Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimcim biz 7. takim olarak gecen hafta gec kaldik
listelere giremedik
yalniz cuma gunku topigimizi saat saat takip edip okursan
liste son halini almisti
herkesin kilosunda degisiklikler var
paylasim alanina sunulmustu zaten
ve bu haftada gecen haftaki kilolarimizi baz aldik
2 hafta oncekiler degil
yargisiz infaz yapinca bu sekilde dusunmen cok normal
birsey siylemeden once daha dikkatli olalim lutfen
ortada haksizlik falan yok
incelersen goreceksin
neyse
durum anlasilmistir umarim
derecedesiniz tekrar tebrik ediyorum..
düşüncelerinize çok üzüldüm eğer böyle düşünen başka arkadaşlarda varsa ben kendi isteğimle ayrılmak isterim gerçekten bazı konularda çok alıngan hassas bir yapım var normal bir insanın yaşadıklarının kat kat fazlası acılar yaşadım bu küçücük yaşıma rağmen ha acıtasyon yaptığımıda düşünmenizi istemem neden hassas olduğumu anlatmak istedim tabi herşeyi ortaya koyamam ama iki kilo birleşmesiyle alınan bir sonuç olduğunu düşünenler var çok üzücü bu hemde çok
[ı]hepinizi tebrik ederim arkadaslar
seferan nasıl yani bu kiloya sadece yiyerekmi geldin..inanamıyorum...bende tiroid falan var diye düşünmüştüm.... 1600 kl gelince kişiye göre değişit mesela en 1100 gecmiyorum..ma her bünye farklı...
Zalimi sopa isteme sende heee kim ne desin biz bir takımız tamma mı...herkese karsı bir oluruz...
culi sorun çözüldü tatlım
bu konu uzadıkça uzuyor birşey söyledim söylendikçe söylendi minnoş prensesde 4 kilo nasıl verdi yanlışlıkmı oldu acaba falan diyor
tamam tatlım...
make rana size kötü bir niyetle yazmamıs zaten diğer yazdıklarınada bak tebrik etmiş falan.sizi bilgilendirmek istemesinde yanlıs bir sey yok..sadece kaptanlar konusacak diyede bir kanun da yok...kaptan olmadığı zamanlr hepimiz bu görevi üstlenebilmeliyiz..takım ruhu budur...