- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
Amiinn ablam,canimsin yaa..Canim valla çok sevindim bilemezsin çığlık attım kardeşim diyor abla ne oldu diye hamdolsun kuzum iyiyim....Ay Meryem çok sevindim valla allah işteyen herkese nasip etsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn ablam,canimsin yaa..Canim valla çok sevindim bilemezsin çığlık attım kardeşim diyor abla ne oldu diye hamdolsun kuzum iyiyim....Ay Meryem çok sevindim valla allah işteyen herkese nasip etsin.
sagol canim baska kimler hamile ben ne zamandir dogru duzgun gelemiyomDiyetisyene gidecek vaktim mi var yasom
Bir kez daha deniycem olmazsa diyetisyen artık.
Selinanya çok teşekkür ederim canım beni de eklediğin için. Yarın sınıfta yine ne pogacalar ne börekler olucak ama söz yemiycem bu hafta biz birinci olalım gelinlikler olarak.
@ mirjam çok sevindim senin adına canım. Rabbim hayırla kucağına almayi da nasip etsin. Grubumuz bereketli masallah hamile kalan kalana
gözunuz aydın acaba tedavımı göruyordunuz ne zamndr ıstıyordunuz bebek bnde tedavı göruyorumda belkı banad umut olursunuzAmiinn ablam,canimsin yaa..bende hala inanamiyorum elimde testimle geziyorum resmen
kendime hic dikkat bile edemedim misafirdi, gezmelerdi eve daha bugun gelebildim gelmedende hastaneye ugradik
asistan hamilesin diyo ben mumkun degil diyorum
![]()
Canım 1 ay kadar vaktin var. Diyete yeni başlıyorsan su kaybıyla birlikte 4 5 kg gider gibi. Ama hiç kaçamak yapmazsan ve tatlı yemezsen..Kızlar,
şuanki kilom 65, boyum 158
Ocak 24'e kadar kaç kilo verebilirim sizce? Diyet ve bazen sporla :)
Vorones asfarovski fatma ve sen . Inşallah rabbim isteyen herkese versinsagol canim baska kimler hamile ben ne zamandir dogru duzgun gelemiyom
Öküz gibi yiyerek geçirdiğim birkaç aydan sonra yeni başlıyorum canım. :)Canım 1 ay kadar vaktin var. Diyete yeni başlıyorsan su kaybıyla birlikte 4 5 kg gider gibi. Ama hiç kaçamak yapmazsan ve tatlı yemezsen..
Ben de yeni başlıyorum yarın itibariyle ama ben hep başlıyorum kendime güvenim kalmadı. Ama umut fakirin ekmeği napiiim döndüm gene kürkçü dukkanimaÖküz gibi yiyerek geçirdiğim birkaç aydan sonra yeni başlıyorum canım. :)
4'e de razıyım, ah ah...
Ben kendimi topiğin ve diyet aleminin yüz karası ilan ettim yahu. İrademe hiç hakim olamıyorum. Ben de yeni başlıyorum yarın itibariyle ama ben hep başlıyorum kendime güvenim kalmadı. Ama umut fakirin ekmeği napiiim döndüm gene kürkçü dukkanima
Ben de farklı değilim ne yazık ki.Ben kendimi topiğin ve diyet aleminin yüz karası ilan ettim yahu. İrademe hiç hakim olamıyorum.
Kızz bu neKilomu 65 alabiliriz..
Bugün çok dengesiz ve sağlıksız beslendim ya...
Kahvaltı edemedim erken kalktığım halde. Doktora yetişmemiz lazımdı annemle. 12 gibi,
balık ekmek + şalgam suyu
öğleden sonra 3 gibi,
Sahlep
akşam,
fırında tavuklu patatesli yemek, turşu, yoğurt
Gün boyu fotoğraf çekeyim gezeyim diye dışarıda durdum. Üstüm inceydi, üşüdüm çok. Bir de dünkü spordan dolayı her tarafım ağrıyor nasıl bi hamlıksa bu... Akşam da derse geçtim. Şuan var ya ölüyorum.
Yarın da spora gideceğim sabah.
Ve tabi daha güzel bir menüyle geleceğim buraya. :)
Selinanya ,, varsa bi sopan alırım bugün için. :)
Ayyyy ablam nasıl sevindim anlatamam, çok şükür ya Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Selam canlar nasilsiniz? guzel haberlerle geldim Elhamdulillah..
Eğer ki düzenli beslenirsen çok rahat 5 kilo gider ama kaçamak yokKızlar,
şuanki kilom 65, boyum 158
Ocak 24'e kadar kaç kilo verebilirim sizce? Diyet ve bazen sporla :)
ablacım böyle düşünürsen zaten çıkaramazsın, kendini neden güçsüz görüyorsun unuttun mu eski günlerini. Sen ki oruçluyken bile diyetini yapan, sporuna gidensin. Kendini başarısız ilan etmeden önce yorulduğunun farkına var lütfen ve yeniden başla. Hem hayatından çıkarmasan da olur, dengeli tüket yeter. Ama önce çıkmalısın şu psikolojidenBen de farklı değilim ne yazık ki.
Inşallah yeni yılda kurtuluruz şu kilolardan. Sağlıklı beslenmeye de alisiriz. 90 gün bi dayansam otomatiklesecek de irademe engel olamıyorum işte. Bir gün ben de callanpinckey gibi çıkarıcam hayatımdan şeker ve türevlerini ama yok iste o irade
inşAllah yeni yıl yağlarımızı da alıp götürür bizden. :)Ben de farklı değilim ne yazık ki.
Inşallah yeni yılda kurtuluruz şu kilolardan. Sağlıklı beslenmeye de alisiriz. 90 gün bi dayansam otomatiklesecek de irademe engel olamıyorum işte. Bir gün ben de callanpinckey gibi çıkarıcam hayatımdan şeker ve türevlerini ama yok iste o irade
Emine sağlık merkezlerindeki var ücretsiz degilmi sen istiyorsun bir ayda 10 kilo vermek yani bilemiyorum nasıl veriliyorsa o 10 kilolar sırrı varsa bizde öğrenelim ya artık sana kziiyorum valla biraz sabırlı ol ve senin sorunun ne biliyonmu ne duyarsan onu yapayım bırak bunları kendini vücudunu dinle bari en azından ekmek yersem kilo alırım vs vs önce akşam yemeklerine çözüm bul akşam az ye gündüz düzenle yemegini ay çıldırıyorum senin bu kendine güvensizliğine of of gelecem dovecem seniYasom yaaa zamanında 80 tl bayilip hem de 2 ay diyetisyene de gittim. Yani olmuyo sabit fikir değil de kararsızlık mi sabirsizlik mi neyse bendeki problem artık.
Bi kez daha deniycem yaza kadar vaktim var vermem gereken 10 12 kg. Olmazsa söz diyetisyene gidicem...
Kızz bu neAllah Allah diyorum neyse diyetnin ilk günleri diye bugüne sesimi çıkarmıyorum, yarın da böyle gel görürsün oklavayı
Ayyyy ablam nasıl sevindim anlatamam, çok şükür ya Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Bu yıl takım bereketli maşallah, bebek isteyen kızlar bakın size örnek,vorones ,
asfarovski ,
mirjam az kendilerini üzmediler bebek bebek diye ama bakın hepsi birden hamiş
Allah herkesin gönlüne göre versin, hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin. Canımsınız yaa yaşasın teyze oluyorum hemde bir sürü kuzunun
Eğer ki düzenli beslenirsen çok rahat 5 kilo gider ama kaçamak yok![]()
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah olmayanlarda versin ins.Amiinn ablam,canimsin yaa..bende hala inanamiyorum elimde testimle geziyorum resmen
kendime hic dikkat bile edemedim misafirdi, gezmelerdi eve daha bugun gelebildim gelmedende hastaneye ugradik
asistan hamilesin diyo ben mumkun degil diyorum
![]()
amin abla bana da banada:)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah olmayanlarda versin ins.
cok sagolun tesekurler, evet ben 5 yil tedaviden sonra bir oglum oldu bu oglumdan sonraki ikinci tup bebekti cok sukur Rabbim emeklerimi bosa cikarmadigözunuz aydın acaba tedavımı göruyordunuz ne zamndr ıstıyordunuz bebek bnde tedavı göruyorumda belkı banad umut olursunuz
Yok yaaa hiç ayda 10 kg verme gibi bi hayale kapılmadim ama 5 kg düşündüm ne yalan söyleyimEmine sağlık merkezlerindeki var ücretsiz degilmi sen istiyorsun bir ayda 10 kilo vermek yani bilemiyorum nasıl veriliyorsa o 10 kilolar sırrı varsa bizde öğrenelim ya artık sana kziiyorum valla biraz sabırlı ol ve senin sorunun ne biliyonmu ne duyarsan onu yapayım bırak bunları kendini vücudunu dinle bari en azından ekmek yersem kilo alırım vs vs önce akşam yemeklerine çözüm bul akşam az ye gündüz düzenle yemegini ay çıldırıyorum senin bu kendine güvensizliğine of of gelecem dovecem seni![]()
Hele sen bana oklavayı bi çıkarma, ben seni sopalarım he...Kızz bu neAllah Allah diyorum neyse diyetnin ilk günleri diye bugüne sesimi çıkarmıyorum, yarın da böyle gel görürsün oklavayı
Eğer ki düzenli beslenirsen çok rahat 5 kilo gider ama kaçamak yok![]()
Sağol canım benim, o senin tatlılığın. Evet benim, bugün çekildim en tazesinden. :)