Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar buğday çimi yada şırasıyla ilgili neler biliyosunuz?çok faydalıymış ve kansere karşı çok etkiliymiş..

Meraba kızlar nasılsınız bn annemlerdeyim oturuyoruz inşallah yatın sabah eksi çıkarım pek umitli değilm bu hafta iki gndr özellikle dengem.bozuldu bakalım.ne olacak:KK17:

hakeden kazansın oy iste demedim sadece oylama başladı deseydin iyiydi kuzum neyse yakaladım kullandım oyumu çok katılım olmamış bende katılacatım ama misafirlerim olunca uğraşamadım.
Bi dahakine yöresel yemekler yapılacak gibi ona katil ablam, hamsili pilav yaparsın

Bilmediğim şeye iddiaya girmem, kalbimin durmasını göze alamam. Hem benle inatlaşma karın kası bile yaparım bak !!! :KK70::KK70::KK70:
:KK70: durmaz durmaz hem o zaman kalbini attırcak bir delükanlı bulursun :KK70::KK70: karın kası mı, bana uyar :cool:

Selinanya Selinanya bak goruyor musun, ben buradayım ama kimsecikler yok! Sonrada Naile sen az uğrar oldun ! Hahhhh :63:
geldim yaee tamam, zıkkımlanmaya gitmiştim de :KK23: :KK14:

Super fikir.
Ben de bi deneyim kilitli buzdolabı posetine mi koyuyorsun peki ?

yok canım normal buzdolabı poşeti iyice havasını alıp düğümlüyorum

365 günlük yolculuğun 364.günü bitmek üzere Hoppa Cuma sabahı baştan başlıycaz gün 1 diyicez, 2016 ya resmen adım atıcaz . Ama yılbaşı sadece bu döngüden ibaret olmamalı . 1 yıl bırakıyoruz arkamızda yaşanmışlıklarla. İyisi,kötüsü,doğrusu yanlışıyla. Yılbaşı demek sadece kutlama,eğlence olnamalı. Bu yıl neler yaptık tamamıyla düşünmeliyiz. Hatalarımız neler, pişmanlıklarımız,keşkelerimiz, sevinçlerimiz neler ? Bunların hepsini tartmalı ve yeni yıla adına yakışır şekilde yeni kararlar, hedeflerle ve hatalarımızdan ders alarak girmeliyiz:KK200: Burada yaş gruplarımız birbirinden çok farklı olsada hepimiz kendimizce yaptığımız yanlışlardan dolayı burdayız ve hepimiz farklı sebeplerden zayıflamak, hayallerimize kavuşmak istiyoruz. Özellikle bu kilolar konusunda düşünmeliyiz. Nelerde hata yaptım da böyle oldum :63: ve nasıl kararlar aldım artık sağlıklı besleniyorum diye :KK19: Yarın akşam ben yine buralarda olurum malum yaşın gereği telefon elimin altında ama çoğunuz koşuşturmacadan olamazsınız :p O yüzden şimdiden yeni yılınızıı kutluyorum canım takımım ablalarım ve arkadaşlarım :KK68::KK68: Umarım bu yıl yaşadığınız tüm olumsuzluklar 2015 de kalır ve 2016 hepimiz için dileklerimizin gerçekleştiği, sevdiklerimizle huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yıl olur :21::KK37: Ayrıcaaa inşallah hepimiz için kilolu geçen son yılımız 2015 olur ve 2016 da sağlıklı, mutlu, fit bayanlar oluruz :KK74: Hepinize mutlu yıllar :KK36::KK36::KK74:

canım seninde herşey gönlünce olsun iyi dileklerin için çok teşekkürler

Back
X