Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay cok sevindim patalojiden de birsey cikmaz insaallah
10 yaşından beri mide problemi yasadim hayatimi zehir etti kac endeskopi yapildi sayamadim
En son biri patalojiye gondermeyi akil etti ben 20 yasindayken helikobakteri çikti 3 sene ilaç tedavisi gördüm
Suan cok sukur hic bir sıkıntim kalmadi darisi basiniza insaallah

Canlarim cok tesekkurler destekleriniz icin
Malesef kizimizin el bileginden omzuna kadar derin yaniklar varmis
Ve sirtinin buyuk bir kisminda
Doktor 15 gun ile 1 ay arasi yogun tedavi uyguluycaz sonra buyuk ihtimal ameliyat olacak
Bacagindan deri alip kol ve sirta yapacaklarmis dusundukce bile dehsete dusuyorum rabbim miniklerimizi korusun insaallah
cnm benim yaa inşallah kolayca atlatır bu sürci amin cnm amin

menüm: sabah 2 bardak su 5 zeytın 2 dılım salam (ince) 2 kucuk dılım kepeklı ekmekle 1 dılım kasarla tost 1 tk kdr tulum peynırı1 haşlanmış yumurta ( kahvaltım cok gelebılrım ama hem sabh yola gelıyorum mıdem kötu oluyor hemde ara ögun yapamaycagım bıldıgım şiçin yedım
ara yok
öğle : 1 tavuk butu 3 kasık salata 1 kase mercımek corba

ara cok acıkmıstım saat 4 bucuk gıbı bır lokma kete 2 dılım ayva

akşam 2 but bır kase corba 2 kasıl salata

su 3lt tamamlarım yatmaya
spor yok (işteyım akşamakdr ayaktydım ama boş vakıtlerımde merdıven ınıp çıkıyorum )

bıde yatmadan sut ıcecegım 2 dılım ayvada yıyecgm bırazdan çunku acıkıyorum hastane ortamı herkes bsyler yıyor bnde k
menü güzel kete ne bilmiyorum ama zararlı bişi herhalde :KK17::KK17:ama diğerleri iyi olmuş cnm

Slm canım nasılsın sabah okudum yazamadım umarım iyisindir?

Slm yasommm çok şükür bitanem minik bir rahatsızlık geçirdim ama şimdi toparlandım çok şükür :KK60:Sen nasılsın bitanemm son kilolar hala direnmeye devam ediyor sanırımm:KK16:her takıma abenim gibi senin gibi ablalar lazımmm kıskanmıyor değilim açıkçasııı 7, takım bu yönden çok şanslııı:KK16::KK16:

Ayy kesin gebişsindir , hep öyle olanları cekme potansiyelim var :KK37: yarın git kan testi yaptır. :KK74:
sanmıyorum canım ya aslında hastanedyım ama kn vermkte ıstemıyorum artık negatıf görmektn bıktım bırde adetlerım hep duzensız ya 2ay 3 ayda bır onfan umutlanmıyorum

Gunaydin canlar
Dun misafirlerimi gönderdim bugun rahatim ta demistim ki cok kötü bir haber aldim
Kuzenimin kızı 10 yasinda dün çaydanlik dökulmüş üstüne çok ciddi yaniklari varmis
Butun kolu sirti kalçası tamamen yanmis
Öyle bir yanik ki ankara da gezmedikleri hastane kalmamis hic biri kabul etmemis
Kimi yer yok demis kimi hayati riski var alamayiz demiş eve yollamislar
Allah razi olsun eşim duyunca hemen buraya getirin dedi yoldalar simdi burada hastaneye geliyorlar
Ben bir sure yine az katilabilirim affiniza siginiyorum ne olacak bilmiyorum
Öpüyorum hepinizi

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm kuzuya allah yardımcısı olsun hepinizin

kvrck kvrck kuzenine çok geçmiş olsun bitanemmm elbette tıbbi tedavisi yapılacak fakat naçizane tavsiyem yumurta akı ve sönmüş kireç karışımı sürmeniz yönünde sönmüş kireç bulmak biraz zor fakat sadece yumurta akını çırparak sürekli sürerseniz iz asla kalmayacaktır küçükken benim de ayağıma çaydanlık dökülmüş çok şükür tek iz yok aklınızda bulunsunn:KK16:

CANLARIM ÇOK ŞÜKÜR GİTTİM GELDİM TAHLİLE VE DEĞİŞİK MUAYENEYE GEREK KALMADAN ULTRASYONLA ANLADI KİLO KAYBIN HORMANAL DENGENİ BOZMUŞ DEDİ BU NA DAYANIP KİLO VERMENİ BIRAKMA DEDİ İLAÇLARLA DÜZENLERİZ HORMANAL DENGENİ. ŞİMDİ BU İLAÇLA KESECEĞİZ KANAMAYI İLK REGLİNDEDE GEL DEDİ
AYYY ÇOK RAHATLADIM DÜN NERDEYSE BÜTÜN GÜN YATTIM HEM HALSİZLİKTEN HEM MORALSİZLİKTEN ÇOK ŞÜKÜR KORKULACAK BİR ŞEY ÇIKMADI
HEPİNİZE AYRI AYRI SEVGİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN ANNEMİN BİLE HABERİ YOK SİZİNLE PAYLAŞTIM İYİKİ VARSINIZ:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Gelmiş geçmiş olsun ablam ;)

Kızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..
Şimdi okudum ikisine de çok geçmiş olsun ablam

Slm yasommm çok şükür bitanem minik bir rahatsızlık geçirdim ama şimdi toparlandım çok şükür :KK60:Sen nasılsın bitanemm son kilolar hala direnmeye devam ediyor sanırımm:KK16:her takıma abenim gibi senin gibi ablalar lazımmm kıskanmıyor değilim açıkçasııı 7, takım bu yönden çok şanslııı:KK16::KK16:
Bu aralar çok yoğunum takıma ugrayamiyorum çok çok geçmiş olsun :KK200::KK200: umarım ciddi bir durum yoktur canım.
Evet son kilolar pes ettirdi beni:mad: 1 aydır da masallah diyet hak getire ama yılbaşında inş yeniden başlayıp mezun olmak istiyorum.:KK60:kendine dikkat et

:mad:kepeklı mantı cıkmış ondan yıyenılıyormuyuz valla bnm evde yazdan bukltgum mantıcıklarım duruyor ıcım gıdıyor ama dokunamıyorum kepeklı mantı görunce acayip sevındım onuda yemezsem catlarım artık

Merhaba arkadaşlar özledim sizi yaaa. Bugün gördüm bebeğimi ve minik kalbini inşallah bu sefer bırakmaz beni. Bu arada sürekli kabiz durumdayım doktorum kayısı tavsiye etti şimdiden şiş olmak çok zor ya ama herşeyde bir hayır vardır buna da çok şükür. Sıkıntılı günler geçiriyorum arkadaşlar müslümanin ağzı müslümana günahsız derler ne olur bana da dua edin

Menüm

Sabah
Yarım limon a ılık su
Yarım simit
1 dilim ekmek
Peynir salça tereyağ bal

Ara
Süt

Öğle
1 tabak sarma

Ara
1_portakal