Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aramiza hosgeldin canim... insallh hep beraber basaririz..

buarada sen haline sukret biz ayni boydayiz ama ben 106 kiloyum :43::43:

Hosbulduk canim.Insallah güzel vakit gecirir ama bu arada zayiflariz.Benim Hasimato hastaligim yüzünden kilo veremiyorum sürekli aliyorum canim.Buda beni psikolojik cok yipratiyor.Acliktan psikolojim bozuluyor yinede gram gitmiyor.Mesela demin tartildim 1 kiloya yakin almisim yine.Kafayi yiycem anlamadim ben bu isten bisey.

Hosbulduk canim.Insallah güzel vakit gecirir ama bu arada zayiflariz.Benim Hasimato hastaligim yüzünden kilo veremiyorum sürekli aliyorum canim.Buda beni psikolojik cok yipratiyor.Acliktan psikolojim bozuluyor yinede gram gitmiyor.Mesela demin tartildim 1 kiloya yakin almisim yine.Kafayi yiycem anlamadim ben bu isten bisey.

enonemlisi canim sakin ol...tabiki uzerine duseceksin kilo vermek icin..ama kendini strese sokma cunku strestende veremezsin canim..bende bir ara hastalik etmistim kendime butun gun boyunca tartiliyordum...hatta okadar kotu durma geldimki gunde sadece 1 elma yiyordum...nekadar yanlis ama kilo insanin psikolojisinide bozuyor malesef...suan bende pek iyi sayilmam ona bakarsan...mayista 94kiloydum ve bu ay 106yi gordum..bende kafayi yiyecegim neredeyse:52::52:

günaydınnn...
juli düzeltmeye çalışıcam...
azeri kızı ben de haşimoto hastasıyım, ilaç kullanıyorum, sen kullanıyor musun? doktor kontrolünde misin?

enonemlisi canim sakin ol...tabiki uzerine duseceksin kilo vermek icin..ama kendini strese sokma cunku strestende veremezsin canim..bende bir ara hastalik etmistim kendime butun gun boyunca tartiliyordum...hatta okadar kotu durma geldimki gunde sadece 1 elma yiyordum...nekadar yanlis ama kilo insanin psikolojisinide bozuyor malesef...suan bende pek iyi sayilmam ona bakarsan...mayista 94kiloydum ve bu ay 106yi gordum..bende kafayi yiyecegim neredeyse:52::52:

Biz kadinlarin nedir bu cilesi yaaaa.Vallahi bu düzen böyle geldi böyle gider herhalde.Evlen kilo al,cocuk dogur kilo al,hastalik sahibi ol kilo al,ilac kullan kilo al.Gel beraber kafayi yiyelim:64:

günaydınnn...
juli düzeltmeye çalışıcam...
azeri kızı ben de haşimoto hastasıyım, ilaç kullanıyorum, sen kullanıyor musun? doktor kontrolünde misin?

Gecmis olsun diyecemde gecmiyor bu illet hastalik maalesef.Allah yardimcimiz olsun diyelim.
Evet ilac kullaniyorum.Zaten ilac kullanmaya basladiktan sonrada kilo almaya basladim ve verememeye tabii.Ben L-Thyroxin kullaniyorum 50 lik.Ömür boyuda kullanicam canim.3 ayda bir de doktora gidip ölctürüyorum.
Sen kaclik ilac kullaniyorsun.Ve sen de ilac kullanmya baslayinca kilo aldinmi benim gibi.Ben bir de bu ilactan dolayi veremiyorum.En üzücü yani o.

ben de 5 gün 50, 2 gün 25 lik euthyrox kullanıyorum. 6 ayda bir kontrole gidiyorum, bu ara gitmem gerek aslında. benim kilo vermem hep zordu aslında, bilmiyorum etkiliyo mu? bu gittiğimde doktorumla konuşucam zaten. ben hemilelikten sonra düt yapmak için çok kilo aldım, hiç kilolu olmamıştım hayatımda. neyse inşallah vericez bakalım...

vallaha maasallah juli, cok guzel gidiyorsun...ben dun okadar kosturmanin ardindan dayanamadim 4 parca ekmek yedim vallaha..benim diyettede ekmek yemek yasak :30: bugun menumun disina cikmicam ama :))

Buarada herkese gunaydinnnn
en iyisi sık yiyip az yemek ama onu basaramıyoruz nedense
bird spor yapsam süper olacak....
ama dün 4 saat alısveriş yaptık..spora girer dimi

Selamlar.Zalimi'cim beni takima kabul ettigin icin cok tesekkür ederim.Insallah beraber inceliriz manken oluruz.

aramıza hosgeldin azerimisin...:82:

slm arkadaşlar.. bu sabah yine 40 dk. yürüyüş +20 dk pilates yaptım.. Pek canım istemiyordu ama yaptım çok şükür..
Ama akşam annem kek yapmıştı.. spora başlamadan bir dilim, bittikten sonra da bir dilim+mandalina yedim.. :17: Birazdan da bir yere gidicem.. orada da biraz hamurişi yerim heralde.. ama akşam düzgün yicem inşallah...

julii 4 saatmi 5 saatmi :9:

ben dün bende değildim uğrayamadım hiç..
akşam misafirlkteydim..balık yedim bol bol..
kahvaltımıda yeni yaptım biraz peynir 1 dilim ekmek

günaydın herkese .. ben de kafayı yicem.. 1 aydan fazla oldu çıkıyom iniyom.. ben neyi yanlış yapıyom...
sabah :1yum. peynirli, 5 zeytin 1dil.kep.ekm.1 dom.yarım dilim peynir.1dil. salam ,yeşil çay şekersiz
ara :1 mandalin.

öğlen 3 köfte 1bardak süt 1 dil kep ekm. olucak...
akşama belli değil ....ne olucak benim bu halim.........

Gunaydin herkese, sabah kepek ekmegine etli sandvic yedim. Bir haftada ne kadar kilo versem normaldir arkadaslar?
selam cnm..2 3 kiloya kadar normal bence..ben kaç aftadır ya aynıyım ya yarım kilo veriyorum ya yarım kilo alıyorum..o haftaki iradene göre değişiyo..
günaydın herkese .. ben de kafayı yicem.. 1 aydan fazla oldu çıkıyom iniyom.. ben neyi yanlış yapıyom...
sabah :1yum. peynirli, 5 zeytin 1dil.kep.ekm.1 dom.yarım dilim peynir.1dil. salam ,yeşil çay şekersiz
ara :1 mandalin.

öğlen 3 köfte 1bardak süt 1 dil kep ekm. olucak...
akşama belli değil ....ne olucak benim bu halim.........

selam saferan..spor ypıyomusun..çok fazla yemiyosun aslında kahvaltıda yumurtayı yağdamı yapıyosun haşlasan daha az kalori alırsın..birazda hareket katarsan gün içindeki durumuna kilo vermeye başlarsın bence

selam cnm..2 3 kiloya kadar normal bence..ben kaç aftadır ya aynıyım ya yarım kilo veriyorum ya yarım kilo alıyorum..o haftaki iradene göre değişiyo..

selam saferan..spor ypıyomusun..çok fazla yemiyosun aslında kahvaltıda yumurtayı yağdamı yapıyosun haşlasan daha az kalori alırsın..birazda hareket katarsan gün içindeki durumuna kilo vermeye başlarsın bence

haftada 2 gün fitnese gidiyorum kar.hid. diyeti yapıyorum 3 haftadır protein alıyorum yunurta serbest ondan yiyorum yoksa çok az kalorı oluyor..

Back
X