Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor :KK61:
Geçmiş olsun canım :KK15:
hAKLISIN CANIM ARTIK TAKIMDAKİ DİĞER ARKADAŞLAR menim yavaşladığımı desteklerse takımıma zarar vermemek için mende elimden geleni yaparım liste dışı olursam bu mende gevşeklik yapabilir onun için devam edeyim dediğin gibi
canım oğlanlarımın dr olan bir hanım vardı hastaneden ayrılmış özel muayahane açmış randevu aldım sonra antepdeki evimize en yakın hastanede kadın kadın doğumcu varmış ona gideyim dedim hastane de olması tektikleri kolay yaptırabilirim diye düşündüm
hem muayene hem tahliller bir arada olsun diye dr değiştirdim bayaği stresli bir durum sen ameliyathanede hasta psikolojisini çok iyi anlarsın mendede acaip bi stres yarın şu muayene tahliller bitipde ilaçlarıma başlasaydım
İnşallah ciddi birşey çıkmaz ablam , geçmiş olsun :KK200:

Bir sağlıkçı olarak fatmam benimde k . Dogum Ve disciye gitme fobim var panik atak yasiyorum .kalbim yerinden çıkacak gibi oluyorum utanıyorum yani anlayacagin fatmam sağlıkçı olmakta bir işe yaramıyor allah yardımcın olsun arkadasim:KK200:

ne diyelim canım ALLAH beter dert vermesin yalnız olmadığıma sevindim :KK50:

Ohh sefan olsun ablam :KK15:

Ablacım bu izin konusunda daha önce fikrimi söylemiştim, tabiki de izne ayrılmanı istemiyorum. Az verebilirsin, sabit çıkabilirsin, artı çıkabilirsin ama önce sağlık ve en önemlisi sensin bizim için. Biz senin elin geldiğinin fazlasıyla uğraştığını biliyoruz. Kızlar içinde sorun olacağını sanmıyorum. :KK60:

canım içimi rahatlattın çoook teşekkür ederim böyle düşündüğün için:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Tamam doğru hatırlıyormuşum :KK48: bak bu defa gitmek yok, ver fazlalıkları da yaza fit bir hatun olarak gir. Hastaların seni görünce hasta olduklarını unutsunlar :KK49:

@nananais kuzum cok gecmis olsun bogaz pastilide cok iyi gelir rahatlatir seni
Antepia27 Antepia27 ablam hep sorucam unutuyorum sen hep "men" diye konusuyorsun ya azeri falan misin

Sabah
Omlet
Peynir 3 zeytin
Sekersiz cay
1 tatli kasigi çemen
1 tb ekmegi

Ara
Sade dondurma

Ögle
2 kasik bulgur pilavi
Et haslamasi
Salata
Ayran

Akşam
Et haslamasi
Salata
Ayran
1tb ekmegi

Gec vakitlerde damla sakizli turk kahvesi icerim

2.5 lt su
Leslie 3mil

canım azeri değilim öyle yazmayı seviyorum

Geçmiş olsun canım :KK15:

İnşallah ciddi birşey çıkmaz ablam , geçmiş olsun :KK200:

çoook teşekkürler canım :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Hayırlı akşamlar hanımlar. Haftasonu sendromu fazla gelemedim.esim. Aksama kadar temizlik yaptım. Bilekleri m her tarafim agriyo.nenumu yazayım
SABAH 1 dilim tam buğday ekmeği maydanoz 2 dilim suzme peynir 3 zeytin(ya kızlar ben yumurtayı her sabah yerdim diyet yaparken bazen öğlen bile yerdim ama nedense bi tiksinme geldi artık yiyemiyorum. Haşlanmış ya da az yağlı tavada ya da Çılbir yapiyodum ama farklı bi önerisi olsn var mi ya da onun yerine ne yiyebilirim acaba )
ARA 3 4 kuru kayısı ve 1 küçük parça sutlu tatlı
AKŞAM tatlidan dolayi kendimi cezalandır dim salata ve yulaf kepekli yoğurt
Birazdan 1 küçük nar yiyebilirim.
SU 3 litre
SPOR sabahtan beri daha yeni oturdum biraz dinleneyim yapıcam biseyler inşallah. Yapınca yazarim

kaptanım menim bu düzensizliğim aşırı kan kaybım falan kilomu olumsuz etkiliyor yarın dr sonra yeme düzenimde bir değişiklik yaparda yersem takıma zarar vermekten endişe duyuyorum nasıl yapalım
belirli bir düzene girene kadar iznemi ayrılsam acaba diyetten takımdan kopmakta korkutuyor tekrar alırım diye ama takımımıda düşünüyorum ne yapalım canım
Bence önce doktora bir görün abla ondan sonraki durumuna göre hareket ederiz ama şahsen izne ayrılmanı istemem ;)
Hayırlı akşamlar hanımlar. Haftasonu sendromu fazla gelemedim.esim. Aksama kadar temizlik yaptım. Bilekleri m her tarafim agriyo.nenumu yazayım
SABAH 1 dilim tam buğday ekmeği maydanoz 2 dilim suzme peynir 3 zeytin(ya kızlar ben yumurtayı her sabah yerdim diyet yaparken bazen öğlen bile yerdim ama nedense bi tiksinme geldi artık yiyemiyorum. Haşlanmış ya da az yağlı tavada ya da Çılbir yapiyodum ama farklı bi önerisi olsn var mi ya da onun yerine ne yiyebilirim acaba )
ARA 3 4 kuru kayısı ve 1 küçük parça sutlu tatlı
AKŞAM tatlidan dolayi kendimi cezalandır dim salata ve yulaf kepekli yoğurt
Birazdan 1 küçük nar yiyebilirim.
SU 3 litre
SPOR sabahtan beri daha yeni oturdum biraz dinleneyim yapıcam biseyler inşallah. Yapınca yazarim
Diyette tatlı yendiği nerde görülmüüüşşşş o_O

Hosgeldin mavi bir geldin sonra kayboldun canim
Bir daha kaybolmamayı umuyorum canım. :)
Tamam doğru hatırlıyormuşum :KK48: bak bu defa gitmek yok, ver fazlalıkları da yaza fit bir hatun olarak gir. Hastaların seni görünce hasta olduklarını unutsunlar :KK49:
Ağzından bal damlıyor kız :)
Fazlalıklarımdan en kısa zamanda kurtulmam lazım. Tontişlikten firar etmek istiyorum artık. :)))

Masmavi_ Masmavi_ yeniden başlıyor musun yani canım yoksa sadece menü mü vereceksin ?
Yeniden başlamak istiyorum canım.
Kısa zamanda çok kilo vermek istiyorum. Aldığım kilolar psikolojimi olumsuz yönde etkiliyor artık malesef.
Az (mümkün olduğunca hiçe yakın) kaçamakla devam edeceğim. :)) Kilomu net olarak bilmiyorum, ne zaman tartılmalıyım?

Bir daha kaybolmamayı umuyorum canım. :)

Ağzından bal damlıyor kız :)
Fazlalıklarımdan en kısa zamanda kurtulmam lazım. Tontişlikten firar etmek istiyorum artık. :)))

Yeniden başlamak istiyorum canım.
Kısa zamanda çok kilo vermek istiyorum. Aldığım kilolar psikolojimi olumsuz yönde etkiliyor artık malesef.
Az (mümkün olduğunca hiçe yakın) kaçamakla devam edeceğim. :)) Kilomu net olarak bilmiyorum, ne zaman tartılmalıyım?
Sen en son izinli mi ayrılmıştın peki ? Liste için soruyorum bunu özellikle ;)

Sen en son izinli mi ayrılmıştın peki ? Liste için soruyorum bunu özellikle :KK66:
En son sanırım sadece menü bildiriyordum. İzinli olarak ayrıldığımı hatırlamıyorum. Bir anda da gitmiş olabilirim, çünkü uzun süre gelmedim buralara. Eğer sorun olacaksa sadece menü ve kilo bildirimi yapabilirim bağımsız olarak.

En son sanırım sadece menü bildiriyordum. İzinli olarak ayrıldığımı hatırlamıyorum. Bir anda da gitmiş olabilirim, çünkü uzun süre gelmedim buralara. Eğer sorun olacaksa sadece menü ve kilo bildirimi yapabilirim bağımsız olarak.
Geçmişe bakarız o zaman canım ;) duruma göre listeye alabiliyorsak kilo verimine ve aktifliğe göre karar verebiliriz ;) ama olmasa bile menü ver hep;)

:KK200:************ÇİÇEK BAHÇESİ 27/12/2015 LİSTESİ*************:KK200:

Sümbüller : @nananais - Cutemom007 Cutemom007 - kuzularinannesi kuzularinannesi
Menekşeler: Masmavi_ Masmavi_ - shadelima shadelima - koza16 koza16
Papatyalar: E elifea - kvrck kvrck - M mutlu91
Leylaklar: I Iremoz02 @obur kedi - C CallanPinckney
Karanfiller: @melike06 - R reyhan 2004 - M Melininannesi15
Kasımpatılar: Antepia27 Antepia27 - kelebek19 kelebek19 - perigunlugu perigunlugu

Aktif olmayanları listeden çıkardım, N Nisaca seni de çıkardım ailenin yanında olacaksın diye aktif katılırsan eğer ekleyeyim tekrar ya da eve döndüğünde de alabiliriz gruplara.

Sanırım eksik yok takımlarda varsa söyleyin canlarım. Bakalım bu hafta kim 1.ci olacak görelim :KK49::KK49:

Canlar Benim karnim çok sis ve hazımsızlık var az yediğimi düşünüyorum adet olamadim hala ateşlenme bel kaşık.ağrısı şişkinlik yapmaya devam ediyor napicam bilmiyorum
canım bitkisel çözümleri denedin mi? soğan suyu ya da maydonoz suyu muydu neydi iyi geliyormuş sanırım :KK43:

slm kızlar iyi geceler herkese bugün gezmelerdeydim hep uğrayamadım menüm de sapçma sapan bişi oldu cıslar var maalesef

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk örgü peynir 1 tk tahin pekmez 5 zeytin roka dereotu lahana :KK4::KK4::KK4:cıss 3 lokma beyaz pide
ara: yok
öğlen: :KK14::KK14:cıss yine yarım ciğer dürüm 1 bardak ayran salata

ara: 1 salep :KK43::KK43:yine cıss

akşam: 2 kase ayran aşı çorbası salata

ara: 1 bardak sütlü kahve

su: 2 lt ancadır

spor jillian 7. gün bitti bunu da halsizikten ölerek yaptım çünkü evden çıktığımda saat 1 falandı geldim 8 ve salep içtiğim araddan başka oturmadım sonra da saçını yağla duş al bilmem ne derken zaten bu saat oldu bugünlük affınıza sığınıyorum hemen yarın inşallah hem diyetime kaldığım yerden düzgünce devam ediyorum hem de takıma sık sık geliyorum :KK51::KK51::KK51:

şimdilik iyi geceler :KK68::KK68::KK68::KK68:

Back
X