Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Onu da soğuk diye yedim :KK70::KK70: annem belki gönderir bu hafta yine kardesimle :KK70::KK70: ben değil bebek istiyor teyzesi :p:p:p bu arada sabah tartildim 65.6 :KK70::KK70:
Seni gidi gebiş seni! Soğuk diye sanki ıspanak oldu :KK20: tabi ya fasulye kadar var yok olan bebiş yiyor, minnak bebiş ne anlar sarmadan :63:

Son düzenleme:
Kızlarrr nelere nelere hayır dedim, duysanız aklınız durur
Neyse hiç anlatmayayım
Menüm
Sabah:menemen,süt,zeytin,1kk tulum peyniri
Ara 1,5 muz
Öğlen:50gram kaju+100gram kuruüzüm
Akşam üstü,kızımdan artan sarma (1tane bile etmez belki)kızımdan artan içli köfte(köftenin 20de1i filan) bol salata yeşillik,1bardak ayran,2hurma,10a yakın kestane

Kislaniliyor muyum :KK70::KK70:
Ne yani şimdi sen yaprakları, börekleri, tatlıları gotureceksin, kilo alma kaygin olmayacak diye kıskanıyor muyum? Hahh güldürme beni. Hem ben yaprak sarması sevmem ki, yanı bi tencere olsa yemem, ne öyle ıyy hiç sevmem, canım çekmiyor ki , kiskanmiyorum:cry:

@perigunlugu canm yenilmesi yasaklar ve serbestler listesi. Diye biseyimizi varmı mesela ben pasta borek beyaz unla yapılan şeyler abur cubur şeyler hazır gıdaların bir çoğu pirinç pilavi normal ekmek yemiyorum meyveleri eskiye nazaran orantili yiyorum tavuk sote balık kırmızı et çorba ki vazgeçilmezimdr sebze yemekleri tüketmeye çalışıyorum genelde sut ürünleri tuketmiyorum başka yemem yada yememem gereken şeyler varmı

Belya Nur'um, aslında öyle bir liste yok seninde bahsettiğin, beyaz unlu, şekerli, paketli, hazır gıdaların hepsi aslında yasaklı bölgede, çünkü güzeller :KK70: Hepimizin bildiği genel geçer besinleri tüketmeye çalışıyoruz, et grupları, sebzeler, kurubaklagiller, meyveler ve süt ürünleri. Ama önemli olan bunların ne zaman ve nasıl tüketildiği. Mesela bakıldığı zaman, çorba,ekmek, bulgur, patates sağlıklı ( patatesin glside yüksek bu arada) besinler. Ama sen bunların hepsini aynı öğünde tüketirsen karbon patlaması olur. Ama mesela öğle ve akşam yemeğine paylaştırırsan çok daha güzel olur. Ben patates yemeyi pek tercih etmiyorum artık, bulguru da nadir yiyorum. Ekmek nerdeyse sıfıra indi gibi. Aralarda meyve ya da süt tüketebilirsin, ana yemeklerine de haftanın 3 günü falan karbon ekleyebilirsin mesela nohut, kurufasulye gibi sağlıklı karbonlar. Bilmem anlatabildim mi :KK53:

Ne yani şimdi sen yaprakları, börekleri, tatlıları gotureceksin, kilo alma kaygin olmayacak diye kıskanıyor muyum? Hahh güldürme beni. Hem ben yaprak sarması sevmem ki, yanı bi tencere olsa yemem, ne öyle ıyy hiç sevmem, canım çekmiyor ki , kiskanmiyorum:cry:

Kuzu bırak yesin 1 yıla kalmaz, doğum kilolarını vermek için debelenir asfarovski asfarovski , bizde çoktan fit hatun olmuş oluruz :KK70::KK70:

asfarovski asfarovski yi niye etiketledin onun gidip birşeyler asermesi gerekiyor :KK70:
:KK70:
Sen napiyon kuşum, yeni yıl yeni planlar var mı? Kocik adayı buldun mu bakem sen?:KK48:
Ahaha aşerir ya, dur daha bunlar onun iyi günleri asfarovski asfarovski :KK70::KK70::KK70:

Valla kuzu plan yok ya, abimlerde olucaz sanırım onun kvsi falan da gelecekmiş, müthiş yani :KK70::KK70: sende teyzenlere gidiyormuşsun, değişiklik iyidir, gerçi teyzenler nerde bilmiyorum ama onu geçtim kız sen nerde yaşıyordun :KK48:

Bu arada koca adayı yok, aranmıyor, gelenlere de kapalıyız :KK70::KK70: kafa dinliyorum iyi böyle :p

Ahaha aşerir ya, dur daha bunlar onun iyi günleri asfarovski asfarovski :KK70::KK70::KK70:

Valla kuzu plan yok ya, abimlerde olucaz sanırım onun kvsi falan da gelecekmiş, müthiş yani :KK70::KK70: sende teyzenlere gidiyormuşsun, değişiklik iyidir, gerçi teyzenler nerde bilmiyorum ama onu geçtim kız sen nerde yaşıyordun :KK48:

Bu arada koca adayı yok, aranmıyor, gelenlere de kapalıyız :KK70::KK70: kafa dinliyorum iyi böyle :p
En sevmediğim kız tipisin ama bu akıllı olduğun gerçeğini değiştirmiyor :KK70::KK70: ne yapacaksın sevgiliyi hayatını yaşa, evlenenlerin hâlini zaten bir derdim var başlığında okuyoruz :KK70::KK70:.
Bursada yaşıyorum ben. Teyzemlerde burada köydeler oraya gideceğiz maksat biletime buyuk ikramiye cikarsa oradan kacmak daha kolay olur :p:KK70:

Back
X