. Vücudumuzun insanı olmayalım.
nanacım aşolsun beni unuttun galiba tam destekVay be selin vay be! Demek öyle he! Tamam tamam sende bana bunu yap başkada birşey demiyorum!Hiç kimse olmasın yanımda tek başıma iktidar olurum ben! Zaten aeben ablada fatma abladan yana. Neyse ya ben susayim zaten destekçim yok. Sana daha önce en sevmediğim kız tipisin demiş miydim? Dediysem de bir daha diyorum !
![]()
irem hocam onlara kim olduğunu gösterCumleye bayildim.bundan sonra sloganim bu.okulda arkadaslarimin hepsi zayif 36beden çalanlar ve maşallah ne giyerler de yakisiyor. Yeni gelen Çocuklar ise benden bahsederken şişman hoca diye bahsediyor ve kimse 28 yasında olduğuma inanmıyor. Artık kaç gosteriyosam yani iste boyle içimi dökmek istedim.herkese hayirli geceler...
Ablam zaten sen olmasan yanımda olan yok , baksana hep beni dışlıyorlar. Ayrıca senin desteğin yeterde artarda. İstemem başka destekçiyarın tarı gününüz rabbi
nanacım aşolsun beni unuttun galiba tam desteksana
Yok geçen hafta paylastim epey bisey ama +90 kilo da galiba buraya yazdım mi animsayamadim.birkaç soru sordum işte kaç kilolarla basladiniz filan baktım birbirini tanıyanlar aralarında sohbet güzel. İlk günler heves ettim herkes kilo vermeyle uğraşıyor destek oluruz filan diye ama pek umduğumu bulamadım takım kaptanim. Herhalde bu forum işini pek kiviramadim biraktim. Diyete devam ama veremiyorum. Buraya yazmadan önce 6 kilo verdiydim 2 ayda vücut mu durdu anlamadım. Biraz düzenin değişti herhal ondan. Oruç da tutuyorum . bakalım bir haftaya belli olur. Yoklugumu fark edip mesaj attigin için teşekürler peri günlüğü:)
Allah gani gani rahmet eylesin dedenize. Bazen meşgul olmak daha iyidir. Ben henüz yeniyim bu forumda. Derslerinizde de kolaylık versin Rabbim. Zorlaştığını söylüyordu dun haberlerde ehliyet sınavlarının. İnşaallah hayirlisiyla geçersiniz derslerinizi. Ben 2006 aldim ehliyeti ama geçen yıl baslayabildim kullanmaya cesaret geç geldi biraz. Ya da anca ihtiyaç oldu diyeyim.Hayırlı geceler canlar nasılsınız hepinizi çokk özledim
Perim hayırlı olsun kaptanlığın
@fatmanurkaya öğretmenim canım hedefe az kaldı takipteyim çok sevindim senin adına
Uğradım birazda okumaya çalıştım cumartesi sınav var direksiyon dersleride başladı dedem vefat etti istanbul tarafına gitmek zorunda kaldıkeve döndüm baş sağlığına gelenler oluyor daha yeni boş kaldım uykumda kaçınca yazmak istedim nereye gidersem gideyim ne işim olursa olsun aklımdasınız ben 71 kilo oldum bu arada artık dönmek istiyorum ama birtürlü dönemiyorum bekliyorum acaba dönüşüm ne zaman olacak diye gün bana yetmez oldu bazen başım dönüyor ben o eski buraya başladığım zamandaki boş zamanlarımı istiyorummmm
Neyse herkes uyumuş sanırım herkese hayırlı geceler yeni arkadaşlarda hoşgelmişler sefalar getirmişler takımımıza
Harikasiniz . benimde esimle oğlum büyük engel ben diyettekeň istemedikleri yiyecek içecek kalmıyor :)Selam kızlar.. Bu akşam yine geç kaldım gelmeye ama 1 haftalık seyahatten dönen kocam bile diyetimi bozamadı![]()
Kesinlikle katılıyorum ablam, sıfır şekeri modeli ile bu defa daha hızlı kilo verdim. Meğerse aman bir lokma deyip birşey olmaz deyip götürüyormuşum şekerli şeyleri[/QUOselinim çokk videolar için teşekkür ederim. ilk önce bunlardan başlayalım bakalım :))
Sende şimdi göster onlara şimdi şişman hoca kimmiişşCumleye bayildim.bundan sonra sloganim bu.okulda arkadaslarimin hepsi zayif 36beden çalanlar ve maşallah ne giyerler de yakisiyor. Yeni gelen Çocuklar ise benden bahsederken şişman hoca diye bahsediyor ve kimse 28 yasında olduğuma inanmıyor. Artık kaç gosteriyosam yani iste boyle içimi dökmek istedim.herkese hayirli geceler...
Hayırdır canım ? Eğer mesajına cevap gelmediyse kesin gözden kaçmıştır yoksa asla burda kimse özellikle yoksaymazYok geçen hafta paylastim epey bisey ama +90 kilo da galiba buraya yazdım mi animsayamadim.birkaç soru sordum işte kaç kilolarla basladiniz filan baktım birbirini tanıyanlar aralarında sohbet güzel. İlk günler heves ettim herkes kilo vermeyle uğraşıyor destek oluruz filan diye ama pek umduğumu bulamadım takım kaptanim. Herhalde bu forum işini pek kiviramadim biraktim. Diyete devam ama veremiyorum. Buraya yazmadan önce 6 kilo verdiydim 2 ayda vücut mu durdu anlamadım. Biraz düzenin değişti herhal ondan. Oruç da tutuyorum . bakalım bir haftaya belli olur. Yoklugumu fark edip mesaj attigin için teşekürler peri günlüğü:)
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun... çok teşekkür ederim, hadi bu mesajın bir adım olsun ve bu cuma başlangıcın olsun ne ddersin ?Hayırlı geceler canlar nasılsınız hepinizi çokk özledim
Perim hayırlı olsun kaptanlığın
@fatmanurkaya öğretmenim canım hedefe az kaldı takipteyim çok sevindim senin adına
Uğradım birazda okumaya çalıştım cumartesi sınav var direksiyon dersleride başladı dedem vefat etti istanbul tarafına gitmek zorunda kaldıkeve döndüm baş sağlığına gelenler oluyor daha yeni boş kaldım uykumda kaçınca yazmak istedim nereye gidersem gideyim ne işim olursa olsun aklımdasınız ben 71 kilo oldum bu arada artık dönmek istiyorum ama birtürlü dönemiyorum bekliyorum acaba dönüşüm ne zaman olacak diye gün bana yetmez oldu bazen başım dönüyor ben o eski buraya başladığım zamandaki boş zamanlarımı istiyorummmm
Neyse herkes uyumuş sanırım herkese hayırlı geceler yeni arkadaşlarda hoşgelmişler sefalar getirmişler takımımıza
Olsun canımm hayırlısıgünaydın kızlar işe gitmeden hemen kilo bildiriminde bulunayım geçen hafta ve bufta aynı.
geçen hafta :74.5
bu hafta :74.5
verilen kilo : 0
haftaya kaldık perimim :))
Dünki menünü şimdide yazabilirsin canımgunaydin arkadaslar. ya dün aksam misafirim vardi. cok yoruldum. menumu yazamadim. bugunkini mi yazayim aksam:)