- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonu sendromu canimneyse kimse konuşmuyor kimse yok sanırım ben film izleyeyim iyi geceler
Sende bir ben gordum sankineyse kimse konuşmuyor kimse yok sanırım ben film izleyeyim iyi geceler
Seni gidi gebiş seni! Soğuk diye sanki ıspanak olduOnu da soğuk diye yedimannem belki gönderir bu hafta yine kardesimle
ben değil bebek istiyor teyzesi
bu arada sabah tartildim 65.6
![]()
Napıyorsun canımcım?Ben buradayım kızlar
Kislaniliyor muyumSeni gidi gebiş seni! Soğuk diye sanki ıspanak oldutabi ya fasulye kadar var yok olan bebiş yiyor, minnak bebiş ne anlar sarmadan
![]()
Misafirim var canım bnde onlara bsyler hazırladım ama yemedim hiç bsy sukur oturuyoruz sen napiyosunNapıyorsun canımcım?
Ne yani şimdi sen yaprakları, börekleri, tatlıları gotureceksin, kilo alma kaygin olmayacak diye kıskanıyor muyum? Hahh güldürme beni. Hem ben yaprak sarması sevmem ki, yanı bi tencere olsa yemem, ne öyle ıyy hiç sevmem, canım çekmiyor ki , kiskanmiyorumKislaniliyor muyum![]()
Bende nette geziyorum. Sıkıldım birazcık yapacak birşey bulamadımMisafirim var canım bnde onlara bsyler hazırladım ama yemedim hiç bsy sukur oturuyoruz sen napiyosun
@perigunlugu canm yenilmesi yasaklar ve serbestler listesi. Diye biseyimizi varmı mesela ben pasta borek beyaz unla yapılan şeyler abur cubur şeyler hazır gıdaların bir çoğu pirinç pilavi normal ekmek yemiyorum meyveleri eskiye nazaran orantili yiyorum tavuk sote balık kırmızı et çorba ki vazgeçilmezimdr sebze yemekleri tüketmeye çalışıyorum genelde sut ürünleri tuketmiyorum başka yemem yada yememem gereken şeyler varmı
Ne yani şimdi sen yaprakları, börekleri, tatlıları gotureceksin, kilo alma kaygin olmayacak diye kıskanıyor muyum? Hahh güldürme beni. Hem ben yaprak sarması sevmem ki, yanı bi tencere olsa yemem, ne öyle ıyy hiç sevmem, canım çekmiyor ki , kiskanmiyorum![]()
Dimi sonra biz sarmaları yerizKuzu bırak yesin 1 yıla kalmaz, doğum kilolarını vermek için debelenirasfarovski , bizde çoktan fit hatun olmuş oluruz
![]()
Ahaha aşerir ya, dur daha bunlar onun iyi günleriasfarovski yi niye etiketledin onun gidip birşeyler asermesi gerekiyor
Sen napiyon kuşum, yeni yıl yeni planlar var mı? Kocik adayı buldun mu bakem sen?![]()
En sevmediğim kız tipisin ama bu akıllı olduğun gerçeğini değiştirmiyorAhaha aşerir ya, dur daha bunlar onun iyi günleriasfarovski
Valla kuzu plan yok ya, abimlerde olucaz sanırım onun kvsi falan da gelecekmiş, müthiş yanisende teyzenlere gidiyormuşsun, değişiklik iyidir, gerçi teyzenler nerde bilmiyorum ama onu geçtim kız sen nerde yaşıyordun
Bu arada koca adayı yok, aranmıyor, gelenlere de kapalıyızkafa dinliyorum iyi böyle
![]()