- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53
Dualarımız seninle canimKızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarımız seninle canimKızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..
Çok güzel bi menü, düzenli ve sağlıklı. Yağ yakımı olarak geri döner umarım. :) İyi geceler hanımlar bugün eşimin güzel sürprizinden dolayı hiç gelemedim elime telefon dahi alamadım menümü veriyim
Sabah
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık maydonoz havuç
3 bardak çay
Öğlen
2 dilim ızgara tavuk göğüsü
Salata
Ayran
Ara
1 bardak süt
3 fındık 3 badem
Akşam
2 köfte
Salata
Ayran
3 litre su 1,5 saat yürüyüş
Obur kediyyle birinci olacagız :)))************ÇİÇEK BAHÇESİ 27/12/2015 LİSTESİ*************
Sümbüller : @nananais -Cutemom007 -
kuzularinannesi
Menekşeler:Masmavi_ - @shadelima - @koza16
Papatyalar: @elifea -kvrck - @mutlu91
Leylaklar: @Iremoz02 @obur kedi - C CallanPinckney
Karanfiller: @melike06 - @reyhan 2004 - M Melininannesi15
Kasımpatılar: @fatmanurkaya -kelebek19 -
perigunlugu
Aktif olmayanları listeden çıkardım, N Nisaca seni de çıkardım ailenin yanında olacaksın diye aktif katılırsan eğer ekleyeyim tekrar ya da eve döndüğünde de alabiliriz gruplara.
Sanırım eksik yok takımlarda varsa söyleyin canlarım. Bakalım bu hafta kim 1.ci olacak görelim![]()
Kız ne oldu gece gecekızlar sanırım ben baya bi süre listeye giremicem, başka bir gruba takıma geçme ihtimalim var mıperigunlugu ?
çok geçmiş olsun canım insallah hayırlı haberler alırsınızKızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..
CNM ben sporda dinlenme yaparsam uzuyor o yaa dinlenme yaptigimiz ertesi günü de yapasi gelmiyor o yüzden ben dinlenme yapmam sanırımKuzum bildiğim kadarıyla jillian da 7 günün birinde dinleniyorsun, artık yarın dinlenirsin
İnşallah birşey çıkmaz ablam, kalbini ferah tut![]()
bu hafta çıkacağızAynen aramızda dahada hirslanmamiza neden oluyor, gerçi daha ilk sıralara çıkamadım ama kısmet![]()
menu gayet başarılı süpriz ne güzel telefonu bile alamadığına göre jest ler büyükİyi geceler hanımlar bugün eşimin güzel sürprizinden dolayı hiç gelemedim elime telefon dahi alamadım menümü veriyim
Sabah
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık maydonoz havuç
3 bardak çay
Öğlen
2 dilim ızgara tavuk göğüsü
Salata
Ayran
Ara
1 bardak süt
3 fındık 3 badem
Akşam
2 köfte
Salata
Ayran
3 litre su 1,5 saat yürüyüş
perşembe kilo bildirimi olacak cnm o şekilde karar alındı k8z 3000 çal mi artık hafta ici günlük 500 çal ekstra spor eklersen anca yaniperigunlugu dün 3bin kcallık yedim
Bundan menümü hiç yazmayayım
Kilo bildirimi bu persembe mi olacak,yoksa haftaya mı
Son gelişmeleri takip edemedim
Günaydın canim bi rahatsizligin mi var yoksa diyet için mi baktiracaaksin cnm hayırlı haberler alırsın inşallahGünaydın çıtır lar nasılsınız. Ben birkaç gundur kacirdim ama bugün hem yuruyuse başlıyorum. Hem de az yemeğe devam. Bugün bi doktora gidicem bakalım. Kan tahlili filan için. Hayırlı haftalar
Salı çarşamba protein yapacagım o zamançok geçmiş olsun canım insallah hayırlı haberler alırsınız
CNM ben sporda dinlenme yaparsam uzuyor o yaa dinlenme yaptigimiz ertesi günü de yapasi gelmiyor o yüzden ben dinlenme yapmam sanırım
bu hafta çıkacağızkuzularinannesi ile birlikte
menu gayet başarılı süpriz ne güzel telefonu bile alamadığına göre jest ler büyük
perşembe kilo bildirimi olacak cnm o şekilde karar alındı k8z 3000 çal mi artık hafta ici günlük 500 çal ekstra spor eklersen anca yani![]()
Kontrol amaçlı cnm. Maglum kiloluyum. Evlenmeden önce kolestrolum vardı bi de kansızlık . ne alemdeler ona baktircam. Senin nasıl gidiyor kilo vermelerin cnmGünaydın canim bi rahatsizligin mi var yoksa diyet için mi baktiracaaksin cnm hayırlı haberler alırsın inşallah
Allah şifa versin hayırlısıyla inşallah ablamKızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..
Tatlım kekik suyunu denedin mi. Bnm 7 gün geçilmişti 3 . günü geldi başladığımda. Kaynar suya 1 çay kaşığı kekik 5-7 dk beklet sabah aksamGünaydın citirlar![]()
kvrck cnm bal trcn i öğle yaptım zaten o bitince de soğana başladım yanı adetim bittikten bir hafta sonra ama hala adet olamiyorum işte
Yok denemedim abla bide onu deneyim ilk fırsattaTatlım kekik suyunu denedin mi. Bnm 7 gün geçilmişti 3 . günü geldi başladığımda. Kaynar suya 1 çay kaşığı kekik 5-7 dk beklet sabah aksam