Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

julii 4 saatmi 5 saatmi :9:

ben dün bende değildim uğrayamadım hiç..
akşam misafirlkteydim..balık yedim bol bol..
kahvaltımıda yeni yaptım biraz peynir 1 dilim ekmek

nonono 2sinde gece 23 .:30da yazmışsın sonrada bugünki ilk mesajın :54: ben o kadar aradımki seni senin profiline girp te bakıyorum yanlışlık yok yani acaba yazdında net falanmı gitti :28:

zalimi bende baktım şimdi geçmişe yazdığım görünmüyor ama yazdım diye hatırlıyorum neyse artık böyle olsun bu seferlik..bugün fazla fazla paylaşımda bulundum -1 i silersin artık:74::79::79:

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

Duygu

yaşınız:32

işiniz:Sati$ dani$mani

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
Guatir hastaligi ciktiktan ve ilac kullanmaya basladiktan sonra kilolar üstüste geldi.11 kilo aldim bu yüzden.Ama bu yaz migren ilaclari kullanmaya basladim ve 2-3 ay icinde 10 kilo daha aldim.Simdi bunalimdayim.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

Bana su an sürekli ayni seyler soruluyor:Hamilemisin???
Nefret ettim bu sorudan.Sirf gercek olsun diye hamile kalsammi diye bile düsündüm:)))
Iste bogazini tutda,spor yapda.Eeeee yapiyorum ama gram eksilmiyorum,daha da aliyorum.

boyunuz:
1,58

ilk başladığınız kilo:
73

hedef kilonuz:
55

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
Sabah siyah ekmek,peynir domates salatalik,yesillik yiyorum.Ama diyetlerim arada degisiyor.Su an yesil elma diyeti yapiyorum.
Bazen Tüm gün meyve yiyerek bayaa 1 kiloya yakin atiyorum.Veya bazen kilo takildimi 1 gün boyunca sirf meyve suyu iciyorum.Bunu bir doktordan duymustum.Yogurt ta iyi geliyor veya bazen aksam yemegi yerine haslanmis patates yiyorum.Aralarda ayran icmek cok güzel.Hem lezzetli hemde göbek eritiyormus.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
Dolabimda dolu olan kiyafetlerimi geri istiyorum.Su an maalesef 42 beden kiyafetler aldim bir kac tane.Onlari giymek zorundayim.

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

Kendimi daha güzel hissedicem.Pantolonlarim karnimi SIKMIYCAK.

diğer(eklemek istediğiniz):
Herkese basarilar.Allah yardimcimiz olsun.

Son düzenleme:
Bugün yediklerim:
Sabah:1 muz,Yarim elma,Yarim kaki[

Öglen:2 yesil elma

Aksam:2 yesil elma

Yesil cay ictim,1 litre su ictim.

Bugün hic spor yapmadim./B]

şşşş.. heeeey ... neredesiniz bakem bak yeni bir oyun ve eğlence buldum 3 sayı yazacağım her mesajın sonuna kafamdan ve çok değişik bir tablo çıkacak benimle beraber yapmak istermisiniz

bakmadan : 1den 132e kadar sayı : işte bu kadar ve çok eğlenceli

başlıyorum :45: :88::62:

Son düzenleme:
tutkucum naber nasılsın hadi sende katıl bu oyuna çok eğlenceli gül gül ölüyorum ben ya :114::45::63:

smile yanlarında yazıyor ya önce : işareti sonra 1den 132ye kadar bir sayı sonra tekrar : işareti işte böyle hiç gülümsemeleri açmıyorum aklımdan sayılar yazıyorum başına ve sonuna : koyarak :42::35::129:

hahaha çok eğlenceli demi söylediklerinle uyuyormu uymuyormu ne komik oluyor ya çatlıcam gülmekten bu arada listeyi koyayım bende:42::75::21:

sürekli buraya geleceksin paylaşımda bulunacaksın gelmediğin yani haber vermeden gelmediğin her gün için - 1 alacaksın 9 u tamamladığında diskalifiye olursun yani motiveye ihtiyacımız var ve bir ölü toprağı serpilmiş sanki topiğimize bunu üzerimizden atmaya çabalıyoruz bize yardımcı olacakmısın listeye hazırlıyorum da şimdi daha buradasın kabul edersen formu doldur geçen cumaki kilonuu yaz bide bana ha bide daha önce takımlarda bulunmadın dimi...

:65::35::132:

Back
X