- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53
Hayırlı cumalar elifim kuzular iyidir inşallah? Özledik seni ve çocukları.Hayırlı cumalar güzeller
Bugün evime gidiyorum Allah'ın izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar elifim kuzular iyidir inşallah? Özledik seni ve çocukları.Hayırlı cumalar güzeller
Bugün evime gidiyorum Allah'ın izniyle
Geçen hafta; 86.9
Bu hafta; 86.2
Fark; 0.7
Yüzde; 0.805
Aminn canım inşallahmasallah. darisi bize
verdiğin kilo için değilde şuan olduğun kiloda olmak istiyorummmmİnsallah sende baya vermissin genelde dahada verirmisin canm diyorum ya bn kilo vermiş olarak gitmiyorum iğne ve ilaçların etkisiyle oluşan şişlik indi sadece bnm şimdi başlıyor diyetim inşallah bundan sonrasını kolay verebilirim sizlerinde yardım destek ve uyarilarinizla
Olursun inşallah canım verirsin sendeAminn canım inşallah
verdiğin kilo için değilde şuan olduğun kiloda olmak istiyorummmm![]()
afferim benim kuzuma
![]()
tamam canım bu hafta yarıştayız .başınsağ olsun
periii çok az kalmış listeye girmene, yavaş yavaş ver daaaa
nazım tebrik ederim, ben diyet yapmadığım için 63,5 kg geldim![]()
haftaya yarıştayız ona göre
![]()
senin desteğe ihtiyacınmı var tek başına bütün takıma yetersin şaka bir yana süper bir hafta süper bir rekabetticanım menim
gel artık arkadaşım özledik seni
işte kaptanımızdan örnek bir bildirim kutlarım harikasııııın
canım kutlarım süper sonuç
irem hocam kutlarım
canım süper vermişssin harikasın
canım kutlarım çok güzel sonuç ayrıca enerjin espri anlayışın harika
vaaav harika bir sonuç yardımcımısdan süpersin canım
kutlarım canım çok güzel vermişssin
canım kutlarım asıl sonuç haftaya seni takip ediyorum 1 hafta gr diğer hafta 1.1 kilo gidiyor bu 1.1 nasıl ayarlıyorsun oda süper kutlarım canım
Tatlısı bu saatte ne işi yahu?Kizlar su an ise gidiyorum kendim cok sis hissediyorum moral sifir. Sac bas yapasim yok, ise gidesim de yok, su ilk ayi bir an once gecer insallah.. kendime neden boyle davrandim hic bilmiyorum. Kendimi kurtaricam bu durumdan sizin de desteginizle ama pek iyi hissedemiyorum su an ..
Sen merak etme canımmmKizlar su an ise gidiyorum kendim cok sis hissediyorum moral sifir. Sac bas yapasim yok, ise gidesim de yok, su ilk ayi bir an once gecer insallah.. kendime neden boyle davrandim hic bilmiyorum. Kendimi kurtaricam bu durumdan sizin de desteginizle ama pek iyi hissedemiyorum su an ..
Senin kilona göre çok güzel veriyorsun.tamam canım bu hafta yarıştayız .
fatmanur abla benim bundan sonra kilo olarak gitmez gram gram vermelerim başlar bundan sonra . geçen haftada 400 gr gitmişti .
senide tebrik ederim ayrıca . bende haftaya çok güzel kilo vermiş olacaksın .
Tatlısı bu saatte ne işi yahu?
SüpeeerrGeçen hafta 71,8
Bu hafta 70,5
Fark 1,3
Yüzde 1,81
Senin kilona göre çok güzel veriyorsun.
dogru aslinda yikayip saklayayim istedigimde cikarir yerim.Sevgili elif şu bir gerçekçi insan yeterki istesin kendine zaman bulur bunu unutma mesela oğlunu uyuyunca saklama kapları var tazeliğini koruyan ona yap dolaba koy nezaman yemek yiyeceksen ozaman çıkar yağla limonla kolay olur.yeterki işte canım tabiki salata yapmasana yiyebilirsin
Yoğurt ya da salatayla ye canım, ya da illa ki ekmek yiyeceksen bi dilim tam buğday yekizlar ya sulu yemek yaninda pilav tarzi bisey yoksa ekmeksiz mi yiyonuz.
Harika ya inşaallah bizde veririzSağol canımm :) 84.9 ile başladım şuan 68 kiloyum![]()