Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün gece eşim ve oğlum saat 22 de bana tost yaptırdılar yediler:KK61:bir an git gel yaşadım. burada olmanın verdiği güce dayandım.yarın kilo bildirimi dedim kendime.limonlu yeşil çay içtim.ben geceleri çok yerdim yatmadan.buraya hesap vermek insanı güçlü kılıyor yiyeceklere karşı.

Ay cnm eşinle imtihan oluyorsun demekki, Allah yardımcın olsun,inşallah her şey daha iyi olur
ya burdan da simdi adamin da hakkina girmeyeyim. cok iyi de ayni zamanda. problem ikimizinde baskin karakter olmasi. kavgalar uzuyor büyüyor. cocuk olduktan sonra daha cok yiprandik. birbirimizden koptuk. bende ufak bir ilgi istiyorum ama ad elinde telefon tv de mac her gece boyle

dün gece eşim ve oğlum saat 22 de bana tost yaptırdılar yediler:KK61:bir an git gel yaşadım. burada olmanın verdiği güce dayandım.yarın kilo bildirimi dedim kendime.limonlu yeşil çay içtim.ben geceleri çok yerdim yatmadan.buraya hesap vermek insanı güçlü kılıyor yiyeceklere karşı.
:KK9::KK9::KK9:

cok guzel yazdin valla yaa. evet bundan sonra daha iradeli davranacam. kilo vereyimde bu kadin bu adami nasil almis desinler yine:))
kiloyu kendin için ver yoksa eşine kızarsın biter.böyle seviyorum der biter.bence önce kendin ol.boşver eşini sen özel bir kadınsın.bunu bileceksin önce.tartışmalarda bazen alttan alırım haklı olsamda ama sonra misliyle çıkartırım yeri geliverirde.bazen dayanamam tabi akrep burcu olunca:KK62:

ya burdan da simdi adamin da hakkina girmeyeyim. cok iyi de ayni zamanda. problem ikimizinde baskin karakter olmasi. kavgalar uzuyor büyüyor. cocuk olduktan sonra daha cok yiprandik. birbirimizden koptuk. bende ufak bir ilgi istiyorum ama ad elinde telefon tv de mac her gece boyle
Hadi bakalım değişim merkezden başlar, sen ilk kendinle ilgilen, sağlıklı ye,güzel kaliteli besinler tüket,spor yap
Görelim bakalım neler olacak :)))
İyi yıllar cnm:))))

Takip ettiğim kadarıyla menülerin güzel, diyetisyene gidiyorsun, spor yapıyorsun. Bu işin içinde başka bi iş vardır. Haftaya daha iyi olur eminim
bakalım cnm ya uğraşıyorum ama anlamadım yani

Cnm menüne baktım
Cok fazla karbonhdrat var
Corba karbonhidrat,2 öğün tüketmişsin
3öğün ekmek yemişsin
Akşam meyve yemişsin,o da karbonhidrat
Persembe günü olmasına rağmen tahin pekmez yemişsin
Günlük aldığın kaloriyi hesapladım 1914 kcal
Aldığın karbonhidrat ise 274 gram
Yani kilo alman cok normal
Belki 90lı kilolarda olsan bu menü ile kilo verebilirsin ama 60larda bu menü kilo aldırır,yağ oranın düşer belki ama spor da yaptığın için kilo alarak kas miktarın artar
Bu diyetisyen menüleri kilo verdirir ama koruma dönemi işe yarar mı bilmiyorum
Karatayın kitabını okumanı tavsiye ediyorum,tabiki benimki bir öneri,kesinlikle karısmıyorum,sakın yanlış anlama
CNM yok niye yanlış anlayayim doğru diyorsun ben karatay on kitaplarını okudum universitedeyken diyeti de yaptım hatta bir ayda 7 kilo verdim ama sonra kaçamaklar başladı cnm ben meyveyi ve ekmeği hayatımdan tamamen cikardigim zaman çok kısıtlı zaman yapabiliyorum çok mutsuz oluyorum halsiz oluyorum yine de bi dönem tekrar denedim gruba gelmeden onceki hafta 1.5 kilo gibi verdim de ama cnm sutum öyle bir azaldı ki anlatamam çocuk emmez oldu her bünye de süt üretimi değişiyor ya bende ekmek yemeyince süt gidiyor resmen e bebeğim vermem gereken 3 5 kilodan daha önemli o yüzden şimdilik diyetisyenle devam ediyorum bakalım yavaş yavaş da olsa 79 dan düştüm cnm ben diyetisyenle işte 8 ay oluyor nerdeyse ama yavaş da olsa gidiyor önemli olan o bu haftaki artışın ödem olduğunu düşünüyorum genelde persembeleri böyle oluyorum ama cuma bi bakıyorum 1 kilo daha eksik bu haftada kendime bi bakayım da olmazsa önümüzdeki haftada böyle bir sonuç görürsem bir sonuç dusunecegum şimdilik diyetisyene devam bugün kontrolüm var zaten bakalım ne diyecek ha bi de şu var tartı öyle söylese de ben eski 38 beden kıyafetlerime girmeye başladım 36 lardan kalıbı geniş olanlar bile oluyor incelme var yani önemli olan da bu zaten yorumun için tsk ederim cnm

Cutemom007 Cutemom007 makbuss üzülme haftaya verirsin canım :KK43: bak bnde 2 haftadr sabittim bu hafta verebilmisim biraz C CallanPinckney kuzu valla bnde pek bi sevindirilir oldum hiç verememktense yine aynı olack sanmistim :KK66:)

tebrik ederim iradeni cnm benim eşimde sürekli cips çikolata yer aksamlari ama 1 gr alır mı almaz :KK62::KK62:sabır ki ne sabır :KK34:

Geçen hafta:58,2
Bu hafta:57,6
Fark:600gram
Yüzde:1,03

süper bir sonuç çalışan kazanır elması kızarır baskülde yüzüne güler kutlarım canım

Geçen haftaki kilo: 54.9
Bu hafta :54.1
Fark : 800 gr.
Yüzde: 1.45
Gelecek haftaki hedef: 52. 5
( bu arada arkadaslar kabizligimi dvme diyor şuan lavobaya cikamadim ama eğer öğleye kdr cikabiliraim tekrar tartilirim :KK66:
Şükur bu hafta biraz olsun verdim ama tartiminpaket yeri flnda değişti inşallah sıkıntı olmamıştır :KK66:

kutlarım canım kilon az ama maşallah çok güzel gidiyor

Bende vereyim kilomu;
Geçen hafta ;60,2
Bu hafta;59,8
Fark; 400 gr
Yüzde;0,6

6 rakamlardan ayrılmışsın kutlarım canım

Günaydın kızlar
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 65.0
Yüzde 0.77
Haftaya hedef 63.5

canım sen hata yapmamışsan olabilir ama hatalarımız varsa düzeltmeye çalışalım

bende bildirim yapayım
salı: 89.9
bugün : 89.5
aradaki fark : 0.4

canım yeni başladın hemen güzel sonuç görmüşssün kutlarım

Yılın son gününden günaydın hepimize :KK68: bize zarar veren her şeyi, herkesi bu sene bırakalım yeni senemize hayatımıza girmesine müsade etmeyelim, bizde stres yapan şeyleri, insanların hakkımızdaki düşüncelerini, bize zarar veren kişileri bu senede bırakalım.
Çok mutlu, huzurlu, sağlık dolu, bir daha kilo derdimizin olmayacağı gelecek sene bu zamanlarda hepimizin zayıflamış sağlıklı olacağı bir sene olsun kızlar:KK200:

çook teşekkürler canım iyi dileklerin için

geçen hafta:91.7
bu hafta:90.5:nazar:
fark:1.2
haftaya hedef:89
yüzde:1.3 (sanırım)
:KK76::KK76::KK76::KK76:

çoook güzel bir sonuç kutluyorum canım harikasın eşine takıp faturayı yemek olarak kendine sakın çıkarma canım daha önce böyle yapan biri olarak dedim

Kızlar kayinvalidemin tartisina gore vericem kiloyu. Esimde 2.5 kilo fazla taryiyor dedi belli bi kilodan sonra..neyse kilonu yazayım.

Cumartesi: 113.3 çıkmıştim
Bugün : 112.8
Fark: 0.5
Yüzde: 0.4
Hedef: 112 bu tartiya göre

canım yinede iyi gitmiş kutlarım

Kilo bildirimi
Geçen hafta; 84.2
Bu hafta; 84
Fark; 0.2
Yüzde; 0,237

Üzgünüm, burada tartı yok bu yüzden salı tartiya çıktığım kiloyu bildirdim.

eski rakibem hasta mı olmuş çok kilo verememişmi yazıkkk şaka bir yana geçmiş olsun canım nasıl oldun olur böyle kilodada geçen hafta iyi vermiştin demekki iyi verme haftan gelecek hafta

Kilo bildirimi m
Geçen hafta 79.1
Bu hafta 77.2
Fark 1.9
2 gündür hastalık ve birsey yememe nin sonucu galiba.herkese sevgiler. Okula gidiyorum şimdi. Gün içinde görüşürüz inş.

kutlarım hocam süper bir sonuç

Günaydın kızlar,

Geçen Hafta: 56,2
Bu Hafta: 55,9
Fark: 0,3
Yüzde: 0,53

Sonunda 55'i ucundan da olsa gördüm :KK49:

örnek kaptan yardımcısı bizleri zayıflatırken sen kalmayacaksın nerdeyse kutlarım canım

Gunaydin kizlar..

Gecen hafta 86.8
Bu hafta 85.1
Bu hafta giden 1.7 kilo...
Ben acil ise kacar bu arada....

vaaav süper sonuç kutlarım canım iyi işler

süper bir sonuç çalışan kazanır elması kızarır baskülde yüzüne güler kutlarım canım

çoook güzel bir sonuç kutluyorum canım harikasın eşine takıp faturayı yemek olarak kendine sakın çıkarma canım daha önce böyle yapan biri olarak dedim

eski rakibem hasta mı olmuş çok kilo verememişmi yazıkkk şaka bir yana geçmiş olsun canım nasıl oldun olur böyle kilodada geçen hafta iyi vermiştin demekki iyi verme haftan gelecek hafta

örnek kaptan yardımcısı bizleri zayıflatırken sen kalmayacaksın nerdeyse kutlarım canım

teşekkür ederim abla daha da güzel olacak inşallah

Tabi cnm,sen boşver eşini,kendine beslenmene,diyetine odaklan,o zaman kendinle barışacaksın,mutlu olacaksın ve özgüvenin de gelecek..hep öyle oluyor
Biz hayatımızdaki kendi sorunlarımıza odaklanmayınca cevremizdeki sorunlara odaklanıyoruz.oysa kendimizle barıssak,kontrolümüzü elimize alsak, yediklerimize dikkat edebilsek, insanlara hayır diyebilsek, sporumuzdan asla tavşz vermesek, kitabımızı okusak,zaten basarı duygusunu tatmış olacağız ve çevremizdeki sorunlara olur böyle seyler deyip gececeğiz
Asıl uğrasmamız gereken kendimiz
Kendimize nekadar güçlü iradeli olduğumuzu göstermemiz lazım
GÜÇLÜ KADIN OLACAĞIZ VE HEDEFİMİZİ AĞLASAK DA DÜŞSEK DE BAĞIRSAK DA HIZIMIZI KESMEDEN KOŞACAĞIZ VE ONA ULAŞACAĞIZ.
Kim ne demiş kim ne yapmış bunlar fasa füse, biz kendimizle barısabilsek bunları görmeyeceğiz bile
Sorunun köküne inmek lazım
Biz neden zayıflamak istiyoruz? Giysiler güzel dursun diye mi, bence cevap bukadar basit değil, yediklerimizi kontrol edebilmek, nefsi terbiye edebilmek, kontrolün sende olduğunu görmek,mutlu olmak,vucudunla barısık olmak...bşr cok cevap var..sürekli kendimize neyi neden istediğimizi sormak lazım..
Hakkını helal et,cok yazdım
Ne güzel soylemissin cnm bende bu aralar bunlara takmış durumdayım kişisel gelişim Tipik lerini okuyup duruyorum ama hala okuyorum icraat yok her anlamda gelişme istiyorum sürekli yeni kararlar alıyorum kitap okuyacağım namaza başlayacağım sağlıklı beslenme ve spor bunlar var bari sayenizde işte cilt bakımı bu da var gerçi bi de mesleki doyum ve eğitimimi ilerletme hedeflerm hep sabit ama harekete geçmek yok şimdi bi ajanda siparis ettim Dilara Koçak yapmış iyi yaşam günlüğü diye yılbaşı hedeflerimi gerçekleştirmeye vesile olur inşallah her gün yaptıklarımi yazacağım aajandama

bu hafta inşallah daha dikkatli ve ayrıntılı yaklasacagim bu diyet işine cnm elbetteki hataları vardır en aza indirmeye çalışacağım inşallah

Tartı yoktu ablam o yüzden salı tartildigimdaki kiloyu girdim. Evet bu hafta biraz olmadı, buda nazarlık olsun :confused:

Back
X