- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Ben de diyorum tartışsak ben üzüleceğim,niye kendimi üzeyim hehe de geç,cok kırıldıysam,sen haklısın ben haklısına girmeden suclamadan duygularımdan bahsediyorum,üzüldüm diyorumAyni yollardan biz de gectik çekirgelerim
Adamin kafasini kirasim gelirdi 2x2=4 nasilsa öyle dogruyum iste ama yooook illa o hakli olacak
Baktim ki hakkimi savunmaya calistikca sadece kendime zarar veriyorum ortada cocuk mahvoluyor dedim ki
Bak kvrck ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin
Ben deveyi gütmeye karar verdim
Simdi benden kiymetlisi yok hic sorunlarimiz kavgalarimiz buyumuyor olay su
Kavgaya tatli dille baslanir
Olay sen yaptin ben yaptima geldiyse eyvah ki ne eyvah tam bu arada diyorsunuz ki agam kocam paşam kocam bitanecik kocam sen ne diyosan o
Karsinizda donup kaliyo bön bön bakiyo
Olay yumusayinca basliyosunuz ataga
Galiba kalbim cok kiruldi ben seni bu kadar severken sen nasil beni kiriyosun anlamiyorum haklida olsan yalanciktan ya askim sen haklisin deyiversen ne olur sanki hem mutlu olurum biliyorum zaten hep senin hakli oldugunu
Iste bu kadar simdi kocis haklida olsa
Askim tabi sen haklisin diyor bana o icten ice hakli olduguna inaniyor
Sonuc mutlu olan ben
Egosunu tatmin eden o
Huzurlu cocuklar
E kazanan ben
Akşam ne olursa olsun sarılıyorum,sabah o beni öpmezse giderim sarılırım öperim,yeterki ben üzülmeyeyim:)))) ben mutlu olursam onlar da olur
Tartısmak iyi bir şey değil
Duygulardan bahsetmek iyi bir sey
Yine de her sey her zamna düzgün gitmeyebiliyor, ben hep derim insanın olduğu uerde çatışma da vardır