Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 445. ETAP***

fatmanurkaya(107.7/107.3/0.4/%0,37)
nananais(85.4/84.2/1.2/%1,41)
Shadelima(72/71.2/0.8/%1,11)
Tozpembe(79.7/19.5/0.2/%0,25)
mutlu91 (79.6/79/0.6/%0,75)
Melininannesi15 (69.6/68/1.6/%2,3)
reyhan 2004 (60.5/60.2/0.3/%0,5)
Makbule007 (65.5/64.5/1/%1,53)
kvrck(81.8/79.3/2.5/%3,06)
yeni üye başlangıç tarihi 08 Aralık, başlangıç kilo 86, hedef kilo 66

7. TAKIM ORTALAMASI: % 1,25

perigunlugu perigunlugu kaptanım ortalama bu
beni de dahil ederseniz ortalama 1,13 oluyor
artık birincilik durumuna göre bakarsınız inşallah :)))

Arkadaşlar umarım birinci oluruz akşama kdr giremeyebilrim misafirim ve ve sbh öğle bir eyedim biraz abrttim sanırım aksm toparlarim.insallh opuldunuz

Hayırlı cumalar kızlar
yasom7272 yasom7272 abla sende gel başlayalım yeniden eski enerji yi yeniden yakalayalım arkadaşlarla tanışalım kaynaşalım yoksa ben kiloları geri alacam@asfarovski ilerleyen haftalarda yeniden soracam sana bişeyler hissettin mi diye ;)
engineer333 engineer333 eskiler dökülüyor yavaş yavaş bende uzun zamandır tartılmıyordum bugün Fatmanur abla tartıl ve bugün başla onu dinleyerek tartıldım ve tam 3 kilo almışım izne ayrılmasam 4 kilo daha verirdim zararım 7 kilo
Dün oğlumun Veli'leriyle ev toplantısındaydım hepsi neredeyse 2-3 çocuk doğurmuş ama ben en şişmanlarıydım benim gibi bitanesi daha olsa için rahatlayacaktı ama yoktu bıktım artık en şişman olmaktan özgüvenim bile sıfırlanıyo böyle olunca
hepsi şık şık giyinmiş ben üstünde esnek bi bluz şişman olunca neyi beğenirsen o U değil neyi bulabilirsen onu giyiyosun gerçekten Can'ım çok sikildi üstüne üstlük kolumdaki eşimin geçen sene doğumgünümde aldığı altın künyeyide düşürmüşüm bulamadım anlıycağınız kötü bi gündü dokunsanız ağlayacaktım
Bu arada Selinanya Selinanya bana abla diyebilirsin 32 yaşındayım yada deme dünkü toplantıda benle aynı yaşta olan bi kadın bana abla dedi abla kelimesine gıcığım artık kilolu olmak daha yaşlı gösteriyo
@fatmanurkaya abla verdiğin kiloya hiç üzülme sen pes etmedin az da olsa vermek almaktan daha iyidir
Kilo bildireyim artık beni bırakmayın
izne ayrılmadan önce 83,9
Şimdi 86.9

Hayırlı cumalar kızlar
yasom7272 yasom7272 abla sende gel başlayalım yeniden eski enerji yi yeniden yakalayalım arkadaşlarla tanışalım kaynaşalım yoksa ben kiloları geri alacam@asfarovski ilerleyen haftalarda yeniden soracam sana bişeyler hissettin mi diye :KK66:
engineer333 engineer333 eskiler dökülüyor yavaş yavaş bende uzun zamandır tartılmıyordum bugün Fatmanur abla tartıl ve bugün başla onu dinleyerek tartıldım ve tam 3 kilo almışım izne ayrılmasam 4 kilo daha verirdim zararım 7 kilo
Dün oğlumun Veli'leriyle ev toplantısındaydım hepsi neredeyse 2-3 çocuk doğurmuş ama ben en şişmanlarıydım benim gibi bitanesi daha olsa için rahatlayacaktı ama yoktu bıktım artık en şişman olmaktan özgüvenim bile sıfırlanıyo böyle olunca
hepsi şık şık giyinmiş ben üstünde esnek bi bluz şişman olunca neyi beğenirsen o U değil neyi bulabilirsen onu giyiyosun gerçekten Can'ım çok sikildi üstüne üstlük kolumdaki eşimin geçen sene doğumgünümde aldığı altın künyeyide düşürmüşüm bulamadım anlıycağınız kötü bi gündü dokunsanız ağlayacaktım
Bu arada Selinanya Selinanya bana abla diyebilirsin 32 yaşındayım yada deme dünkü toplantıda benle aynı yaşta olan bi kadın bana abla dedi abla kelimesine gıcığım artık kilolu olmak daha yaşlı gösteriyo
@fatmanurkaya abla verdiğin kiloya hiç üzülme sen pes etmedin az da olsa vermek almaktan daha iyidir
Şimdi 86.9
Toplayalım eskileri aeben aeben N Naz @Daydream15 yasom7272 yasom7272 firuzeew firuzeew _AYNURA_ _AYNURA_ engineer333 engineer333 Sarayca Sarayca ve aklıma gelmeyenler toplanın gari yeni grup açalım :))

Tw
iremcim çok üzgünüm ne demek kızlar neden böyle yapıyorsunuz ya :KK43:
300 gram olması ya da 1 kilo olması ne farkeder sonuçta veriyoruz kızlar hedefimize 2 ay değil de 3 ay sonra ulaşmış olsak ne olucak ??
yapmayın ne olur, bence kilo almamış herkes bugün çok çok mutlu olmalı , böyle yazdığınızı görünce bende üzülüyorum :KK43:
Ya işte insan hırs yapıyo. Ben boyleyim.istedigim biseybolmayinca cok uzuluyorum.Bi de bu hafta 3.haftam takıma girmeyi istiyodum ama bilmiyorum işte. Nasip bakalım. Inşallah veririz de dediğin gibi kalıcı olur.

o kadar uzun zamandır tartıya çıkmadım ki ... neyle karşılaşacağımı bilmiyorum
burdan ayrıldıktan bir süre sonra takip ediyordum kilo da verdim
çoktandır saldım bıraktım kilo aldım sanırım
Bi yerden başlamak lazım ;)
callan listeye girebilecek miii
hadi kızlarr ortalama yüksek olsun inşallah
beni de dahil ederek birinci olun inşallah,çok mu hayal kuruyorum :))))))

***7.TAKIM 445. ETAP***

fatmanurkaya(107.7/107.3/0.4/%0,37)
nananais(85.4/84.2/1.2/%1,41)
Shadelima(72/71.2/0.8/%1,11)
Tozpembe(79.7/19.5/0.2/%0,25)
mutlu91 (79.6/79/0.6/%0,75)
Melininannesi15 (69.6/68/1.6/%2,3)
reyhan 2004 (60.5/60.2/0.3/%0,5)
Makbule007 (65.5/64.5/1/%1,53)
kvrck(81.8/79.3/2.5/%3,06)
yeni üye başlangıç tarihi 08 Aralık, başlangıç kilo 86, hedef kilo 66

7. TAKIM ORTALAMASI: % 1,25

perigunlugu perigunlugu kaptanım ortalama bu
beni de dahil ederseniz ortalama 1,13 oluyor
artık birincilik durumuna göre bakarsınız inşallah :)))
Birincilik gitti zaten bence alalım seni de listeye ;)

@fatmanurkaya canım tebrik ederim, :KK9::KK9:

C CallanPinckney maşallah listeye girmeyi haketmişsin tebrikler:KK9:

N Nana istikrarlı bir şekilde kilonu veriyorsun tebrikler:KK9:

kuzularinannesi kuzularinannesi tebrik ederim canım, yeniden başlamışsın ve güzel kilo vermişsin:KK9:

Ahu060812 Ahu060812 merhaba canım, sende kilo almışsın ama yeniden vereceğine inanıyorum:KK60:

perigunlugu perigunlugu canım sen kaç kilo oldun, yazdıysan göremedim :KK60:

iyi günler hepinize:KK200:

Hayırlı cumalar kızlar
yasom7272 yasom7272 abla sende gel başlayalım yeniden eski enerji yi yeniden yakalayalım arkadaşlarla tanışalım kaynaşalım yoksa ben kiloları geri alacam@asfarovski ilerleyen haftalarda yeniden soracam sana bişeyler hissettin mi diye :KK66:
Şimdi 86.9

O zaman ablayı boşver Ahuşşş, gitmek yok bırakmam peşini bak bilesin. Yaza kadar hepsi gidecek fıstık olacaksın :KK60:

Hayırlı cumalar kızlar
Şimdi 86.9
Ahucum ınanki çok istiyorum kilo vermek sizinde vermenizi çok istiyorum sen bu durumundan rahatsızlık duymuşsun ya bu yaşta bide beni düşün yaşlı ve şişman teyze hatta nine gibi olmustumzayifladikca insan kendine Özguveni oluyor genç hissediyor sen daha çok gençsin daha kolay kilo verebilirsin lütfen bu işi ciddiye al ve 2016 senesi senin yılın olsun.:KK200:

Ablam kim olacak, kuzularinannesi olan abla dışlıyor :KK64:
Elifim dışlamayor yanlış anladın o listeye girmek istiyor ama bu gidişle zor bizim mezun olmamız çünkü liste kalabaliklasiyor beklememiz gerekiyor listeye girmek için onun motivasyonu liste dışı düşüyor o yüzdün oyle demiştir.

İyi günler canlarım.nasılsınız?pek bi isyanlar edilmiş ayol.bende özlemişim hepinizi.buraya da gelemedim
İşten erken geldim guya dinleneyim bugün ama öyle bi baş ağrım var ko uyudum da geçmedi.ahu sağolsun vatsapdan hatırlattı cuma olduğunu.durumlar nasıl bakalım?

Back
X