- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam biraz daha sabırlı ol lütfen, geçecek bu zamanlarüzülerek kilomu bildiriyorum takımıma bir katkım olmadığı için üzgünüm
geçen hafta 108 9
bu hafta 108 .6
fark 300 gr
yüzde 0.276
gelecek hafta hedefim 106.6
2 haftadı 300 gr veriyorum ama inşallah hafta düzelir
Ablam sende kesinlikle öylesin, sayende gerçekten çok güzel bir hafta geçirdimsenin desteğe ihtiyacınmı var tek başına bütün takıma yetersin şaka bir yana süper bir hafta süper bir rekabetticanım menim![]()
Sağol canımm :) 84.9 ile başladım şuan 68 kiloyumPerigunlugu kaptanim sizde harikasiniz. Siz kaç kilosunuz
Oy oy ahum sabah seni habini serpili aklımdan geçirmiştim serpil le sen yazmışsın çok şükür haber aldık.Hayırlı cumalar güZeller
Herkesi tebrik ediyorum çık güzel kilolar vermişsiniz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
@fatmanurkaya ablam hiç üzülme en azından ipin ucu hala sende biz tutamıyozksrays la
Serpil seninde başın sağolsun Sınavı'nda da başarılar ben ehliyeti 18 yaşımı doldurur doldurmaz aldım o Zaman sınavdan 20 dk da çıkmıştım şimdi zorlaştırdılar sanırım başarılar
yasom7272 bitanecik ablam geçmiş olsun sizleri özledim şu tartıma bi pil alıyım bide şu temizliği bitireyim dönücem
@obur kedi aramıza hoşgeldin geçmiş olsun bende dün akşamdan beri fena gribim uzun zamandır grip olmamıştım .Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Evett işte buEvet kızlar bu hafta bitti. Haftaya bomba gibi girelim. Verelim su kilolariniz:)![]()
hos bulduk tabiki elestiri yapin cok sevinirim. inan salatayi oyle seviyorum ki ama oglumdan dolayi yapamiyorum. aslinda salata yerine direk yesillik yiyeym salata yapmak sart degil.Sevgili elif hoşgeldin menun evet kötü ama yazdıkça düzelteceğiz uyarıları mızı dikkate al kırılıp gücenme o kuru pastalar biskuvilerden lütfen bir müddet uzak dur kimse ölmez yemessen bide evde yokmuydu bilmiyorum ama salatan yok ne sabah ne öğlen nede akşam salatanın yeşilliği herzaman bol tut. Patatesli tavuk yemişsin akşam yanındada2dilim ekmek en azından 1 dilim ye salata ve ayran yogurtla desteklersen doyarsın hatta hiç ekmeğe bile ihtiyaç duymazsın patates zaten ekmek demek ama yeni başladın sözüm yok.
Sağol canımm :) 84.9 ile başladım şuan 68 kiloyum[/QUOmasallah. darisi bize
İnsallah sende baya vermissin genelde dahada verirmisin canm diyorum ya bn kilo vermiş olarak gitmiyorum iğne ve ilaçların etkisiyle oluşan şişlik indi sadece bnm şimdi başlıyor diyetim inşallah bundan sonrasını kolay verebilirim sizlerinde yardım destek ve uyarilarinizlaYaa bu kilolarını gördükçe bir heves ettim anlatamaaamm![]()
Sevgili elif şu bir gerçekçi insan yeterki istesin kendine zaman bulur bunu unutma mesela oğlunu uyuyunca saklama kapları var tazeliğini koruyan ona yap dolaba koy nezaman yemek yiyeceksen ozaman çıkar yağla limonla kolay olur.yeterki işte canım tabiki salata yapmasana yiyebilirsinhos bulduk tabiki elestiri yapin cok sevinirim. inan salatayi oyle seviyorum ki ama oglumdan dolayi yapamiyorum. aslinda salata yerine direk yesillik yiyeym salata yapmak sart degil.