Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar çok fenayim ağzım yüzüm dolmuş durumda 1 günde ciğerlerime indi fena öksürüyorum gece sabaha oturdum ve bugün nöbete geldim inşallah iyi geçerde nöbeti tamamlarım .kendinize iyi bakın lütfen alışkanlıklarınızı 21 günde bırakabilir insan tatlı ihtiyaçlarınızı kuru meyveler tarçınlı sütle giderebilirsiniz yada meyvelerin üzerine bir miktar kakao dökebilirsiniz.
Bu beyaz çay migroslarda sallama çay formu var ama çokta inandırıcı gelmiyor güvenemiyorum açıkçası bende içtim portakallı olandan güzel tadı ama genede güvenilir gelmedi .

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar çok fenayim ağzım yüzüm dolmuş durumda 1 günde ciğerlerime indi fena öksürüyorum gece sabaha oturdum ve bugün nöbete geldim inşallah iyi geçerde nöbeti tamamlarım .kendinize iyi bakın lütfen alışkanlıklarınızı 21 günde bırakabilir insan tatlı ihtiyaçlarınızı kuru meyveler tarçınlı sütle giderebilirsiniz yada meyvelerin üzerine bir miktar kakao dökebilirsiniz.
Bu beyaz çay migroslarda sallama çay formu var ama çokta inandırıcı gelmiyor güvenemiyorum açıkçası bende içtim portakallı olandan güzel tadı ama genede güvenilir gelmedi .

geçmiş olsun dikkat et kendine canım

bende sallama çay halini almak istiyorum. markette varsa bakacam.nasıl tadı vardı. iyi geldimi.
Aslında benim pek çay kültürüm yoktur algılamam pek yani tadıda normal gelmişti :)
Kızlar günaydin dun izmite ailemin yanina dondum, malesef menumu yazamadim kalabalıktan.
Hemen yazayım,
Sabah,
Domates,peynir,salatalik,zeytin,maydonoz ve salamli kepek sandviç
Ara öğü,
Kayısılı çay
Öğle,
Ezogelin çorba,
Balık fırındı sanırım,
Salata
Ara öğün,
6-7 Adet badem ve maden suyu,
Akşam,
Bi tabak zyağlı barbunya
Yoğurt
Su 2,5 litre, spor yoktu ama bugün bi saat yürüyüp dengeliycem inş :KK66:
Evet sporsuz olmaz ;)

Dikkat et kendine abla ya lazımsın sen bize ;) izin alabilseydin keşke dinlenseydin evde

günaydınlar herkese . hepimiz için güzel birgün olsun .

dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
tavuk şiş
ayran

ara
1adet elma

akşam
koca bir kase yeşil salata :( göbek, maydanoz,dereotu ,kırmızı lahanadan yapılmış )
1 kase yoğurt

su malesef 1 litre bile olmadı . akşam misafirlerim olduğundan sporada gidemedim .

Geçmiş olsun ablacım, Allah şifa versin

Günaydınn kızlaaar :KK200::KK200::KK200::KK200:
Çok şükür ilk günüm güzel geçti, gece çook acıktım bi ara :oops:
bir iki çatal beyaz peynir yedim miğdem kazınıyodu.
İnşallah güzel bir haftasonu olur kızlar :21:

Günaydınn kızlaaar :KK200::KK200::KK200::KK200:
Çok şükür ilk günüm güzel geçti, gece çook acıktım bi ara :oops:
bir iki çatal beyaz peynir yedim miğdem kazınıyodu.
İnşallah güzel bir haftasonu olur kızlar :21:

@obur kedi canım geceleri biraz acikma oluyo ama sabah uyaninca nedense tok gibi uyanıyosun, istedigimiz beden pantolona girebilmek için midemizle kavgaya devam ;)

@obur kedi canım geceleri biraz acikma oluyo ama sabah uyaninca nedense tok gibi uyanıyosun, istedigimiz beden pantolona girebilmek için midemizle kavgaya devam :KK66:

yok canım sabah da çok aç kalktım hatta annem patates kızartmış falan ama ben yumurta peynir tam buğday ekmeğimi yedim patatesden de 3 çatal aldım sadece en küçükleriden :oops:

Cok gecmis olsun ablam dikkatet kendine

Kıvırcık patatesin gilesemik indeksi çok yüksek bence diyette masum gelsede şeker ve karbon yüklü bir sebze tavsiye etmem.
Okeyto anlasilmistir

kvrck kvrck kış sebzeleri pişir ıspanak pırasa karnıbahar çokta güzel olur.yoğurt salatayla doyarsın

Patates olmasada başka bişi olsa sanki daha iyi :)))
O zaman ilk hedefimiz pazardir tam yol ileri
Aliyim karnibahari haşlayim bir güzel dökeyim üstune yogurt ohhhh mis
Veee en sonunda bende geceden büyük su bardağına kuru kayısı koydum ve su ile doldurdum sabah suyu içip kayısıları yedim 20 dk sonrasıda kahvaltı yaptım. Şuan bağırsaklarımda şölen var :KK53::KK53::KK53:
Ya benim bagirsak hareketleri neredeyse 1 haftaya bir gerceklesir o zaman ben de denerim ki bunu

Kizçeler var ya daha baslayali 4 5 gün oldu ama sabahlari acayip enerjik uyaniyorum
Yazik her yemekten sonra ogluş aglar ben hazimsizliktan kalkmayi gectim oturamazdim bile
Ne haksizlik etmisim cocuga simdi acayip hareketliyim cok sukur

Back
X