- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
oğlun gelmedi mi Yasom yılbaşı için?yok canım onlar 1 hafta daha kalacaklar sonra mersine dönecekler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlun gelmedi mi Yasom yılbaşı için?yok canım onlar 1 hafta daha kalacaklar sonra mersine dönecekler.
yok gülüm onun finalleri başlayacak son gaz ders calışıyolar ocak 20sinde falan gelir anca .oğlun gelmedi mi Yasom yılbaşı için?
Ohh sosyal anne mod oniyiyim kuzum 1 ay kötü geçti oğlanın bulantıları çok üzdü bizi...2 gündür rahatladım resmen...okul aile birliğine girdim okula gidip geliyorum işte. :)
kuzu jillian dan sonra yapınca 500, 30 sn ara verdim tekrar 500 şeklinde yaptım. Vucut ısınmış olunca zorlamıyor sanırım.Selinanya canm ata vermeden mi 1000 atliyosun
Hak geçmesin
Bilmediğim şeye iddiaya girmem, kalbimin durmasını göze alamam. Hem benle inatlaşma karın kası bile yaparım bak !!!Ahaha aman bende seni dişli rakip sanmıştım, 51 de havlu attın![]()
hakeden kazansın oy iste demedim sadece oylama başladı deseydin iyiydi kuzum neyse yakaladım kullandım oyumu çok katılım olmamış bende katılacatım ama misafirlerim olunca uğraşamadım.Hak geçmesin![]()
Bi dahakine yöresel yemekler yapılacak gibi ona katil ablam, hamsili pilav yaparsınhakeden kazansın oy iste demedim sadece oylama başladı deseydin iyiydi kuzum neyse yakaladım kullandım oyumu çok katılım olmamış bende katılacatım ama misafirlerim olunca uğraşamadım.
Bi dahakine yöresel yemekler yapılacak gibi ona katil ablam, hamsili pilav yaparsın
Minnak güveçte yaparsın ablamben ve hamsili pilav ugraşamam kime yedirecem sonra
![]()
Bilmediğim şeye iddiaya girmem, kalbimin durmasını göze alamam. Hem benle inatlaşma karın kası bile yaparım bak !!!![]()
geldim yaee tamam, zıkkımlanmaya gitmiştim deSelinanya bak goruyor musun, ben buradayım ama kimsecikler yok! Sonrada Naile sen az uğrar oldun ! Hahhhh
![]()
Super fikir.
Ben de bi deneyim kilitli buzdolabı posetine mi koyuyorsun peki ?
365 günlük yolculuğun 364.günü bitmek üzereCuma sabahı baştan başlıycaz gün 1 diyicez, 2016 ya resmen adım atıcaz . Ama yılbaşı sadece bu döngüden ibaret olmamalı . 1 yıl bırakıyoruz arkamızda yaşanmışlıklarla. İyisi,kötüsü,doğrusu yanlışıyla. Yılbaşı demek sadece kutlama,eğlence olnamalı. Bu yıl neler yaptık tamamıyla düşünmeliyiz. Hatalarımız neler, pişmanlıklarımız,keşkelerimiz, sevinçlerimiz neler ? Bunların hepsini tartmalı ve yeni yıla adına yakışır şekilde yeni kararlar, hedeflerle ve hatalarımızdan ders alarak girmeliyiz
Burada yaş gruplarımız birbirinden çok farklı olsada hepimiz kendimizce yaptığımız yanlışlardan dolayı burdayız ve hepimiz farklı sebeplerden zayıflamak, hayallerimize kavuşmak istiyoruz. Özellikle bu kilolar konusunda düşünmeliyiz. Nelerde hata yaptım da böyle oldum
ve nasıl kararlar aldım artık sağlıklı besleniyorum diye
Yarın akşam ben yine buralarda olurum malum yaşın gereği telefon elimin altında ama çoğunuz koşuşturmacadan olamazsınız
O yüzden şimdiden yeni yılınızıı kutluyorum canım takımım ablalarım ve arkadaşlarım
Umarım bu yıl yaşadığınız tüm olumsuzluklar 2015 de kalır ve 2016 hepimiz için dileklerimizin gerçekleştiği, sevdiklerimizle huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yıl olur
Ayrıcaaa inşallah hepimiz için kilolu geçen son yılımız 2015 olur ve 2016 da sağlıklı, mutlu, fit bayanlar oluruz
Hepinize mutlu yıllar
![]()