Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

masallah. darisi bize
Aminn canım inşallah ;)
İnsallah sende baya vermissin genelde dahada verirmisin canm diyorum ya bn kilo vermiş olarak gitmiyorum iğne ve ilaçların etkisiyle oluşan şişlik indi sadece bnm şimdi başlıyor diyetim inşallah bundan sonrasını kolay verebilirim sizlerinde yardım destek ve uyarilarinizla
verdiğin kilo için değilde şuan olduğun kiloda olmak istiyorummmm :KK70:

Kızlaaar aranızda chia tohumu kullanmış olan var mı? Bi arkadaş tavsiye etti, sabahları ceviz, chia tohumu ve keten tohumunu yoğurtla karıştır kahvaltılarda ye, çok tok hissedersin dedi, var mı bilginiz?

başınsağ olsun

periii çok az kalmış listeye girmene, yavaş yavaş ver daaaa:KK53:

nazım tebrik ederim, ben diyet yapmadığım için 63,5 kg geldim:oops: :KK22:haftaya yarıştayız ona göre:KK66:
tamam canım bu hafta yarıştayız .
senin desteğe ihtiyacınmı var tek başına bütün takıma yetersin şaka bir yana süper bir hafta süper bir rekabetticanım menim:KK19::KK19::KK200:

gel artık arkadaşım özledik seni :KK200:

işte kaptanımızdan örnek bir bildirim kutlarım harikasııııın

canım kutlarım süper sonuç

irem hocam kutlarım

canım süper vermişssin harikasın

canım kutlarım çok güzel sonuç ayrıca enerjin espri anlayışın harika

vaaav harika bir sonuç yardımcımısdan süpersin canım

kutlarım canım çok güzel vermişssin

canım kutlarım asıl sonuç haftaya seni takip ediyorum 1 hafta gr diğer hafta 1.1 kilo gidiyor bu 1.1 nasıl ayarlıyorsun oda süper kutlarım canım

fatmanur abla benim bundan sonra kilo olarak gitmez gram gram vermelerim başlar bundan sonra . geçen haftada 400 gr gitmişti .

senide tebrik ederim ayrıca . bende haftaya çok güzel kilo vermiş olacaksın .

Kizlar su an ise gidiyorum kendim cok sis hissediyorum moral sifir. Sac bas yapasim yok, ise gidesim de yok, su ilk ayi bir an once gecer insallah.. kendime neden boyle davrandim hic bilmiyorum. Kendimi kurtaricam bu durumdan sizin de desteginizle ama pek iyi hissedemiyorum su an ..
Tatlısı bu saatte ne işi yahu?

Kizlar su an ise gidiyorum kendim cok sis hissediyorum moral sifir. Sac bas yapasim yok, ise gidesim de yok, su ilk ayi bir an once gecer insallah.. kendime neden boyle davrandim hic bilmiyorum. Kendimi kurtaricam bu durumdan sizin de desteginizle ama pek iyi hissedemiyorum su an ..
Sen merak etme canımmm ;) takım bunun için var ;)

tamam canım bu hafta yarıştayız .

fatmanur abla benim bundan sonra kilo olarak gitmez gram gram vermelerim başlar bundan sonra . geçen haftada 400 gr gitmişti .

senide tebrik ederim ayrıca . bende haftaya çok güzel kilo vermiş olacaksın .
Senin kilona göre çok güzel veriyorsun.

Geçen hafta 71,8
Bu hafta 70,5
Fark 1,3
Yüzde 1,81
Süpeeerr :KK68::KK68::KK68:

***7.TAKIM 443. ETAP***

fatmanurkaya(108.9/108.6/0.3/%0,28)
Naz(63/62.5/0.5/%0,79)
nananais(86.9/86.2/0.7/%0,81)
Shadelima(73.2/72.3/0.9/%1,23)

Tozpembe(79.9/79.7/0.2/%0,25)
mutlu91 (80/79.3/0.7/%0,88)
yeni üye, başlgnç tarihi 25 Kasım, başlangıç kilo 81,1 hedef kilo 58
Melininannesi15 (71.8/70.5/1.3/%1,81) yeni üye, başlgnç tarihi 27 Kasım, başlangıç kilo 73 hedef kilo 60

7.TAKIM ORTALAMASI: % 0,864

Son düzenleme:
Sevgili elif şu bir gerçekçi insan yeterki istesin kendine zaman bulur bunu unutma mesela oğlunu uyuyunca saklama kapları var tazeliğini koruyan ona yap dolaba koy nezaman yemek yiyeceksen ozaman çıkar yağla limonla kolay olur.yeterki işte canım tabiki salata yapmasana yiyebilirsin
dogru aslinda yikayip saklayayim istedigimde cikarir yerim.

Back
X