Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler hanımlar bugün eşimin güzel sürprizinden dolayı hiç gelemedim elime telefon dahi alamadım menümü veriyim

Sabah
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık maydonoz havuç
3 bardak çay

Öğlen
2 dilim ızgara tavuk göğüsü
Salata
Ayran

Ara
1 bardak süt
3 fındık 3 badem

Akşam
2 köfte
Salata
Ayran

3 litre su 1,5 saat yürüyüş

İyi geceler hanımlar bugün eşimin güzel sürprizinden dolayı hiç gelemedim elime telefon dahi alamadım menümü veriyim

Sabah
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
3 bardak çay

Öğlen
Salata
Ayran

Ara
1 bardak süt
3 fındık 3 badem

Akşam
2 köfte
Salata
Ayran

Çok güzel bi menü, düzenli ve sağlıklı. Yağ yakımı olarak geri döner umarım. :)

:KK200:************ÇİÇEK BAHÇESİ 27/12/2015 LİSTESİ*************:KK200:

Sümbüller : @nananais - Cutemom007 Cutemom007 - kuzularinannesi kuzularinannesi
Menekşeler: Masmavi_ Masmavi_ - @shadelima - @koza16
Papatyalar: @elifea - kvrck kvrck - @mutlu91
Leylaklar: @Iremoz02 @obur kedi - C CallanPinckney
Karanfiller: @melike06 - @reyhan 2004 - M Melininannesi15
Kasımpatılar: @fatmanurkaya - kelebek19 kelebek19 - perigunlugu perigunlugu

Aktif olmayanları listeden çıkardım, N Nisaca seni de çıkardım ailenin yanında olacaksın diye aktif katılırsan eğer ekleyeyim tekrar ya da eve döndüğünde de alabiliriz gruplara.

Sanırım eksik yok takımlarda varsa söyleyin canlarım. Bakalım bu hafta kim 1.ci olacak görelim :KK49::KK49:
Obur kediyyle birinci olacagız :)))

kızlar sanırım ben baya bi süre listeye giremicem, başka bir gruba takıma geçme ihtimalim var mı perigunlugu perigunlugu ?
Kız ne oldu gece gece
Moodun mu düştü
Bugun o kararını tekrar düşün
Başka takımlarda böyle aktif katılım yok
Ben kk nın kaşarı oldum iyice,nerede ne var iyi biliyorum
Ben de baska takımdan buraya geldim
Uyanınc fikrinin değişeceğine eminim

Kızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..
çok geçmiş olsun canım insallah hayırlı haberler alırsınız

Kuzum bildiğim kadarıyla jillian da 7 günün birinde dinleniyorsun, artık yarın dinlenirsin :KK15:

İnşallah birşey çıkmaz ablam, kalbini ferah tut :KK15:
CNM ben sporda dinlenme yaparsam uzuyor o yaa dinlenme yaptigimiz ertesi günü de yapasi gelmiyor o yüzden ben dinlenme yapmam sanırım
Aynen aramızda dahada hirslanmamiza neden oluyor, gerçi daha ilk sıralara çıkamadım ama kısmet :KK48:
bu hafta çıkacağız kuzularinannesi kuzularinannesi ile birlikte :KK50:

Sabah
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
3 bardak çay

Öğlen
Salata
Ayran

Ara
1 bardak süt
3 fındık 3 badem

Akşam
2 köfte
Salata
Ayran

menu gayet başarılı süpriz ne güzel telefonu bile alamadığına göre jest ler büyük :KK8:

perigunlugu perigunlugu dün 3bin kcallık yedim
Bundan menümü hiç yazmayayım
Kilo bildirimi bu persembe mi olacak,yoksa haftaya mı
Son gelişmeleri takip edemedim
perşembe kilo bildirimi olacak cnm o şekilde karar alındı k8z 3000 çal mi artık hafta ici günlük 500 çal ekstra spor eklersen anca yani :KK62:

Günaydın çıtır lar nasılsınız. Ben birkaç gundur kacirdim ama bugün hem yuruyuse başlıyorum. Hem de az yemeğe devam. Bugün bi doktora gidicem bakalım. Kan tahlili filan için. Hayırlı haftalar
Günaydın canim bi rahatsizligin mi var yoksa diyet için mi baktiracaaksin cnm hayırlı haberler alırsın inşallah

çok geçmiş olsun canım insallah hayırlı haberler alırsınız

CNM ben sporda dinlenme yaparsam uzuyor o yaa dinlenme yaptigimiz ertesi günü de yapasi gelmiyor o yüzden ben dinlenme yapmam sanırım
bu hafta çıkacağız kuzularinannesi kuzularinannesi ile birlikte :KK50:

menu gayet başarılı süpriz ne güzel telefonu bile alamadığına göre jest ler büyük :KK8:

perşembe kilo bildirimi olacak cnm o şekilde karar alındı k8z 3000 çal mi artık hafta ici günlük 500 çal ekstra spor eklersen anca yani :KK62:
Salı çarşamba protein yapacagım o zaman
O ödem ancak gider

Günaydın canim bi rahatsizligin mi var yoksa diyet için mi baktiracaaksin cnm hayırlı haberler alırsın inşallah
Kontrol amaçlı cnm. Maglum kiloluyum. Evlenmeden önce kolestrolum vardı bi de kansızlık . ne alemdeler ona baktircam. Senin nasıl gidiyor kilo vermelerin cnm

@nananais canm 3 haftdr bnm.olduğu takım birinci oluyor ;) tabi bu hafta anneme gidiyorum diye yerim sanıyorsun demi sonuna kadar direnecegim bu arada gidrkn tartimida gotuireceğim yanimda :KK70:yoksa yarın aksm gidiyorum çok erkn yaratılmış olurum ki ztn yarın sbh nobetten cikacagm bugün pzrtesi yoğun olurum.muhtemelen akşama kdr giremeyebilrim özleyin beni:p

Günaydın citirlar :KK66: kvrck kvrck cnm bal trcn i öğle yaptım zaten o bitince de soğana başladım yanı adetim bittikten bir hafta sonra ama hala adet olamiyorum işte
Tatlım kekik suyunu denedin mi. Bnm 7 gün geçilmişti 3 . günü geldi başladığımda. Kaynar suya 1 çay kaşığı kekik 5-7 dk beklet sabah aksam

Back
X