Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vorenesim hoşgeldin bebişin 15 haftalık olmuş darısı olmayanların başına kuzum insallah güzel geçiyordur hamileligin:KK200::KK200:
Çok şükür canım ablam. Millet bu 3 ay da bişey yiyemez kilo verir . Ben kıtlık tan çıkmış gibiydim ;) şükür halime ama. Rabbim olmayanlara versin valla ben çok ağladım çok bekledim çok sustum;) şükur verene
. Seni çok sevdiğimi bil.. Hiç gitme beni Bekle haziran dan sonra cup gelcem inşallah buralarà;)

Bebek doğsun sen gel de nasıl veriyoruz o kiloları :KK49: Sen, bebeğin iyi ol yeter biz nasıl olsa buralardayız :KK15:

Bende şaka varsayıyorum, yarın bomba gibi dön emi kuzucan :KK19:

Kız onu ben değil, N Nana söyledi ama doğru bir söz. Evet Deniz bugün kırmızı bölgede, cezalı , spor yapmış mıydın?:KK49:

ayayayya şeker beynimi bulandırmış. hatlar karıştı :D 15 dakikacık . walla suçluyum. bir daha böyle menü vermek mi aslaaaa. yarım bomba olacak inşallah :)

Çok şükür canım ablam. Millet bu 3 ay da bişey yiyemez kilo verir . Ben kıtlık tan çıkmış gibiydim :KK66: şükür halime ama. Rabbim olmayanlara versin valla ben çok ağladım çok bekledim çok sustum:KK66: şükur verene
. Seni çok sevdiğimi bil.. Hiç gitme beni Bekle haziran dan sonra cup gelcem inşallah buralarà:KK66:
merhabalar allah tamamına erdirsin inşallah

Melek aramıza Hoşgeldin, hep birlikte kurutlacağız o kilolardan 2016 bizim yazımız olacak.:KK49: Takıma gelişlerin ne kadar sık olursa o kadar çok motive olursun ve bvöyle bir sıkıntının olmaması da süper oldu. Bende Selin 24 yaşındayım :KK76:

Amaa daha çok yenisin, ve ayın 25'inde listedesin. Mezun olsan da çıkarmayız listeden :KK49:

Bende senin gibiyim. Daha önce hiç inmediğim bir kilodayım ve hala da inmek istiyorum ama tabi benimki 55 :KK48: Gerçi boy farklılığımızı da düşünrsek hemen hemen aynı kiloları hedefliyoruz. Benim minicik kaldı, sende haftasonu kaçamaklarını azaltıp hemen hedefe koşmalısın :KK49:
hadi inşallah canım
hedefe ulaşalım :))

Ben hep bir tatli gorunce derim ki
Amaaaan aklımda kalacagina midem de dursun

Şimdi de diyorum ki
Midem de duracagina gözümün önünde dursun da daha önce ki yediklerim aklıma gelsin

Kilo verince kredi kartı resmi koycam En Büyük KK
ay canım çok iyi yapmışsın
ben de internette tatlı fotosu görsem yarın mutlaka yerdim
bugun şekeri ve unu bırakmamın 26. gnü ve artık canım çekmiyorum,bu benim gibi diyet bozar bir insan için iyi bir başarı
kendi iradesizliğimden bıkmıştım

Hoşbulduk ^^
İlk ay zor geçecek eminim ama sizlerle birlikte yapabileceğime inanıyorum çünkü artık yalnız değilim, sırdaşlarım ve beni anlayabilecek insanlar olacak yanımda ^^
Bilmiyorum çok iyi hissediyorum, heyecanlıyım biraz :KK70:
Bugün izin günüm ve evde oturmuş çok büyük bir değişime adım atıyorum sanırım :KK23:
evet ilk ay gerçekten daha zor oluyor ama sonra rutini oturtuyorsun
diyet alışkanlıkların oluyor
ben 10 kilo verdim,ve akşam yemeği hayatımdan tamamen cıktı artık,aylar oldu
o gün yemeği abartsam bile akşam yemezsem pek almıyorum
kiloyu korumak da ciddi bir başarı (kilo verip,kilo almış biri olarak;en büyük başarının korumak olduğunu düşünüyorum; bunun içinde diyet kısa süreli değil uzun süreli alışkanlıklara dönüşmek zorunda)
yine de hiç istediğim kiloya tam inemedim

ay canım çok iyi yapmışsın
ben de internette tatlı fotosu görsem yarın mutlaka yerdim
bugun şekeri ve unu bırakmamın 26. gnü ve artık canım çekmiyorum,bu benim gibi diyet bozar bir insan için iyi bir başarı
kendi iradesizliğimden bıkmıştım
Abla nasıl başardın bunu yaa :)) Tavsiyelerini bekliyorum :KK35:

Selam herkese beni anmaya çalışıp nickimi hatırlayamamışsınız şans eseri gördüm:KK45:
Yarın kadın doğuma gidiyorum yumurta durumu için inşallah olacak bu ay...
Kilomu soracak olursanız içtiğim ilaç fena bulantı yapıyor iki haftadır fena halde midem yemek yiyemiyorum adam akıllı bugün akşam tok karnına 60.7 çıktım. 62.1 ile izne ayrılmıştım:nazar: Su kaybı da vardır ama mutlaka çünkü su içsem midem bulanıyor:KK43:
İçemiyor yiyemiyorum mandalinanın bile yarısını zor yer haldeyim. İki haftada bünye alışıyormuş umarım haftaya tamamen geçmiş olur bu bulantı. Regl olduğum halde Hamileyim sandım o kadar bulantım oldu ki :KK48:
Bu gidişle dışardan mezun olucam ben:KK48:

Herkesler gitti sanırım, ben geldim. Her gün en geç 9,5 ta uyuyan bebeler, şu saat oldu uyumadılar. Cinnet getirmek üzereyim :mad::mad:
Geçmişin hepsini okuyamadım, ama okuyabîldiğim kadarıyla söyleyim hepiniz çok tatlısınız :KK19: :KK19::KK200:

Neyse menümü vereyim;
Sabah; 2 dilim kepekli ekmek, 2 tatlı kaşığı patates püresi, bir kk peynir, bir bardak ballı, limonlu ılık su

Öğlen ; 2 kepçe tarhana çorbası, 3-4 kaşık yoğurt

Ara; yarım nar

Akşam; 8-10 tane hamsi, 2 dilim tam tahıllı ekmek, bol salata

Ara ; limonlu çay( 2 bardak)

Su; 2 litre olmuştur
Spor; malesef yok. :KK43:

Selam herkese beni anmaya çalışıp nickimi hatırlayamamışsınız şans eseri gördüm:KK45:
Yarın kadın doğuma gidiyorum yumurta durumu için inşallah olacak bu ay...
Kilomu soracak olursanız içtiğim ilaç fena bulantı yapıyor iki haftadır fena halde midem yemek yiyemiyorum adam akıllı bugün akşam tok karnına 60.7 çıktım. 62.1 ile izne ayrılmıştım:nazar: Su kaybı da vardır ama mutlaka çünkü su içsem midem bulanıyor:KK43:
İçemiyor yiyemiyorum mandalinanın bile yarısını zor yer haldeyim. İki haftada bünye alışıyormuş umarım haftaya tamamen geçmiş olur bu bulantı. Regl olduğum halde Hamileyim sandım o kadar bulantım oldu ki :KK48:
Bu gidişle dışardan mezun olucam ben:KK48:
ooo süperrr 60 mııı:KK57::KK57::KK57:

Back
X